- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.254
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Kendini geliştırmişse neden olmasin. Benim yengem okula bile gtmemiş ama cogu okumuşa taş cikarir esim bile duydugunda sok olmustu.bence sorun etmeyin.Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.
Birde tam tersi eğitimsiz bir aileden çok güzel ve başarılı insanlarda çıkabiliyor biliyorsunuz. Şu hayatta hiçbir şeyin tek bir doğrusu yok. Öyle olsaydı eğer hiç doktor, öğretmen vs çift boşanmazdı değil mi? Ki iki tahsilli çiftin iğrenç diyaloglarına, evliliklerine çok şahit oldu bu kk bile. Siz sevgilinizi zaman kısıtlaması koymadan tanıyın. Özellikle size olan tavrı önemli. Sorunları nasıl çözdüğü, pes edip etmediği, size zaman yaratıyor mu yoksa işinden kalan zamanlar mı uzar gider liste. En doğru kararı mantık dahilinde alacağınıza eminim.Ben öğretmenim bir öğrencimin babası ve annesi akademisyen üstelik Türkiyenin en iyi mühendislik fakültelerinden birinde.. çocuk japonca öğreniyor, ilgilendiği spor dalları var, inanılmaz çok okuyan 11. Sınıf öğrencisi ve kadın ve çalışma hayatıyla ilgili fikri şu;
Kadınların çalışmasını doğru bulmuyorum. Erkek çalışır. Kadın eve bakar. Erkeğin getirdiği para ikisinindir ama erkeğin elinde bulunmalıdır. Bu çocuk özel okullarda okumuş, aklınıza gelebilecek her şeyin özel dersini almış... ama gördüğüm kadarıyla hiçbir işe yaramamış bir birey...
Babannem hep der ki baban okuyabilseydi doktordan aşağısı olmazdı der. Ortaokula giderken okul kıyafetini eskiciden almış giymiş. Büyükbabam kaza yapınca okulu bırakıp çalışmaya başlamış. Zaten 11 yaşından beri çalışıyormuş. Şimdi benim babam da nakliyeci. Annem ilkokul mezunu. O açıdan bakamayacağım farka. Hani siz üni o ilkokul olsaydı ve siz bazı tavırlarından şikayet etseydiniz o zaman derdim ki sorun olur. Ama şu devirde kitap yutmuş eşşek tabiri ile cok var. Kendini ve haddini bilmesi, helalinden kazanması çok çok daha önemli. Benim eniştem üni mezunu öğretmen. Teyzem de öğretmen. Ama teyzemi hep aşağılar küçümser dalga geçer. İki kişi arasında evlilikte olan normal şeyler değil. Genel olarak tavrı bu. Dövmüşlüğü bile var. Ve teyzem kendi çalışıp kazandığı halde ki teyzemden eminim hakkını veriyordur öğretmenliğin aldığı her şeyin parasını pulunu hesabını enişteme verir. O yüzden velhasılı hoşlandığınız beyde ben bi sorun göremedim. Çevreye takmayın bu kadar''Bitiremiyorsa'' değil aslında ''bitirememiş''.Lise okurken babası iflas etmiş ve çok fazla borçları olmuş.Trilyonla sayılacak kadar.o yüzden çalışmak zorunda kalmış.
Zaten memur olup masa başı iş olunca devlete sırtını yasla oohh akşama kadar çay iç. Şu memur olsun masa başı olsun mantıklını anlamıyorum. Aileler için nasıl kazandığı önemli değil artık. Akşama kadar alın teri dökmüş helal kazanmış önemli değil. Ama devlet dairesinde doğru düzgün iş yapmadan kazandığı para olur. Boşverin siz aileleri. Böyle düşünerek karşınızdaki kişiyi üzersiniz. Ailenize karşı da ezdirmeyin. Ayıp bi şey yapmıyor. Helalinden iş yapıyor. Herkes okusa nolurdu memleket düşününBenden daha çalışkan diyebilirim.Yaptığı işte boş günleri olabiliyor bazen ondan bile yakınıyor bugün işe gitmem lazım benim falan deyip sağı solu arar mesela.Şu zamana kadar bir şeyini görmedim umarım ilerde de görmem.
Birde ben yorum yapayım eşim mühendis bazı özel sebeblerden işini yapmıyor ve pazarcılık yapıyor bende lise mezunuyum .şimdiye kadar hiç eğitim konusu sorun olmadi aramızda. Kişilik le alakalı.. Ama evlilikte denklik olursa herşey tabiki daha güzel olacaktır nacizane tavsiyem. Böyle ce evlilikte yaşanan çoğu problem ortadan kalkacaktır.
Eşler arasında herşey sorun olur eğitim farkı tabi ki de sorun olur :)Yaklaşık 9 ay kadar önce bir ilişkiye başladım.Gerçekten oturuşundan kalkışından tavırlarından çok etkilenmiştim ve evet benim aradığım adam bu demiştim.Fakat zaman geçip de ilişkimiz ciddiye binince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı minikte olsa.Ben öğretmenim erkek arkadaşım ise nakliye işiyle uğraşıyor.Lise terk kendisi.Çok anlayışlı ve olgun bir insan ama ilerde evlendiğimizde aramızdaki bu eğitim farkı sorun olur mu düşünmeden edemiyorum.Kendisi takmıyor benim üniversite mezunu olmamı çünkü benden kat be kat fazla kazanıyor.Ego sorunu olmaz diye düşünüyorum ama yine de emin olamadım.Görüşlerinizi bekliyorum.