Eşle ev arkadaşı gibi olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunlarımız var. Geneli çocuklar yüzünden çıkıyor. Bana dokunma ne yaparsan yap modunda. Güzel bir söz söylemek asla yok, sevgi ifadeleri yok. Sevişmek dışında bana ilgi gösterdiği de yok. Ooo güzel olmuşsun dediği tek zamanlar sevişmek için özenip giyinirsem. O kadar.

Ben de aşırı gerginim. Çocuklar iş ev derken geriliyorum, öfke patlamaları yaşıyorum ve ağır konuşuyorum asla hakaret değil ama ağır sözler söylüyorum. O da sen bana saygı gostermiyorsun diyor. Ben de hak etmen lazım diyorum.

Uyumsuzuz ya. Her anlamda uyumsuzluk var aramızda. O 40 ben 34 yaşındayım. On yıldır evliyiz adam on yıldır 70 yaşında gibi. Kendine ait bir hayatı yok, gezmeyi takılmayı bilmez. Anne babası gibi çocuklarla ilgisi onun için yeterli. Daha bir kez üç çocuğundan birini karşısına alıp oyun oynamamistir. Bizle ilgilenen mi oldu sanki, biz kötü mü olduk modunda.

Mutsuzum. Aşksızım. Sinirliyim. Yorgunum....
Adam başından beri böyleymiş siz kabul edip evlenmişsiniz. Kendini gizlememiş ki. Ayrıca çocuk demek ağır sorumluluklar demek. İlkinde ne ise diğerlerinde de o olacağını düşünmeden neden 2 çocuk daha yaptınız ki ?
Adam ne kadar hatalı ise siz de hatalısınız.

Sorunlarımız var. Geneli çocuklar yüzünden çıkıyor. Bana dokunma ne yaparsan yap modunda. Güzel bir söz söylemek asla yok, sevgi ifadeleri yok. Sevişmek dışında bana ilgi gösterdiği de yok. Ooo güzel olmuşsun dediği tek zamanlar sevişmek için özenip giyinirsem. O kadar.

Ben de aşırı gerginim. Çocuklar iş ev derken geriliyorum, öfke patlamaları yaşıyorum ve ağır konuşuyorum asla hakaret değil ama ağır sözler söylüyorum. O da sen bana saygı gostermiyorsun diyor. Ben de hak etmen lazım diyorum.

Uyumsuzuz ya. Her anlamda uyumsuzluk var aramızda. O 40 ben 34 yaşındayım. On yıldır evliyiz adam on yıldır 70 yaşında gibi. Kendine ait bir hayatı yok, gezmeyi takılmayı bilmez. Anne babası gibi çocuklarla ilgisi onun için yeterli. Daha bir kez üç çocuğundan birini karşısına alıp oyun oynamamistir. Bizle ilgilenen mi oldu sanki, biz kötü mü olduk modunda.

Bense aynı durumdayım. Aynı soruyu bende sormak istiyorum bu şekilde ne kadar sürer bir ilişki. Benim de bir kızım var 8 senelik evliyiz onun dışında hersey aynı. Ama bizimki arkadaşlarıyla takılmayı sever. Onlarla okey oynamayı sever. Iskolik. Öğretmen. Bıraksan akşama kadar okulda durur. Dersi 4 te bitiyor ama en erken 5.30 6 da gelir. Kursu vs olursa 8 i bile bulur gelmesi. Ben kızdığım kavga ettiğim zman bi çocuğu alır kitap okur başla bsey de yapamaz. Onun için çocukla ilgilenmek=çocuğa kitap okumak. Tabi biz maddi konularda da anlaşamıyoruz kendisi biraz cimri hatta biraz önce çocuğa kışlık kıyafet alınacak mont ve botu alırım başka bsey almam her şeyi bana yıkma diye kavga ettik. (Olağan haftalık kavgamız)

Yazdıklarınızı okuyunca daha da iyi anladım
Çocuklar evliliğin katili ya cidden

3 cocuk yap sonra aşksızım de. Sizin aile hekiminiz filan yok mu dyen Muge anli o kadar hakli ki. Ilk seneden akillanmadin bi de surekli begenmedigin adama ne diye cocuk doguruyosun

