Eşler Arası Cinsellik

gecende cınsellık bolumunde bır konu acıldı cogu kısı dalga gectı fake dedı ama buradanda bızzat bır arkdastan on sevısmeyı gec 2 -3 saat arası surdugunu duydum
yalan soyelemeycek bırı buraya yazmaz muhtemelen

aralıksız değildir o 2 saat 3 saat

arada bi geziniyodur, acıkınca bi kaç atıştırıyodur filan :37:

ilk gunler degil ilk yillar deyeyim hatta cok SIk olur arkadasim ilk evliliginde olmadigi icin belki sorun var zannediyorsun ama gayet normal kiminin bu istegi zamanla geciyor kiminin malasef oyle devam ediyor ben yengemin sacinin birgun kurudugunu gormedim kadincagiz o kadar bikmiski birgun orda kalacagiz dayim kizlar uykunuz gelmedimi diyor yengemde yok deyin diye isaret ediyor :27:dusunun yani bunlar 29 yildir evliler :26:ayy bide aklima geldi annemin komsu kadin anneme anlatirken duymustum bununda kocasi her aksam istermis hatta kadini uykudan uyandirirmis artik kadin bikmis hic kimildimiyormus adamda yani hanim biraz olsun yardimci ol bana buda ben uyuyayim sen devam et bitince beni banyo yaptirmaya kaldir diyormus ayyyyy ne gulerdik yarabbim zavalli kadincagiz

Eski toprak bunlar :27::27:

bence de, otomatiğe bağlanır yani insan, olayın büyüsü kaçar,bence bu kızcağızın eşinde geç boşalma sorunu var uzun sürüyo dediği o, yoksa bu kadar istekli bi adam 2-3 saat sevişmez benim fikrim bu

Herşey biter o anda,hiç bişey kalmaz ki..Geç boşalma bile olsa gücü tükenir adamın,boğa değilki sonunda sonu gelsin yani..

aralıksız değildir o 2 saat 3 saat

arada bi geziniyodur, acıkınca bi kaç atıştırıyodur filan :37:

bunu bende sorduma ra verıyormusunuz dedım hayır dedı
arada uyuyorsundur sen dedım güldü :52:

Allah nazarlarsan saklasın ne dıyelım :52:

bence de, otomatiğe bağlanır yani insan, olayın büyüsü kaçar,bence bu kızcağızın eşinde geç boşalma sorunu var uzun sürüyo dediği o, yoksa bu kadar istekli bi adam 2-3 saat sevişmez benim fikrim bu

ne sevişmesi ön sevişme dahil değil

Hemende fesata bagladık ha sorun yok gayet mutlulular daha fazla yazarsam keser beni :52::16:

bunu bende sorduma ra verıyormusunuz dedım hayır dedı
arada uyuyorsundur sen dedım güldü :52:

Allah nazarlarsan saklasın ne dıyelım :52:

insan görünümlü bir gergedanla evli arkadaş var

5 saat diyo :ssz:

50 dakka ders 10 dakka tenefüs diyo :ssz: :37:

yorumlara çok güldüm özellikle eski toprak sözüne :52: bu zamanda erkeklerde artık pil açısından zayıfladılar
diğer topiklerde aylarca eşleriyle sevişmeyen erkekleri okuyoruz buadada saatlerce sevişen erkek sorununu okuyoruz
konuya yorumuma gelirsek arkadaşım bunun nesi sorun , eşi tarafından istenmeyen arkadaşlara göre bence şanslısın bile , eşine bu sıkkınlığını hissettirme kendinden uzaklaştırırsın çok sıkıldıysan eşine söylemden tek başına bir uzmanla konuş belkide sen yanlış değerlendiriyorsundur belkide eşinin bu durumu normaldir yinedeALLAH yardımcın olsun

vallahi sürüyormuş bende sok olmustuma ma oyleymıss
bazıları ne sanslı dımı abla?

cute ne şansı kuzum ya ona can mı dayanır 2-3 saat bayılır artık insan..şu ramazan günü abdestimiz kaçacak tövbee :ssz:

hergün hergün bence bıkılır bi zevki kalmaz,herşeyin ortası makbuldür :6:

4 harfli uyanıncaya kadar raaatız

sonrası Allah kerim :ssz::ssz:

siz konuşun ben okuyacam :37::37:

Yazma sen okuyacan demiii vayy :27::27:

yorumlara çok güldüm özellikle eski toprak sözüne :52: bu zamanda erkeklerde artık pil açısından zayıfladılar
diğer topiklerde aylarca eşleriyle sevişmeyen erkekleri okuyoruz buadada saatlerce sevişen erkek sorununu okuyoruz
konuya yorumuma gelirsek arkadaşım bunun nesi sorun , eşi tarafından istenmeyen arkadaşlara göre bence şanslısın bile , eşine bu sıkkınlığını hissettirme kendinden uzaklaştırırsın çok sıkıldıysan eşine söylemden tek başına bir uzmanla konuş belkide sen yanlış değerlendiriyorsundur belkide eşinin bu durumu normaldir yinedeALLAH yardımcın olsun

Eski toprak boşuna denmiyor,şimdiki evlilikleri buradan okuyoruzda neler oluyormuş neler.Kendileriniz naza çekiyorlar erkekler

cute ne şansı kuzum ya ona can mı dayanır 2-3 saat bayılır artık insan..şu ramazan günü abdestimiz kaçacak tövbee :ssz:

hergün hergün bence bıkılır bi zevki kalmaz,herşeyin ortası makbuldür :6:

Bence sorun yok
sorunsuz sorun yok
Bende libido saglam calısıyor ben kocamı uyandırıyorum yada bı odaya gıt gelıyorum :32::32::32::32::32: Ne kadarn sanslısın kocacım dıyorum
:40:

Back
X