• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞLE AYNI EVİN İÇİNDE KÜSLÜK

Eşim evlendikten sonra birden değişti kısmına inanmıyorum ya birlikte çok zaman geçirmediniz ya gördünüz görmezden geldiniz. 10 senede değişmemiş adam neden değişsin? İşine bile geliyordur konuşmamanız. Çocuklarım için yalanını da bırakın artık, aynı evin içinde anne babanın birbiriyle haftalardır konuşmadığı, babalarının annelerine rahatça ana avrat sövebildiği bir aile ortamında çocuk yetiştirmek fedakarlık değil sandığınızın aksine

ben ona şiddete başladım. bana sakın vurma bi gün tersime gelirsin ALLAH MUHAFAZA DİYOR
Eşiniz haksız sayılmaz.
Siz ona vurarak aranızda şiddeti normallestiriyorsunuz farkında mısınız?
Şimdi eşiniz size karşılık verse, dayak yedim diye hayiflanirsiniz birde.

Sizi de normal görmedim ben.

Olmuyorsa olmuyordur yani.

O size küfretsin siz ona vurun, haftalarca küs kalın aynı evin içinde.

Birde çocuklar var bu ilişkinin içersinde.

Böyle evlilik olmaz.

Kadınlar gerçekten güçlü mükemmel varlıklar o adama 10 yıl katlanmışsın aynı küfürü sen etsen boşamıştı seni emin ol

Size orsp çocuğu diyor ve siz napsam diyorsunuz.

Herkese Merhaba,

Bizim olayımız aslında tatilde başladı. Eşim çok açık sözlüdür aşırı içinde hiç bir şey tutmaz tepkisini hiç düşünmeden belli eder. Hiç düşünmez karşımdakini kırıyormuyum diye. Aşırı küfürbazdır. Mesela arabada gidiyoruz kadın sürücü önüne geçti diye kaltak ...saydırıyor. Ben de bana ters öyle konuşma diyorum. Beni hiç dinlemez özellikle araba kullanırken küfür ede ede sürer. yol da giderken ayağı taşa çarptı ananın a..na girsin dedi ben de arkamı dönüp sen kimin anasına küfrediyosun diye karnına yumruk atıyorum sinirden beni artık çığrımdan çıkardı küfürleri o kadar rahat ki senin anana demiyorum ki diyor. Ben de otele geldik benden uzak dur bittin sen dedim 2. haftaya girdik hala küsüz. Mutfağı temizlerken bana o... çocuğu demesi . Artık konuşarak 10 yıldır düzeltemedim çareyi küserek arıyorum düzelir mi ne yapıcağımı bilmiyorum.

Herkese Merhaba,

Bizim olayımız aslında tatilde başladı. Eşim çok açık sözlüdür aşırı içinde hiç bir şey tutmaz tepkisini hiç düşünmeden belli eder. Hiç düşünmez karşımdakini kırıyormuyum diye. Aşırı küfürbazdır. Mesela arabada gidiyoruz kadın sürücü önüne geçti diye kaltak ...saydırıyor. Ben de bana ters öyle konuşma diyorum. Beni hiç dinlemez özellikle araba kullanırken küfür ede ede sürer. yol da giderken ayağı taşa çarptı ananın a..na girsin dedi ben de arkamı dönüp sen kimin anasına küfrediyosun diye karnına yumruk atıyorum sinirden beni artık çığrımdan çıkardı küfürleri o kadar rahat ki senin anana demiyorum ki diyor. Ben de otele geldik benden uzak dur bittin sen dedim 2. haftaya girdik hala küsüz. Mutfağı temizlerken bana o... çocuğu demesi . Artık konuşarak 10 yıldır düzeltemedim çareyi küserek arıyorum düzelir mi ne yapıcağımı bilmiyorum.
10 yıl uzun bir süre hala değişmiyor çeki düzen vermiyorsa boyle gider

Herkese Merhaba,

Sesli güldüm okurken 😃
Bu zamana kadar nasıl dayandiniz ki sanmıyorum düzeleceğini..duzelse de siz gormezsiniz.Allah yardımcınız olsun

Onun yaptığını sende ona yaparak taklit et derim
Direk ona küfretme
Evdeki aletlere dışardaki taşlara araba kullanıyorsan trafikte
Küsmek çözüm değil sksine olay iyicene gevşer oda seni görmezden gelir

Herkese Merhaba,

Küfür eden biriyle yasamak cidden zor. Küs kalin biraz daha hatasini anlayacak mi duzelmesi zor gozukebilir ama denemeden bilemezsiniz tabi bunlari yapmakta 10 sene kadar gecikmişsiniz.

Konuyu okuyunca yeni evlısınız sandım degısmez bosuna bekleme diyecektim, konu sonunda on yılı gordum. Bizzat yasayarak gormussun değişmeyeceğini ne yaparsan yap olmayacak, boyle geldi boyle gidecek.

Size o.ç diye bırıyle sevısmek, gulmek, yemek yemek fılm izlemek zorunuza gitmiyor mu?Ben anneme ihanet ediyor gıbı hissederdım.

Back
X