- 2 Ocak 2022
- 736
- 1.274
- 63
- Konu Sahibi Neselikalpler
-
Aile terapistine mi gitseniz ??Hayırlı günler arkadaşlar. Bir yıldır eşimle problemlerimiz var. Yaşananlardan sonra eşim çok değişti 16 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var artık tanıyamıyorum onu . Eskisi gibi olamıyoruz ayrılmak istemiyor ama çaba da göstermiyor eskisi gibi olmak için. Arafta kalmaktan tükendim. Aile huzuru için, muhabbetimizin artması için denediğiniz ve ya bildiğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bakara suresi diye biliyorum.Hayırlı günler arkadaşlar. Bir yıldır eşimle problemlerimiz var. Yaşananlardan sonra eşim çok değişti 16 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var artık tanıyamıyorum onu . Eskisi gibi olamıyoruz ayrılmak istemiyor ama çaba da göstermiyor eskisi gibi olmak için. Arafta kalmaktan tükendim. Aile huzuru için, muhabbetimizin artması için denediğiniz ve ya bildiğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Cuma süresi ve bakara suresiHayırlı günler arkadaşlar. Bir yıldır eşimle problemlerimiz var. Yaşananlardan sonra eşim çok değişti 16 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var artık tanıyamıyorum onu . Eskisi gibi olamıyoruz ayrılmak istemiyor ama çaba da göstermiyor eskisi gibi olmak için. Arafta kalmaktan tükendim. Aile huzuru için, muhabbetimizin artması için denediğiniz ve ya bildiğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Eşim reddediyor ama ben bireysel de olsa destek alıyorumAile terapistine mi gitseniz ??
Çok uzun zamandır dinliyorum belki 4 - 5 ay olmuştur hafta da 2 ya da 3 kez yapıyorum ama bilmiyorumBakara suresi diye biliyorum.
Açıyorum canım uzun zamandır düzelemedik bi türlüEvinizde bakara suresi açın
Bakara suresini evde açıp dinliyorum, cuma suresini de aralıklarla okuyorum sabredip bekliyorum bakalımCuma süresi ve bakara suresi
Allah razı olsun canım bunu da yaparım inşallahYa muin Ya Allah. Bu zikri her gün 400 defa çekin.. mümkün olduğunca abdestli olun. Reng zamanlarında da okunabilir. Tüm sıkıntılarınızı gidersin Rabbim.
Tam olarak ne oldu, bir kırılma noktası vardır ilişkinizde. O problemi çözerseniz belki ilerleme kaydedersiniz
Yemek yemeden önce sofradayken bir Fatiha üç ihlas okuyun demişti çok sevdiğim bir ablam kocalarimizin ahlaki ve huzur için iyi geliyormuş bende dün duydum bugün deniycem bu bir süreç herşey hemen etki etmesini beklemeyelim zamanla herşey güzel olur inşallahHayırlı günler arkadaşlar. Bir yıldır eşimle problemlerimiz var. Yaşananlardan sonra eşim çok değişti 16 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var artık tanıyamıyorum onu . Eskisi gibi olamıyoruz ayrılmak istemiyor ama çaba da göstermiyor eskisi gibi olmak için. Arafta kalmaktan tükendim. Aile huzuru için, muhabbetimizin artması için denediğiniz ve ya bildiğiniz dualar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Tam olarak ne oldu, bir kırılma noktası vardır ilişkinizde. O problemi çözerseniz belki ilerleme kaydedersiniz
Dediğiniz gibi belki de bi süreç zamanla düzelecek ya da düzelmeyecek ben belki de kendime çok dert ediniyorum, duygusal bi yapım var çok üzülüyorum zoruma gidiyor kendime engel olamıyorum. Tavsiyenizi tutacağım inşallahYemek yemeden önce sofradayken bir Fatiha üç ihlas okuyun demişti çok sevdiğim bir ablam kocalarimizin ahlaki ve huzur için iyi geliyormuş bende dün duydum bugün deniycem bu bir süreç herşey hemen etki etmesini beklemeyelim zamanla herşey güzel olur inşallah
Kırılma noktası aramızda saygısızlık yaşanması. Benim de hatalarım var fevri davrandığım noktalarda ona çok dokunacak sözler sarf ettim bunları içinden atamadığını söylüyor. Benim de üzüldüğüm çok nokta var ama o benden bunları beklemediğini söyledi. Çok çaba gösteriyorum ama hep bi soğukTam olarak ne oldu, bir kırılma noktası vardır ilişkinizde. O problemi çözerseniz belki ilerleme kaydedersiniz
Bu esmayı da uzun zamandır çekiyorum. Mutlaka faydası vardır. Galiba denemediğin yol kalmadı gibi. Tavsiyen için teşekkür ederimYa Muksit esmasını okumanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?