Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sözlerimiz kötü kırıcı ses yükselmeye başlıyor . Bana çok aşık olduğu için evlendiğim adam gitti tamamen tahammülsüz birisi geldiBirbirinize sözleriniz mi kötü yoksa birbirinizi mi umursamıyorsunuz? Nasıl Bir saygısızlık var aranızda?
ilişkinin en temel bileşenlerinden biri saygı. saygı yoksa ilişkinin devam etmesinin anlamı yok bana göre.
Her seferinde saygısızlık artarak devam ediyorilişkinin en temel bileşenlerinden biri saygı. saygı yoksa ilişkinin devam etmesinin anlamı yok bana göre.
Ayrılmalı mıyımOlabilir…
Her evlilik sonsuza kadar sürmüyor…
Tahammülsüzlüğü beni bezdiriyor çabalamaktan yoruldum alttan alan ben olmaktan yoruldum .Bu duruma üzüldüğünüzü eskisi gibi olmak istediğiniz suçlamadan konuşun . Olmazsa beraber terapi alın.
Evlendik 5 ay oldu işte problemler o zamanlardan başlamıştı …hakkinizda nişanlı olduğunuz yazıyor. yeni evlimisiniz yoksa daha ne çabuk diyecektim
size nişanlıyken annesiyle koyun koyuna yatıp gidersen git diyen adamAyrılmalı mıyım
sizi tanımayız etmeyiz, bir rumuzla üzerinden 2 cümle olarak sizi gören biri size ayrıl derse ayrılacak mısınız yani? Fikir almak başka ama sizin çok da kendi hayatınız üzerine fikirsizlik gibi görünüyor banaAyrılmalı mıyım
Hep siz alttan lıyorsanız tabii ki çok yorucu ama konuşmaktan veya terapiden başka yol yok gibi. Onları da anlamıyor diyorsanız yolları ayırmak en mantıklısı. Ben yine de bir profesyonelle konuşup kavga etmeden taşlarınızı dökmeniz taraftarıyım.Tahammülsüzlüğü beni bezdiriyor çabalamaktan yoruldum alttan alan ben olmaktan yoruldum .
Saygı bittiyse hiçbir şey onarılmıyor, yol yakınken dönün en iyisi..Beni gözden çıkarabiliyor artık o raddeye geldik zamanında tartışmalarda bunları söyleyebilidiğimiz için o denemeleri yaptık büyük kavga edip pişman olup sonra tekrar değerimizi anlayıp bir müddet güzel davranıp sonra kavgayı unutunca eski halimize dönüyoruz