Eşle iletişim...

Nasıl anlattım bilemedim oturup seks muhabbetti edelim demedim yahu, özleminden bahsetmemesi,seks hiç aklinda yokmus gibi davranması normalmi onu öğrenmek istedim,yoksa elbette hararete geçirmeye gerek yok ikimizide ayrıyız sonuçta 😂
Bir sürü erkekle iciceyken size tam olarak ne desin mesela?

Oturup memelerinizi mi övsün, atesli sevismeleri mi yad etsin?

Eşiniz sanki eğitime değilde hovardalığa gitmiş gibi davranmıyor musunuz sizcede? Biraz empati kurmanız gerekiyor bir sürü erkek içerisinde neticede... Söylüyor ama bana yetersiz kalıyor gibi bir şey demişsiniz surekli söylese sizin için ne anlam ifade edecek bazı şeyler dozunda guzeldir.

4 kişilik odalarda kalıyolar ama yalnız olduğu zamanlarda oluyo öyle zamanlardada insan bekliyo işte havadan sudan konuşmanın yanında özledim senileri 🤦‍♀️😏
İnsanlar konuyu yanlış anlamış bence. Adamın yalnız zamanı da oluyormuş ve özledim demiyormus. Bence sıkı bi tribi hak etmiş

Seni çok özledim derkenki ses tonuna bile sehvet verebilir insan bence. İlla müstehcen konuşmaya gerek yok. Sen dene bakalım ne tepki verecek

Ne alakası var yahu? Mesaj atabilir,konuşarak söylemesi şart mı? Kaldı ki 3 ay ayrı kaldılar diyelim,adam boşalmadan mi duracak? Video izleyemese bile mastürbasyon yapar onu da yapmasa rüya görür. Şimdi karısıyla mesajlasirken,konuşurken erekte oldu diye bütün oda yuh mu çekecek adama? Askerlikte falan nasıl oluyor bu işler sanıyorsunuz ki.. özlediğini,arzuladığını söylemeli elbette

Ne alakası var yahu? Mesaj atabilir,konuşarak söylemesi şart mı? Kaldı ki 3 ay ayrı kaldılar diyelim,adam boşalmadan mi duracak? Video izleyemese bile mastürbasyon yapar onu da yapmasa rüya görür. Şimdi karısıyla mesajlasirken,konuşurken erekte oldu diye bütün oda yuh mu çekecek adama? Askerlikte falan nasıl oluyor bu işler sanıyorsunuz ki.. özlediğini,arzuladığını söylemeli elbette
Sordum ben hiç rüyada görmemiş uzun zaman oldu gideli sonuçta bana pek normal gelmemişti o yüzden sordum birazda normalmidir diye şap mevzuları duyardık eskilerden aklıma bi gelmedi değil 🤦‍♀️😂

Sordum ben hiç rüyada görmemiş uzun zaman oldu gideli sonuçta bana pek normal gelmemişti o yüzden sordum birazda normalmidir diye şap mevzuları duyardık eskilerden aklıma bi gelmedi değil 🤦‍♀️😂
1ay boşalmadan nasıl durabildi,tıbbi bir problem olmasin

1ay boşalmadan nasıl durabildi,tıbbi bir problem olmasin
Burdayken herşey yolundaydı, oraya gitti değişti adam yani rüya falan görse en azından sorduğumda söylerdi... ordaki stres bu kadar etkilemiş olabilirmi bilemedim

Burdayken herşey yolundaydı, oraya gitti değişti adam yani rüya falan görse en azından sorduğumda söylerdi... ordaki stres bu kadar etkilemiş olabilirmi bilemedim
Dağda görevde değil adam,abartmayın. İzlese de izledim mı diyecek şimdi size. Zaten sağlıklı olan da o boşaltımı yapabilmesi. O döngü bir şekilde oluyordur sizin haberiniz olmadan. Adam size rüya gördüm boşaldım demez,siz de sormayın bence

Dağda görevde değil adam,abartmayın. İzlese de izledim mı diyecek şimdi size. Zaten sağlıklı olan da o boşaltımı yapabilmesi. O döngü bir şekilde oluyordur sizin haberiniz olmadan. Adam size rüya gördüm boşaldım demez,siz de sormayın bence
Akıllı telefon yok nerden izlesin adam, ayrıca evliyiz senelerdir olsa niye demesin

Akıllı telefon yok nerden izlesin adam, ayrıca evliyiz senelerdir olsa niye demesin
Nerelere neler sokuyorlar bilseniz aklınız şaşar,neyse. Eşinizi en iyi siz tanırsınız biz nerden bilelim

Nerelere neler sokuyorlar bilseniz aklınız şaşar,neyse. Eşinizi en iyi siz tanırsınız biz nerden bilelim
Hadi diyelim bi tane telefon sokabildiler ergen gibi koca adamlar bi telefondan toplaşıp aynı anda izleyecek değilya yada bugün sıra sende yarın bende diye😂 o ihtimal değilde bende tanıdığım eşimi söyledim olsa söylerdi diye neyse yorumlar için teşekkür ettim 🖐

Back
X