3 cocuk yap sonra aşksızım de. Sizin aile hekiminiz filan yok mu dyen Muge anli o kadar hakli ki. Ilk seneden akillanmadin bi de surekli begenmedigin adama ne diye cocuk doguruyosun

Ay ne haklı yorum. 🙏 doğurmak dünyanın en zor işi ve kedi gibi doğurmak yanlış hiçbir ilişki yada evlilik çocukla düzelmez zaten. Ama Aşk ilişkisi ve mutlu bir evlilik çocukla taçlandırılır birlikte karar alarak.
Aşk yok yok diye ağlayacağına 1 çocuktan sonra boşan değil mi? İşte hep diyorum sevmiyorum deyip yerden yere vursalar dahi ne hikmetse cinsellik full bitmiyor.
Samimiyetsiz buluyorum yani şikayet ettiklerinde. Düzelir diye beklersen ohoo... Ev arkadaşlığı falan göremedim kafalarına estikçe çocuk yapıyorlar. Başka türlü bir arkadaşlık bu 🤣

Pardon da sana ne! Okuduğunu anlama engeliniz var sanırım. İkinci gebeligimde ikiz bebeklerim oldu. Çocuk aram bile 6 yıl. Ayrıca bakabiliyorsam on tane de dogururum dönüp sana mı sorcam. Benim dogurduguma sen mi bakıyorsun. Sen cogalma! Hadsiz!

Ay ne haklı yorum. 🙏 doğurmak dünyanın en zor işi ve kedi gibi doğurmak yanlış hiçbir ilişki yada evlilik çocukla düzelmez zaten. Ama Aşk ilişkisi ve mutlu bir evlilik çocukla taçlandırılır birlikte karar alarak.
Aşk yok yok diye ağlayacağına 1 çocuktan sonra boşan değil mi? İşte hep diyorum sevmiyorum deyip yerden yere vursalar dahi ne hikmetse cinsellik full bitmiyor.
Samimiyetsiz buluyorum yani şikayet ettiklerinde. Düzelir diye beklersen ohoo... Ev arkadaşlığı falan göremedim kafalarına estikçe çocuk yapıyorlar. Başka türlü bir arkadaşlık bu 🤣
Üstteki yorumum sana da gelsin. Cogalamayarak bitersiniz umarım. Sizin gibiler olmadan daha güzel bir dünya olacağına eminim.

Konumun kapanmasını istiyorum. Mune Mune

Çok merak edenlere, eşim gelip konuştu bu şekilde mutsuz bir evliliğimizin olmasını istemediğini beni sevdiğini, sevgi cümleleri kendi büyüdüğü evde kurulmadigi için aklından geçse de soyleyemedigini ama beni çok sevdiğini çocuklarımızı en güzel şekilde huzurla büyütecegimizi söyledi. Ara tatil içinde 3 gün bana Belçika tatili ayarladı(yakın arkadaşım orada) Kafani dinle çocuklara annemle bakarız dedi. Bu da dert olsun size.

Gerçekten sorunun cevabı olmayan çok hadsizce yorumlar yapılıyor. Nasıl bir hayat yaşıyorsunuz da dünyaya böyle ters bakabiliyorsunuz anlamıyorum. Umarım cehaletinizde tüm ülkeyi bogmadan biraz edep öğrenirsiniz.

Pardon da sana ne! Okuduğunu anlama engeliniz var sanırım. İkinci gebeligimde ikiz bebeklerim oldu. Çocuk aram bile 6 yıl. Ayrıca bakabiliyorsam on tane de dogururum dönüp sana mı sorcam. Benim dogurduguma sen mi bakıyorsun. Sen cogalma! Hadsiz!

Yoo engelim yok.🙊 Bir miktar üzdü seni galiba yorumum anlıyorum. 🤣 istersen 10 çocuk yap bana ne. Sonuçta mutsuz evliliğin var hemde 10 yıldır. Çek dur aşksız apla.🪽

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X