ben ona şiddete başladım. bana sakın vurma bi gün tersime gelirsin ALLAH MUHAFAZA DİYORNar sist kendine yanlış yapılmasına asla gelemez, ilerde şiddetede başlayabilir, çoçuk düşünmeyin eğer şiddete başlarsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona şiddete başladım. bana sakın vurma bi gün tersime gelirsin ALLAH MUHAFAZA DİYORNar sist kendine yanlış yapılmasına asla gelemez, ilerde şiddetede başlayabilir, çoçuk düşünmeyin eğer şiddete başlarsa.
O zaman şiddete meyil var, öfke terapisi şart hatta ilaç bile verirler, önce psikiyatıra Gidin daha sonra psikologa, baktın kaçıyor onlardan sakın çoçuk yapma, çünkü seni cepte gördükçe vurmaya başlayacaktır.ben ona şiddete başladım. bana sakın vurma bi gün tersime gelirsin ALLAH MUHAFAZA DİYOR
Küs durmayıp bağrış çağrış olmasından iyidir bana göre önceden çok üzülüyordum küslüklere içim sıkılıyordu resmen artık yüzünün bile görmek istemiyorum. Barışmaya gelirse de şartlarımı söylicem çocuklara bana en ufak kötü sözü olamasın diye kabul etmiyorsa en az 6 ay daha devam küslüğe diye düşünüyorum.Aynen iki hafta kustunuz ya hemen düzelir şimdi
Bu ne yazık ki baştan bu şekilde alışmış zamanında diş gösterseydiniz bu kadar küfür etmez ilği görmediği zaman kudurmazdı kısacası bunların götlerini biz kaldırıyoruz ne yazık kiGerçekten evde bereket yok yaptığım yemeği yemez anasında yiyip gelir. Ben iyi davranınca etrafında dönünce efendi bi insana dönüşüyo sürekli de öyle alttan alan bi kadın her davranışını idare eden ses çıkarmayan bi kadın olmak istemiyorum. ilgi alaka sevgi görmeyince anında çirkinleşmeye sataşmaya başlıyo
evlenmeden önce en uufak kötü sözü olmadı tabi köprüyü geçene kadarmış. Ayrılsam hazmedemez iyice bulaşır rahatsız eder diye aynı evin içinde çocukların hatrına küs bi şekilde yaşıyoruz ama nereye kadar böyle. Aslında küserek ona ders vermeye çalışıyorum doğru bi taktik mi emin değilim.
Kocanız demek istemiyorum ama maalesef resmî kayıtlara göre aldı öyle, tam bir ‘onun bunun evladı’. İnsanın karısına saygısı yoksa onu doğuran anaya saygısı olsun bari!evet duymazlıktan gelip cevap vermedim. O kadar sıkıldımki kavga bağrış çağrış 40 yaşına gelmişim artık eskisi gibi onla mücadele etmeye gücüm yok bağrış olmasın diye susuorum ve artık tamamen küsüz
kadına kaltak derken sanki flörtleşiyorlardı gibi geldi anlayamadım. Çok sinirim bozuldu tepki göstersemde bildiğini okuyor.
10 yılda duzelmemis. 6 ayda neden düzelsin?Küs durmayıp bağrış çağrış olmasından iyidir bana göre önceden çok üzülüyordum küslüklere içim sıkılıyordu resmen artık yüzünün bile görmek istemiyorum. Barışmaya gelirse de şartlarımı söylicem çocuklara bana en ufak kötü sözü olamasın diye kabul etmiyorsa en az 6 ay daha devam küslüğe diye düşünüyorum.
Kolay gelsin o zaman. 10 yıl düzelmemiş belki gelecek 10 yılda düzelirben aslında küfürün k sini bilmezdim 10 yıldır ilk defa yumruk atmaya başladım artık o raddeye gelebiliyormuş insan. Ayrılsak daha beter bulaşacak çirkef olduğundan çocukları bahane edip işe gidip gelirken rahatsız edecek biliyorum. Ona onsu<zda olabildiğimi gösterip küserek burnu sürter diye beklemekten başka çare bulamadım.
Ne kavgalar ne bardaklar kırıdım onu önemsemediğimi sevilmediğini hissedince bulaşmaya başlıyo arkası küfür zaten. Arık bağrış çağrıştan çok sıkıldım evde çocuklarımla mutlu olmaya çalışıyorum.
Neden baştan beri tepkinizi koymadinizHerkese Merhaba,
Bizim olayımız aslında tatilde başladı. Eşim çok açık sözlüdür aşırı içinde hiç bir şey tutmaz tepkisini hiç düşünmeden belli eder. Hiç düşünmez karşımdakini kırıyormuyum diye. Aşırı küfürbazdır. Mesela arabada gidiyoruz kadın sürücü önüne geçti diye kaltak ...saydırıyor. Ben de bana ters öyle konuşma diyorum. Beni hiç dinlemez özellikle araba kullanırken küfür ede ede sürer. yol da giderken ayağı taşa çarptı ananın a..na girsin dedi ben de arkamı dönüp sen kimin anasına küfrediyosun diye karnına yumruk atıyorum sinirden beni artık çığrımdan çıkardı küfürleri o kadar rahat ki senin anana demiyorum ki diyor. Ben de otele geldik benden uzak dur bittin sen dedim 2. haftaya girdik hala küsüz. Mutfağı temizlerken bana o... çocuğu demesi . Artık konuşarak 10 yıldır düzeltemedim çareyi küserek arıyorum düzelir mi ne yapıcağımı bilmiyorum.
Yeni evlisiniz sandım. 10 yıldır böyleyse bu adam düzelmez ki. Sanmıyorum yani küserek düzeleceğiniHerkese Merhaba,
Bizim olayımız aslında tatilde başladı. Eşim çok açık sözlüdür aşırı içinde hiç bir şey tutmaz tepkisini hiç düşünmeden belli eder. Hiç düşünmez karşımdakini kırıyormuyum diye. Aşırı küfürbazdır. Mesela arabada gidiyoruz kadın sürücü önüne geçti diye kaltak ...saydırıyor. Ben de bana ters öyle konuşma diyorum. Beni hiç dinlemez özellikle araba kullanırken küfür ede ede sürer. yol da giderken ayağı taşa çarptı ananın a..na girsin dedi ben de arkamı dönüp sen kimin anasına küfrediyosun diye karnına yumruk atıyorum sinirden beni artık çığrımdan çıkardı küfürleri o kadar rahat ki senin anana demiyorum ki diyor. Ben de otele geldik benden uzak dur bittin sen dedim 2. haftaya girdik hala küsüz. Mutfağı temizlerken bana o... çocuğu demesi . Artık konuşarak 10 yıldır düzeltemedim çareyi küserek arıyorum düzelir mi ne yapıcağımı bilmiyorum.