• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşler sadece karılarını sever

hayır esimi sevdigim için birlikte oldum ve hamile kaldım dogurdum baslarda sevmeyen esim simdi seviyor ve eskisini unuttu. yani ben caba gösterdim ve meyvelerini aldım eski sevgililerin burda evli adamların e'sini bile anmaması gerekir cünkü evli ve karısı cocugu var . erkekler karılarını herseyden cok sever kızlar bunu anlamalı yok unutamamısta bilmem ne bunlar hikaye kimse kimseyi kandırmasın eski ask evlendigin an biter

O zaman size şunu sorayım, evli erkekler eşlerini neden aldatır sizce? Madem bu kadar aşıklarsa eşlerine?

ama evli erkekler her gece karılarının koynundadır ve bence evlenince erkek sadece karısına ait olur kalp beden olaraak.

Evli erkekler her gece karılarının koynunda olabilir ama bazı evli erkekler akşam sevgilisinin koynundan çıkıp karısının koynuna giriyor, öyle bir teknik detay da var.

O kizin konusuna yorum bile yapmam Allah akil fikir versin lakin size yorum yapacagim bu kadar guvendigine gore esinin beynini okuyabiliyorsun oyle bir yetenegin varsa nasil yaptigini bizede ogret..erkekler eslerini sever ama asla guven duygusunu bu kadar yogun yasama ne yapacaklari beli olmaz..kiza kizdiysanda ona yorum yap burda bu konuyu bu sekilde acan birine cok iyi yorumlar gelmez:KK66:

burda yazılan eski sevgili ve eş hikayesi beni cok sinirlendirdi ve bu konuyu acıyorum. eşimle evlendigimde eskisinden yeni ayrılmıstı ve bende onu cok sevdim ve evlenmek için birlikte oldum evlendik baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmaDıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum simdi esim sadece bana asık yani bir esin eski sevgilisini unutamama hikayesi sadece türk filmlerinde olur ve eski sevgililerde evli erkekleri unutamayarak saçma saPan üzülürler. ama evli erkekler her gece karılarının koynundadır ve bence evlenince erkek sadece karısına ait olur kalp beden olaraak. yani benim esim beni simdi cok seviyor sizce de sacma degil mi bu gereksiz eski sevgili olayları ? yani insan esiyle eski kız arkadasını aynı kefeye bile KOYAMAZ
ChopSuey ChopSuey in dediği gibi

Evlenmek için "birlikte oldum"

O kizi unutamadigini dusundum ve 'hamile kaldim" hikayenizle sizde mükemmel aski pek bulamamis gibisiniz.

Adami kendinize bağlamak için planli programli calisip bayagi emek vermissiniz :)

Çok yazık...

Evli erkekler her gece karılarının koynunda olabilir ama bazı evli erkekler akşam sevgilisinin koynundan çıkıp karısının koynuna giriyor, öyle bir teknik detay da var.
öyle olsa bile sonucta tilki kürkcü dükkanına döner o aldatmalar falan gecici hevestir. Allah kimseye esinin takıntılı eski sevgilisi sorunun yasatmasın adam unutuyor evlenince insanlar burda eski sevgilim unutamadı bende unutamadım peşindeler KOMİK :KK47:

Adami kacirmamak icin birlikte olmussun evlenmek zorunda kalmis sonra da sana alismis zamanla sevmis zaten baska bir ihtimale firsat birakmamissin senin yaptiklarin da cok dogru sayilmaz. Evet esin senle mutlu olabilir ama eski sevgilisini unutamayan erkekler de olabiliyor diger konuyu da okudum ve gercekten var oyle eski sevgilisini unutamayan insanlar kuzenim canli ornegi suan bosanmak uzereler siz mutluymussunuz ne guzel allah bozmasin eski defterleri de kafana takma cok fazla.

Eski sevgilisini unutmak icin evlenenler de var. Eskiyi unutup esine asik olanlarda, evlenip eski sevgilisini unutamayanlarda var. Ne mutlu sana, esin sadik kaldiysa. Ama sen öylesin diye herkes ayni olcak diye kural yok.

Esinin eski sevgilisinin burda üye oldugunu ögrenmissinde gönderme yapiyomussun gibi bi hava var konunda... :cool:

öyle olsa bile sonucta tilki kürkcü dükkanına döner o aldatmalar falan gecici hevestir. Allah kimseye esinin takıntılı eski sevgilisi sorunun yasatmasın adam unutuyor evlenince insanlar burda eski sevgilim unutamadı bende unutamadım peşindeler KOMİK :KK47:

Adam yeter ki size dönsün, kimin koynundan çıktığı önemli değil yani. Burada takıntılı olan biri varsa sizsiniz bence ya, neyse, gece gece hiç bu tartışmalara giremeyeceğim.

Diger konuya soyle yazdim:

"baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmaDıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum" yazan biri bana zavalli yazsa ben olsam cok alinirdim sahsen.

Kimseye zavalli demeyin bence siz, zira bu konu zavallilik manifestosu.

Boyle kadinlar var oldukça erkekler ne yapsa hakli oluyor iste... Bir de gururla anlatiyor "koca kapmis" ha :) büyük olay

Back
X