- 7 Kasım 2017
- 339
- 434
- 103
- Konu Sahibi Melek Eren
Akrep erkeğiyle birlikte olanlar şanslı çünkü karşınızdaki seni seviyorum diyorsa delicesine size aşık demektir şanslısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eski esim de basak burcu idi. O da yalanci ve sorumsuzdu. Ve de maddiyatci...Guya en sadik burcmus, hic alakasi yoktu.Eski esim basak burcuydu of hayatimi mahveti omrumu curuttu.Yalanci,sorumsuz,evlenince cok ilgisiz,pinti bir insan.Kardesi vardi boga burcu evli o da tam tersi esine cok duskundu
Milana hanım bildiğim kadarıyla iki evlilik yapmış ve ikinci eşinden memnun doğal olarak memnun olmadığı burç birinci eşe aittir diye düşündümNe alaka ?
Nasil bu kani olustu :)
O zaman neymiş başaktan uzak dursun bekarlarBenim eski esim de basak burcu idi. O da yalanci ve sorumsuzdu. Ve de maddiyatci...Guya en sadik burcmus, hic alakasi yoktu.
Eşim yay ben ikizler burcuyum ve çok iyi anlaşıyoruz huyu çok yumuşak karşıdakini memnun etme odaklı ve eğlenceli ..tek inadı var ama bende inatcıyım her zmn ruh halimi düzeltebiliyorMerhaba sevgili hanımlar,ben astrolojiye inanan biriyim.Partnerlerimizin burçlarını ve nasıl bir eş ya da sevgili olduklarını paylaşalım mı?Ben kendimden başlayayım eşim yay burcu ve çok zor bir insan ha yine olsa yine evlenir miyim evet çünkü seviyorum.Ama eşimin yay burcu olmasını asla istemezdim çünkü insanı yoran inatçı bir burç.
Sizden ricam “ayy burç da neymiş hiç inanmam "diyenler yorum yazmasın.
benim esimde basak cok comert ve ilgili bi insan. sadece burc degil yukselende etkili sanırımEski esim basak burcuydu of hayatimi mahveti omrumu curuttu.Yalanci,sorumsuz,evlenince cok ilgisiz,pinti bir insan.Kardesi vardi boga burcu evli o da tam tersi esine cok duskundu
Benim eşim yay burcu ve çok tatlış ...bence tamamen burç kaynaklı değildirBen de bütün zor erkeklerin yay olduğunu düşünürdüm hep .Hatta bir kaç kere denk geldim her zor eşten bahsedene eşin yay mı diye sorulduğuna
Yeni mi evlisiniz?benim esimde basak cok comert ve ilgili bi insan. sadece burc degil yukselende etkili sanırım
Yay burcu eşi olup da yumuşak huylu diyeni ilk defa gördüm yükselenin etkisi sanırım şanslısınız[/QUOTE]Eşim yay ben ikizler burcuyum ve çok iyi anlaşıyoruz huyu çok yumuşak karşıdakini memnun etme odaklı ve eğlenceli ..tek inadı var ama bende inatcıyım her zmn ruh halimi düzeltebiliyor
Milana hanım bildiğim kadarıyla iki evlilik yapmış ve ikinci eşinden memnun doğal olarak memnun olmadığı burç birinci eşe aittir diye düşündüm
[/QUOTE]Yay burcu eşi olup da yumuşak huylu diyeni ilk defa gördüm yükselenin etkisi sanırım şanslısınız
Sanırım haklısınız ben yanlış anlamışım
ikinci esim ikizler :)Milana hanım bildiğim kadarıyla iki evlilik yapmış ve ikinci eşinden memnun doğal olarak memnun olmadığı burç birinci eşe aittir diye düşündüm
eskiyi karistirmadim konuya :) ayrica ilkinin burcu astrolojide benim ideal esimdi :)
Evet mesajınızı yanlış anlamışım sonradan fark ettim.ikinci esim ikizler :)
ben memnunum esimden ama asiri zor bir adam bunu yuzune de soylerim hep
O yuzden ne alaka dedim :)eskiyi karistirmadim konuya :) ayrica ilkinin burcu astrolojide benim ideal esimdi :)
burclara gore yasamamak gerekiyor hayati