- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
Biz öyle yapıyoruzOrtak noktada buluşamıyorsanız yatırımınızı ayrı ayrı yapın. Evin ihtiyaçları, borç harcı ikiye bölün. Herkes ödemesini yaptıktan sonra kalan parayı istediğiniz gibi değerlendirinz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz öyle yapıyoruzOrtak noktada buluşamıyorsanız yatırımınızı ayrı ayrı yapın. Evin ihtiyaçları, borç harcı ikiye bölün. Herkes ödemesini yaptıktan sonra kalan parayı istediğiniz gibi değerlendirinz
Kendi demiş ya onun maaşını harcıyoruz benimkini biriktiriyorum, borsada batırdım diye. Akıllanmış hali de altın almakkadının harcamadığını nerden biliyorsunuz adam da batabilirdi olur böyle şeyler kadın akıllanmış altın yapıcam diyor ya
Hanımefendi konu da kendisi demiş evin bütün giderleri eşimde diyekadının harcamadığını nerden biliyorsunuz adam da batabilirdi olur böyle şeyler kadın akıllanmış altın yapıcam diyor ya
yahu niye savunayım herhalde tamamını biriktirmemiştir eve de harcamıştır tamamı batırılır mı altın almak kötü mü yani yine mı batırsınKendi demiş ya onun maaşını harcıyoruz benimkini biriktiriyorum, borsada batırdım diye. Akıllanmış hali de altın almakSavunacam diye şekilden şekile girdiniz.
Eve harcamış olsa eve harcadım derdi. Varsayımlarla mı yorum yapıyoruz yoksa anlatılanlara göre mi?yahu niye savunayım herhalde tamamını biriktirmemiştir eve de harcamıştır tamamı batırılır mı altın almak kötü mü yani yine mı batırsın
Ay o erkek bunu goze alarak evlendi demek nasil bir bakis acisi? Belli caniniz yanmis erkeklerden hirsinizi boyle aliyorsunuz. Erkek diye semer vuralim bari.sakın vermeyin yahu boşansanız ne olacak giden gelicek mı şimdi derler ee adamın parası da gitti ama o erkek bunu göz alarak evleniyor siz evinize katkı sağlıyor borcu kapatmaya çalışıyorsunuz ve belli ki daha da borç var
yok artık ya bu erkeklerin hem işi yapılsın hem çocuğu bakılsın hem de parayı alsınlar keşke söylemeseydiniz promosyonu
bari vercek denizde hepsini vermeyin ailemin kardeşimin ihtiyacı var falan diyip altın yapıp biriktirin
Para sizin paranız çalışmak zorunda da değilsiniz sizi haklı buldum onu ilgilendirmez ne yaptığınızBen bir ara borsaya girdim ve ilk zamanlar iyiyken sonrasında hep zararım oldu ve eşim hep kızıyordu kafana göre iş yapıyorsun diye en son da 2 ay önce baya bir kaybım oldu yani altın alsaydık baya katlayacakken aksine zarar yazdı hep. Sonra eşimle baya kavga ettik ben borsadan çıktım ve ben dedim ki bundan sonra altın alıcam hem kafam rahat olur .
Şimdi bana banka promosyonu geldi ve altın alacağımı söyledim bu seferde eşim başka bir ülkenin hisse senediyle ilgilendiğini parayı istediğini söyledi ve ben istemedim altın ne olursa olsun en azından kafamız rahat olur bundan sonra diye. Sonra bana güvenmiyosun ama kendin kafana göre her istediğini yapıyosun diye surat astı ve yüzüme bakmıyor.
Halbuki 2 aydır borcumuz var ve eksi olan hesaba neredeyse tüm paramı gönderiyorum. Bunu da ona söyleyince ben paracı oldum. Diyo ki ben sana geri gönderirim o paraları ne yaparsan yap sonra gibi salak saçma laflar kafayı yiyeceğim ya.
Kendisi de konunun para olmadığını ve ona güvenmediğimi ve kendi kafama göre hareket ettiğimi söylüyor.
Bahse konu geçen benim maaşım onun maaşı giderlere gidyor bitiyor benimki de birikim
Bu mantıkla adamın parası da adamın oluyor o da eve bakmak zorunda değilPara sizin paranız çalışmak zorunda da değilsiniz sizi haklı buldum onu ilgilendirmez ne yaptığınız
zaten maaşını borca veriyormuş ya maaşın tümünü vercek değil eve de harcıyodurAy o erkek bunu goze alarak evlendi demek nasil bir bakis acisi? Belli caniniz yanmis erkeklerden hirsinizi boyle aliyorsunuz. Erkek diye semer vuralim bari.
