• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞLE AYNI EVİN İÇİNDE KÜSLÜK

ben ona şiddete başladım. bana sakın vurma bi gün tersime gelirsin ALLAH MUHAFAZA DİYOR
O zaman şiddete meyil var, öfke terapisi şart hatta ilaç bile verirler, önce psikiyatıra Gidin daha sonra psikologa, baktın kaçıyor onlardan sakın çoçuk yapma, çünkü seni cepte gördükçe vurmaya başlayacaktır.

Aynen iki hafta kustunuz ya hemen düzelir şimdi
Küs durmayıp bağrış çağrış olmasından iyidir bana göre önceden çok üzülüyordum küslüklere içim sıkılıyordu resmen artık yüzünün bile görmek istemiyorum. Barışmaya gelirse de şartlarımı söylicem çocuklara bana en ufak kötü sözü olamasın diye kabul etmiyorsa en az 6 ay daha devam küslüğe diye düşünüyorum.

Gerçekten evde bereket yok yaptığım yemeği yemez anasında yiyip gelir. Ben iyi davranınca etrafında dönünce efendi bi insana dönüşüyo sürekli de öyle alttan alan bi kadın her davranışını idare eden ses çıkarmayan bi kadın olmak istemiyorum. ilgi alaka sevgi görmeyince anında çirkinleşmeye sataşmaya başlıyo
Bu ne yazık ki baştan bu şekilde alışmış zamanında diş gösterseydiniz bu kadar küfür etmez ilği görmediği zaman kudurmazdı kısacası bunların götlerini biz kaldırıyoruz ne yazık ki 🤷‍♀️

evlenmeden önce en uufak kötü sözü olmadı tabi köprüyü geçene kadarmış. Ayrılsam hazmedemez iyice bulaşır rahatsız eder diye aynı evin içinde çocukların hatrına küs bi şekilde yaşıyoruz ama nereye kadar böyle. Aslında küserek ona ders vermeye çalışıyorum doğru bi taktik mi emin değilim.

Değil, hiçbir şekilde düzelmez. Ben araştırdım bunları psikolojiye çok meraklıyım ama hiç sanmıyorum düzeleceğine bi kere düzelmesi içn kendinin istemesi lazım sizin değil

evet duymazlıktan gelip cevap vermedim. O kadar sıkıldımki kavga bağrış çağrış 40 yaşına gelmişim artık eskisi gibi onla mücadele etmeye gücüm yok bağrış olmasın diye susuorum ve artık tamamen küsüz
Kocanız demek istemiyorum ama maalesef resmî kayıtlara göre aldı öyle, tam bir ‘onun bunun evladı’. İnsanın karısına saygısı yoksa onu doğuran anaya saygısı olsun bari!
Bu, insan sperminden başka bir şey olmamış şahıs ne yola gelir ne düzelir. Boşanmaktan da korkuyorsunuz sanırım musallat olacak diye. Başka da bir çare olmadığı için son 2 cümlemi şu şekilde kurmak istiyorum:
1-İnşallah en yakın zamanda çaresiz hastalığa yakalanır da konuşamadan gözleriyle karıcım karıcım diye elinize bakar
2-Allah belasını versin.

Esinizi terbiye etmeniz zor
Ailesinin edemedigini siz mi edeceksiniz
En.nefret ettiigim şey kufur
İlkbaslarda onleminizi alsaydiniz keske 10yil duzelme olmamasi enteresan
Bazıları daha onceden bilmiyor muydun diyor da insan biriyle tanisirken enkotu yanini hep saklar
Dışarda gorusmeyle insan tanınmaz zaten
Evlilik risktir

Size o çocuğu diyor ve duymazdan mı geliyorsunuz ?
Valla büyük konuşmayayım da normalde hanımefendi çizgimi bozmam ama benim anama o.. diyecek adamın yedi sülalesini elden geçirir yol veririm.

kadına kaltak derken sanki flörtleşiyorlardı gibi geldi anlayamadım. Çok sinirim bozuldu tepki göstersemde bildiğini okuyor.

Yok flört öyle bir şey değil... :işsiz:

Gerçi siz size ana bacı küfür eden kocanızı küserek düzelteceğinizi sanıyorsunuz on yıldır o yüzden nasıl flört edildiğini unutmanız normal. Ya da eşiniz aslında size küfür ederken sizinle flört ettiğini sanıyor, neden kızıyorsunuz o zaman?

Çocuklarınız sürekli küfür hakaret duyarak mı büyüyor yani?

