Eşle vakit geçirmek

belli olmuyor hava durumuna, işimize göre değişiyor, ama her koşulda en az haftada 1-2 çıkarız
baharda haftasonları mutlaka piknik yapıyoruz arkadaşlarla.

belli olmuyor hava durumuna, işimize göre değişiyor, ama her koşulda en az haftada 1-2 çıkarız
baharda haftasonları mutlaka piknik yapıyoruz arkadaşlarla.
Valla haftada 1 ancak cikabiliyoruz. Zaten esim cok yogun calisiyor. 1 ay oncesinde yuzunu de goremiyoduk. Biri 3 yasinda biri 3 aylik bebekle parkta vakit geciriyoruz. Artik ne kadar eglenceli sen düşün :p
Sen mutluysan gerisi boş ben ümitlenip olmadı mı aşırı tepki veriyorum çok üzülüyorum

Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?

Hafta sonları muhakkak gezeriz daha dün arkadaşlarla kahvaltı sonrası komşu şehire geçtik gezmeye onun dışında hafta sonu hariç en az 3 akşam gezeriz Allah razı olsun eşimden o da bende gezmeyi çok severiz

Sizce abartıyoe muyum peki kızlar içim acıyor yaa şimdi aradım yine işe çağırmışlar bi saate anca gelir bem bıktım dün pazardı dün yine işe gitti geldi uyudu gece yine erken uyudu ben berbat haldeyim şuan yeminle sabah ümit vermese bilirdim çıkmıcağımızı ses etmezdim

Yaa bide gelcek anca yemek yicez gece yine işe gitçek sabah gelcek uyucak yada işe gitçek gene gece olcak gene işe gitçek

Eğlenmekten kastını anlamadım. Ama enerjimiz kalmışsa haftaiçi 1-2 akşam iş çıkışı çıkar dolaşırız. Bazen o kadar da olmaz.
Haftasonu erken kalkmışsak gider gezeriz. Ki eşim genelde erken kalkar. Vakit öğleden sonrayı bulmuşsa trafik yüzünden bir yere kımıldamam ben. Çıktığımıza pişman oluruz çünkü.

Eğlenmekten kastını anlamadım. Ama enerjimiz kalmışsa haftaiçi 1-2 akşam iş çıkışı çıkar dolaşırız. Bazen o kadar da olmaz.
Haftasonu erken kalkmışsak gider gezeriz. Ki eşim genelde erken kalkar. Vakit öğleden sonrayı bulmuşsa trafik yüzünden bir yere kımıldamam ben. Çıktığımıza pişman oluruz çünkü.
Sohbet etmek gülmek bi çay içmek güzel yerler görmek eğlenmekten kastım bu bzizim gibi ay canım sıkıldın mı hadi gel motorla aynı sokakları on kere dolanalım değil

Yeniigeliin Yeniigeliin canım bence kendine bi uğraşı bul canım böyle sinir hastası olursun
evliliğin ilk zamanları yeni ev yeni semt alışmaya çalışıyosun
haklısın gezmek istemekte eşinle güzelce konusup nelere kırıldığını anlatabilirsin
benim ki ibi bağırma çağırmadan anlıyosa bağrarak anlat

he bu arada biz hafta sonu genelde evdeyiz son 1 yıldır bi pazarım var onda da evimle ilgilenmek yada dinlenmek istyorum
bazende havayı güneşli gördümmü bi hava alasım geliyor ama ya para olmuyor ya benimkinde heves

Adam benim çalıştığını söylüyor ama gel gör geçen bi dışarda yiyelim dedim dışarda yemeye alışcaz şimdi parada çok yok dedi tamam yoktur anladım yemeyelim ama sen bana demedin mi çay içeriz en azından diye adam kozak yoluna daha gelmeden eve döndü geri geçen yazmıştım bi konuya kavga ettik diye burdan çıktı o kavga işte neymiş erkek gibi hep peşindemi olcakmışım hep gezcekmiymişim evinde otur işini yapmış s.ktiğim

Herkes mutlu yani bu konuda bi ben kendimi böyle hissesemedim :KK43:
Yok canım sen bi görsen bnm herifi şu aralar ev arıyoruz olduğumuz şehri yürüyerek geziyoruz her pazar :-) Başka bi aktivitemiz yok bebek olmadan önce senede 3 kere zor zoruna sinemaya gittik :-) napalım bizimkiler de bu cins

Çok isterim ama asla izin vermez ne ailem ne kocam ne kocamın ailesi anca iş dedikleri bağ bahçe çapalamak olur onuda ben istemem kocamda izin vermem öyle yerde çalışmana diyor zaten
Bnde çalışmayı çok istiyorum canım ama bnmkiler de aynı kendine bi uğraş bul hobi gibi

Back
X