Konu sahibi zaten evin harcamalarini esin yaptigini soyledi, bu durumda konu sahibinin parasinda da esin hakki var. Konu sahibi birikimi batirmasa belki borcta olmayacakti yada daha erken kapanacakti. Kaldi ki evin borcu varken ailemin ihtiyaci var deyip katkida bulunmamak benim icin parayi borsada batirmak kadar ciddi bir kavga sebebidir.
evette kadın da harcıyordur eve tüm parayı batırcak değil yaBu mantıkla adamın parası da adamın oluyor o da eve bakmak zorunda değil
Çıkın artık şu düşünceden ya eşi çalışmayan erkekler beş kuruş para vermesin o zaman eşlerine parayı kazanan adam kadını ilgilendirmez ne yaptığı
ee versin de kadın kendi parasını batırmış eşinin değil adam da kendi parasını batırsın ödeşirler işte ne yani ama promosyon kadınınHanımefendi konu da kendisi demiş evin bütün giderleri eşimde diye
Madem böyle şeyler olabilirse versin promosyonu biraz da adam batsın elbet o da akıllanır ne var yani
Calismasa en azindan adamin uyarisina ve kizmasina ragmen kotu giden borsada batirmazdi parasini. Oturur kocasinin verdigi kadariyla gecinirdi. Eger calisiyorsa ben para vermem bana bakmak zorundasin olmaz o is. Kimse kimseye bakmak zorunda degil, herkes evin giderine bir noktada destek olmaliPara sizin paranız çalışmak zorunda da değilsiniz sizi haklı buldum onu ilgilendirmez ne yaptığınız
O zaman evin giderlerini biraz da kadın karşılasın adam da parasını istediği gibi harcasın batırsın evin giderlerini hep adam mı karşılayacak?ee versin de kadın kendi parasını batırmış eşinin değil adam da kendi parasını batırsın ödeşirler işte ne yani ama promosyon kadının
Parayı batıran adam olunca boşan böyle koca mı olur oluyor konu kadın olunca kendi parasını batırdı oluyorCalismasa en azindan adamin uyarisina ve kizmasina ragmen kotu giden borsada batirmazdi parasini. Oturur kocasinin verdigi kadariyla gecinirdi. Eger calisiyorsa ben para vermem bana bakmak zorundasin olmaz o is. Kimse kimseye bakmak zorunda degil, herkes evin giderine bir noktada destek olmali
Borc 2 aydir varmis, adam kizmis belliki uyarmista ama borsada battikca batmis. Borcun bu batan paralarla ilgisi var mi yok mu belli degil ama ev ekonomisini olumsuz etkiledigi asikar. Konu sahibi calismasaydi en azindan batiracagi bir parasida olmayacakti, kocasi ne verirse onunla idare edecekti. Adam evin masrafini gorecek, karisi sadece kendine mi birikim yapacam? Gercekten mantikli mi bu? O birikimde kocasininda hakki oluyor.zaten maaşını borca veriyormuş ya
hırs alma yok konu sahibi çalışmayadabilirdi o zaman nerden para vercekti pardon da eşi giderleri karşılardı eşinin parasını batırmamış ya
kadın zaten borca harcıyor keyfi değil adam da batabilirdi borca o zaman kadın eve bakar adam borcunu öderdiO zaman evin giderlerini biraz da kadın karşılasın adam da parasını istediği gibi harcasın batırsın evin giderlerini hep adam mı karşılayacak?
Sizin mantığınıza göre eşi çalışmayan erkekler istediklerini yapabilirler sonucunda para adamın kendi kazanıyor istediği gibi harcar
yahu bu güvence boşanırken birikimi alan kocanın yanına kâr kalacak kadının evi arabası bi şeyleri de olabilirdi onları da satıp batırabilirdi ortak olmayan aileden kalan adam da batırsa kadın borca karışmaz evin masraflarını öder adam da borç kapatır promosyona da kadın karışmaz kadın hepsini biriktirmiycek hanfendi güvence bu ölüm var işten atılma var hastalık var boşansalar kadın tüm parasını verdiğiyle kalır atıyorum her ay bin lira bile birikim güvencedirBorc 2 aydir varmis, adam kizmis belliki uyarmista ama borsada battikca batmis. Borcun bu batan paralarla ilgisi var mi yok mu belli degil ama ev ekonomisini olumsuz etkiledigi asikar. Konu sahibi calismasaydi en azindan batiracagi bir parasida olmayacakti, kocasi ne verirse onunla idare edecekti. Adam evin masrafini gorecek, karisi sadece kendine mi birikim yapacam? Gercekten mantikli mi bu? O birikimde kocasininda hakki oluyor.
yoo o zaman da adamın parası oluyor her şey karşılıklı ayrıca adam boşanmayı istese kadın derdi herhalde demekki aşmışlar batma işini anlaşmışlar hem adam da batsa hemen boşancak mı canım kadının maaşı var yaParayı batıran adam olunca boşan böyle koca mı olur oluyor konu kadın olunca kendi parasını batırdı oluyor