• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşler ve burçları

Melek Eren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
339
434
103
Merhaba sevgili hanımlar,ben astrolojiye inanan biriyim.Partnerlerimizin burçlarını ve nasıl bir eş ya da sevgili olduklarını paylaşalım mı?Ben kendimden başlayayım eşim yay burcu ve çok zor bir insan ha yine olsa yine evlenir miyim evet çünkü seviyorum.Ama eşimin yay burcu olmasını asla istemezdim çünkü insanı yoran inatçı bir burç.
Sizden ricam “ayy burç da neymiş hiç inanmam "diyenler yorum yazmasın.

Terazi. Mükemmel bir erkek. Incelikli, yalandan nefret eden, sanatci ruhlu, sakin, kendi dogrulari olan bir adam

Tek kusuru enerjisi bana göre düşük kalıyor. Soğukkanlı cool bi tip. Ben de heyecanlı coşkulu bi tipim.

Ben akrebim bu arada.
Aslında teraziler çok duygusal ve ailelerine çok düşkün olduklarından partnerlerini mutlu ederler diye biliyorum

Bence çok eğlenceli güzel bir konu:KK49:
Eşim terazi erkegi:KK12:sakin ama zor biri.
Sabit ,bildigini okuyan ,yavas,tembel biri ama insan olarak çok iyi ama

Ben burç isini anlayamadim.

Biri baliktan asiri memnunken baskasi hiç degil.

Yükselenle birlikte degerlendirmek lazım heralde.
Yada ikili burc uyumuna mi bakmak lazim
Bilemiyorum....
Sevgilim de koç

Terazi. Mükemmel bir erkek. Incelikli, yalandan nefret eden, sanatci ruhlu, sakin, kendi dogrulari olan bir adam

Tek kusuru enerjisi bana göre düşük kalıyor. Soğukkanlı cool bi tip. Ben de heyecanlı coşkulu bi tipim.

Ben akrebim bu arada.

Ben de akrebim. :) Yengec burcu ile iliski konusunda bilginiz var mi?

Iki aslan 1 terazi erkekleriyle cikma gafletinde bulundum. Ama 3 ude karaktersizdi. 4.cuye bakiyoruz artik. Bunlarin burcla alakali degil kisinin karakteri ile alakali oldugunu dusunuyorum.

Eşim balık burcu. Yükseleni akrep. Güçlü bir karaktere sahip. Hırslı, tutkulu, çabuk sinirlenen ve her şeyi mantığa oturtmaya çalışan biri. Balık burçları için duygusal denir normalde ama hiççç duygusal değil. Normalde zor bir insandır. Ama bana karşı değil.

Ben de aslan burcuyum. Yükselenim başak .

Tabiki de kimi insanı yükseleni etkiliyor.Bir de ilk on gün ikinci ve üçüncü on günde doğuma göre de aynı burçtaki kişilerin karakterleri farklı olabiliyor.Yay burcu erkeğiyle beraber olan varsa gelsin de azıcık dertleşelim:)

Tabiki de kimi insanı yükseleni etkiliyor.Bir de ilk on gün ikinci ve üçüncü on günde doğuma göre de aynı burçtaki kişilerin karakterleri farklı olabiliyor.Yay burcu erkeğiyle beraber olan varsa gelsin de azıcık dertleşelim:)

Evet doğduğun gunun etkisi de farkli oluyormuş.

Back
X