Eşle vakit geçirmek

her hafta sonu çıkarız.. özellikle yazları mutlaka pazarları denize ya da pikniğe gideriz. onun dışında hafta içleri de arabayla gezmeye çıkarız,bir sahil havası alır geliriz :KK36:
Yaa bu aralar bizdede böyle olmaya başladı bide ben sabırsızım yaz gelsin seni yakçam güneşten kavrulcan sonra bida gezdirniyon de bakalım diyo bende diyom ki inat yap beni gezdir inadından :KK53:

Haftasonu mutlaka cikariz kahvaltiya ya da ogle yemegine degisik mekanlara gideriz cocugumuzla..Haftaici de bir aksam avm ye gideriz..

Ama benim koca da evde oturup tv izleme meraklisi..bir ara baya bir kavga ettik bu durumdan dolayi..haftasonu evde oturmak istiyordu surekli.
Bi dönem o kavgalar hep oluyor galiba

Bazen hergun ciktigimiz oluyor bazende iki gunde bir çıkıyoruz.
Pek planli olmuyor.

Esim polis duzensiz calistigi icin izinli gununde neremi agritsamda evde otursak die dusunuyorum..14 saat calisip eve geldiginde cnm skldi desem üşenmez cikar..
Bende tam tersi yanyana oturup muzik dinleyelim karsilikli kahve icelim konusalim kitap okuyalim vb.
Evlendigimiz ilk ay sen bnmle mutlu degilsin evde ondan bu kdr disariya cikmak istiyosun die tartisma cikarmisligim bile vardirHoppa

Benim eşim de ev kuşu. Evde film açıp seyretmeyi çok seviyoruz. Arada çarşıya çıkarız. Kırk yılda bir yakın il dışına gideriz.

Esim polis duzensiz calistigi icin izinli gununde neremi agritsamda evde otursak die dusunuyorum..14 saat calisip eve geldiginde cnm skldi desem üşenmez cikar..
Bende tam tersi yanyana oturup muzik dinleyelim karsilikli kahve icelim konusalim kitap okuyalim vb.
Evlendigimiz ilk ay sen bnmle mutlu degilsin evde ondan bu kdr disariya cikmak istiyosun die tartisma cikarmisligim bile vardirHoppa
Herkes değişik işteee :KK16:

Şimdilik biz pek çıkamıyoruz. Açıkçası kızımdan bende de pek enerji kalmıyor. Ama eskiden çok gezerdik. Gecenin 2sinde canımız künefe istedi diye Hatay'a gitmişliğimiz var. Onlarca şehir, gece gündüz gezmeler, memleketlere gidip aile ziyaretleri yapardık. Ahh ahh ne güzel günlerdi :( Kızım az toparlansın tekrar başlarız inşallah :)

Şimdilik biz pek çıkamıyoruz. Açıkçası kızımdan bende de pek enerji kalmıyor. Ama eskiden çok gezerdik. Gecenin 2sinde canımız künefe istedi diye Hatay'a gitmişliğimiz var. Onlarca şehir, gece gündüz gezmeler, memleketlere gidip aile ziyaretleri yapardık. Ahh ahh ne güzel günlerdi :KK43: Kızım az toparlansın tekrar başlarız inşallah :)
İnşallahhh o zaman kızınız için dahada çok gezersiniz mutlu aile her zaman güzeldir :KK68:

Ay bizim oyle disari cikma gibi bi adetimiz yoktur
Esim avm sevmez
Carsi pazar park cafe sevmez:63:
Bi piknik sever sagolsun
Evdede tv izleriz gec gelir zaten zaman geciverir :KK14:

Back
X