- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Benimki niye arabada deliriyo? Gerci dun ilk defa uyudu eve gelirken..Her aksam disaridayizbaskaa turlu bebek uyumuyor be ablam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki niye arabada deliriyo? Gerci dun ilk defa uyudu eve gelirken..Her aksam disaridayizbaskaa turlu bebek uyumuyor be ablam
![]()
Ustune sarimsakli yogurt bide cay yanina citir citir ekmek guzel olurdu.Patlıcan yeşil biber kırmızı biber yeter benceee bide pilav var ama hala sinirliyim ve içten içe üzgün ağlayasım var ama ağlamıcam
Aynen o anki psikolojiyle canımız napmak isterseBazen haftada 3- 4 gün çıktığımız oluyor. Bazende hiç çıkmıyoruz. Canımız ne zaman isterse. Bide paramız tükenmemişse![]()
Valla haftada 1 ancak cikabiliyoruz. Zaten esim cok yogun calisiyor. 1 ay oncesinde yuzunu de goremiyoduk. Biri 3 yasinda biri 3 aylik bebekle parkta vakit geciriyoruz. Artik ne kadar eglenceli sen düşünKaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
belli olmuyor hava durumuna, işimize göre değişiyor, ama her koşulda en az haftada 1-2 çıkarız
baharda haftasonları mutlaka piknik yapıyoruz arkadaşlarla.
Sen mutluysan gerisi boş ben ümitlenip olmadı mı aşırı tepki veriyorum çok üzülüyorumValla haftada 1 ancak cikabiliyoruz. Zaten esim cok yogun calisiyor. 1 ay oncesinde yuzunu de goremiyoduk. Biri 3 yasinda biri 3 aylik bebekle parkta vakit geciriyoruz. Artik ne kadar eglenceli sen düşün![]()
Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?
Alisir zamanla kuzuBenimki niye arabada deliriyo? Gerci dun ilk defa uyudu eve gelirken..
Sohbet etmek gülmek bi çay içmek güzel yerler görmek eğlenmekten kastım bu bzizim gibi ay canım sıkıldın mı hadi gel motorla aynı sokakları on kere dolanalım değilEğlenmekten kastını anlamadım. Ama enerjimiz kalmışsa haftaiçi 1-2 akşam iş çıkışı çıkar dolaşırız. Bazen o kadar da olmaz.
Haftasonu erken kalkmışsak gider gezeriz. Ki eşim genelde erken kalkar. Vakit öğleden sonrayı bulmuşsa trafik yüzünden bir yere kımıldamam ben. Çıktığımıza pişman oluruz çünkü.
Yaa bide gelcek anca yemek yicez gece yine işe gitçek sabah gelcek uyucak yada işe gitçek gene gece olcak gene işe gitçek
Çok isterim ama asla izin vermez ne ailem ne kocam ne kocamın ailesi anca iş dedikleri bağ bahçe çapalamak olur onuda ben istemem kocamda izin vermem öyle yerde çalışmana diyor zatenBence sizde çalışmayı bir düşünün..
Yok canım sen bi görsen bnm herifi şu aralar ev arıyoruz olduğumuz şehri yürüyerek geziyoruz her pazarHerkes mutlu yani bu konuda bi ben kendimi böyle hissesemedim![]()
Bnde çalışmayı çok istiyorum canım ama bnmkiler de aynı kendine bi uğraş bul hobi gibiÇok isterim ama asla izin vermez ne ailem ne kocam ne kocamın ailesi anca iş dedikleri bağ bahçe çapalamak olur onuda ben istemem kocamda izin vermem öyle yerde çalışmana diyor zaten