Küs durmayıp bağrış çağrış olmasından iyidir bana göre önceden çok üzülüyordum küslüklere içim sıkılıyordu resmen artık yüzünün bile görmek istemiyorum. Barışmaya gelirse de şartlarımı söylicem çocuklara bana en ufak kötü sözü olamasın diye kabul etmiyorsa en az 6 ay daha devam küslüğe diye düşünüyorum.
10 yılda duzelmemis. 6 ayda neden düzelsin?

Eşim bana gerizekalı dese dünyam başıma yıkılır ...ama eski iğrenç yaratık ta kufurbazdi boşan bence

Madem tarzınız değil neden evlendiniz?hem evlenip hem küsmekle değişmezki. Üstelik 10 yıl olmuş.onun için merhaba,nasılsın gibi birşey.umut görmüyorum

ben aslında küfürün k sini bilmezdim 10 yıldır ilk defa yumruk atmaya başladım artık o raddeye gelebiliyormuş insan. Ayrılsak daha beter bulaşacak çirkef olduğundan çocukları bahane edip işe gidip gelirken rahatsız edecek biliyorum. Ona onsu<zda olabildiğimi gösterip küserek burnu sürter diye beklemekten başka çare bulamadım.
Kolay gelsin o zaman. 10 yıl düzelmemiş belki gelecek 10 yılda düzelir 🤷‍♀️

Ne kavgalar ne bardaklar kırıdım onu önemsemediğimi sevilmediğini hissedince bulaşmaya başlıyo arkası küfür zaten. Arık bağrış çağrıştan çok sıkıldım evde çocuklarımla mutlu olmaya çalışıyorum.

10 yıldır böyleyse bundan sonra bir şey beklemeyin.

Cocuklarin yanında da mı küfür ediyor ?

Herkese Merhaba,

Bizim olayımız aslında tatilde başladı. Eşim çok açık sözlüdür aşırı içinde hiç bir şey tutmaz tepkisini hiç düşünmeden belli eder. Hiç düşünmez karşımdakini kırıyormuyum diye. Aşırı küfürbazdır. Mesela arabada gidiyoruz kadın sürücü önüne geçti diye kaltak ...saydırıyor. Ben de bana ters öyle konuşma diyorum. Beni hiç dinlemez özellikle araba kullanırken küfür ede ede sürer. yol da giderken ayağı taşa çarptı ananın a..na girsin dedi ben de arkamı dönüp sen kimin anasına küfrediyosun diye karnına yumruk atıyorum sinirden beni artık çığrımdan çıkardı küfürleri o kadar rahat ki senin anana demiyorum ki diyor. Ben de otele geldik benden uzak dur bittin sen dedim 2. haftaya girdik hala küsüz. Mutfağı temizlerken bana o... çocuğu demesi . Artık konuşarak 10 yıldır düzeltemedim çareyi küserek arıyorum düzelir mi ne yapıcağımı bilmiyorum.
Neden baştan beri tepkinizi koymadiniz

Lisedeyken çok sevdiğim sevgilim sinirli bir anında anneme küfür edecekti sanırım, cümleye başladı bitirmesine müsade etmeden çaktım ağzının ortasına tokatı ve terk ettim. Ay Allaha şükürler olsun ki böyle bir an yaşanmış da yollarımız orda ayrılmış. Keşke siz de ilk hatasında daha net bir yol deneseydiniz. 10 yıl sonra hala sadece ‘küslük’ kozunu kullanmanız adamın neden değişme gereği duymadığını belli ediyor aslında..

Herkese Merhaba,

Bizim olayımız aslında tatilde başladı. Eşim çok açık sözlüdür aşırı içinde hiç bir şey tutmaz tepkisini hiç düşünmeden belli eder. Hiç düşünmez karşımdakini kırıyormuyum diye. Aşırı küfürbazdır. Mesela arabada gidiyoruz kadın sürücü önüne geçti diye kaltak ...saydırıyor. Ben de bana ters öyle konuşma diyorum. Beni hiç dinlemez özellikle araba kullanırken küfür ede ede sürer. yol da giderken ayağı taşa çarptı ananın a..na girsin dedi ben de arkamı dönüp sen kimin anasına küfrediyosun diye karnına yumruk atıyorum sinirden beni artık çığrımdan çıkardı küfürleri o kadar rahat ki senin anana demiyorum ki diyor. Ben de otele geldik benden uzak dur bittin sen dedim 2. haftaya girdik hala küsüz. Mutfağı temizlerken bana o... çocuğu demesi . Artık konuşarak 10 yıldır düzeltemedim çareyi küserek arıyorum düzelir mi ne yapıcağımı bilmiyorum.
Yeni evlisiniz sandım. 10 yıldır böyleyse bu adam düzelmez ki. Sanmıyorum yani küserek düzeleceğini

Back
X