Eşle vakit geçirmek

Herkesin yaşamı, maddi durumu, yaşadığı şehirde dışarı çıkılıp gezilecek yerleri, zevki vs farklıdır.
Burdaki yorumlara bakıp kendini onlara göre şartlandırma bence. İlla şöyle olcak illa böyle olcak diye şartlandırma.
Bizim buralarda çıkılıp gezilecek parklık bahçelik alan çok az. Alışveriş merkezi gezmeyi de sevmiyoruz. E çocuk var, mevsim daha kış. İl dışına şuna buna ev-araba borçlarından dolayı durumumuz her zaman el vermiyo. Bende akşamları pasta yaparım, tatlı yaparım, değişik şeyler denerim, çay demlerim eşimle evde oh mis yeriz içeriz. Eşim de gayet severek yer. Kendin beraber vakit geçirmek için güzel şartlar oluştur. İlla dışarı çıkmak olmasın planın. Hani illa pasta börek demiyorum ama eşinin zevkine göre akşamları evde de beraber ortak yapcak bişiler bulabilirsiniz.
Hem önümüz yaz. Haftasonları pikniğe falan gidersiniz. :KK51:

Sizde kendiniz cikin. Esimde oyle usengectir. Sirf usengeclikten boyle dedigini anladigim zamanlar. İceri gider hazirlanirim. Ben cikiyorum derim. Bu saatte nereye der. Tek basina gidemezsinler falan. Ben inatla keyifli keyifli gidicen derim. O da hazirlanir gelir.
Ya da gunduz cikarim onunla ayni anda eve girerim sinir olur. Tek basina gitme bir daha beraber cikariz der.
Bir keresinde sirf boyle desin diye hazilanip asagi indim. O gelirkende disaridan geliyomus gibi yaptim :D
Bende cok sik gezmeyi sevmem zaten. O yuzden artik dedigimde hayir demiyor.

Siz dışarı çıkmak istediğinizde berber çıkıyor musunuz ya ben kafaları yicem adam evde tv izliyor çıkalım deyince motorla biraz gezer döneriz diyor ben gezmek istiyorum bişeyler yapmak istiyorum off
Şu meşhur motor bilmez miyim
Ailesine geri kafalı deyince motordayken kafana bi tane patlatmıştı hani

Biz genelde hafta sonları gezeriz
Hafta içi iş güç trafik eve zor varıyoruz, sonra da yemek ye kızımla oyna derken uyku saatimiz geliyo

Herkesin yaşamı, maddi durumu, yaşadığı şehirde dışarı çıkılıp gezilecek yerleri, zevki vs farklıdır.
Burdaki yorumlara bakıp kendini onlara göre şartlandırma bence. İlla şöyle olcak illa böyle olcak diye şartlandırma.
Bizim buralarda çıkılıp gezilecek parklık bahçelik alan çok az. Alışveriş merkezi gezmeyi de sevmiyoruz. E çocuk var, mevsim daha kış. İl dışına şuna buna ev-araba borçlarından dolayı durumumuz her zaman el vermiyo. Bende akşamları pasta yaparım, tatlı yaparım, değişik şeyler denerim, çay demlerim eşimle evde oh mis yeriz içeriz. Eşim de gayet severek yer. Kendin beraber vakit geçirmek için güzel şartlar oluştur. İlla dışarı çıkmak olmasın planın. Hani illa pasta börek demiyorum ama eşinin zevkine göre akşamları evde de beraber ortak yapcak bişiler bulabilirsiniz.
sonuna kadar katılıyorum. . cokk bunalirsaniz cardak varsa cikin cekirdekle oh mis:)mutluluk disarida gezmek ile olmuyor..

sonuna kadar katılıyorum. . cokk bunalirsaniz cardak varsa cikin cekirdekle oh mis:)mutluluk disarida gezmek ile olmuyor..
katiliyorum insan disarlari gezip tozsada eve gelince yoruluyor amannn insanin evi gibi yok diyosun birxe durduk yere para da harciyorsun.aslinda onemli olan nerde olursan ol huzurlu mutlu olmak

Kaç haftada bir eşinizle dışarı çıkıp eğleniyor ve ya geziyorsunuz?

Valla biz çalışan insanlar olarak ve 2 çocuklu bir aile olarak çıktığımız tek yer OTURMA ODASI orada da acayip eğleniyoruz:KK48::KK48: TV ve çerez sınırsız.
Şaka bir yana çıkabilenlere bravo ben iş çıkışında evin içine girdiğime şükrediyorum:KK68:Vinç gelse kaldıramaz beni :KK56:
Belki ihtiyaç durumunda 2 haftaya bir falan erzak almaya kalan zamandada çocukları oyun parkında eğlendirmeye götürüyoruz. Böylelikle de acayip eğleniyoruz elhamdülillah......

Teşekkürler :KK54:

Sizde kendiniz cikin. Esimde oyle usengectir. Sirf usengeclikten boyle dedigini anladigim zamanlar. İceri gider hazirlanirim. Ben cikiyorum derim. Bu saatte nereye der. Tek basina gidemezsinler falan. Ben inatla keyifli keyifli gidicen derim. O da hazirlanir gelir.
Ya da gunduz cikarim onunla ayni anda eve girerim sinir olur. Tek basina gitme bir daha beraber cikariz der.
Bir keresinde sirf boyle desin diye hazilanip asagi indim. O gelirkende disaridan geliyomus gibi yaptim :KK70:
Bende cok sik gezmeyi sevmem zaten. O yuzden artik dedigimde hayir demiyor.
Bak bu gün burdaki kadınlar çağırdı ama sabahın 8 buçuğunda olduğu için yine gitmedim uyku tatlı geldi :KK51: eşim bişey demez zaten çık der ama ben tek sevmiyorum :63:

Bir zamanı yok. Canım ne zaman isterse... O da sağolsun sorumluluk gibi görüyor istese de istemese de cikariz :KK60:

haftasonları hep kaçıştayız, zaten çocuk evde durmuyor.
hava güzelse park piknik sahil turu şeklinde,
hava güzel değilse ev ziyareti.
avm ye de giderdik, artık çok bunalıyoruz orada, mecbur kalmadıkça gitmiyoruz.
yine de sakin bir kaç avm miz var, onlar da kötü havada iş görüyor.

haftaiçi duruma göre değişir.
bazen yemek erken hazır oluyor, yine sahil veya park yapıyoruz. çocuk oynarken biz muhabbet ediyoruz.
ya da evde sinema keyfi.
eşimin bir de maç keyfi vardır, o günler ben kendisine geyşalık yapıyorum, her istediği önünde :KK55:

eşime surat yapınca çıkarız oda genelde tartışmış oluruz yada huyuna gidince gezdirir inattır biraz eşim
kalabalığı sevmez evde akşama kadar bilgisayarda oyun oynar

eşime surat yapınca çıkarız oda genelde tartışmış oluruz yada huyuna gidince gezdirir inattır biraz eşim
kalabalığı sevmez evde akşama kadar bilgisayarda oyun oynar
Oda zor pcde oyun oynayan adam genelde zor olur hep önüne yicek taşı diğer odadan bağırsın çayyy diye. Teyzemin kocası da öyle ordan biliyorum

Back
X