eşler ve dertler

takeme2church

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
165
69
evli değilim ama buradaki okuduklarım da yetti bana
neyse konu şu neden bu erkekler evlilikte çok kolay resti çekiyor alınmayın bayanlar ama burda birazda sizde suç var vazgeçilmez olduklarını düşündürmeyin ezdirmeyin kendiniz...

daha ilişkim olmadan hepsinden korktum bazı topiclerde iğrendim resmen, hepsimi böyle bunların yalnızlık en iyisi mi?

BDV'ye çok takılır ve çok takarsan evlilikten, arkadaşlıktan, aileden vs soğuman normal. Dert topiği burası. Bence biraz da lay lay lom konulara takıl. :KK48:

neyse konu şu neden bu erkekler evlilikte çok kolay resti çekiyor alınmayın bayanlar ama burda birazda sizde suç var vazgeçilmez olduklarını düşündürmeyin ezdirmeyin kendiniz...

daha ilişkim olmadan hepsinden korktum bazı topiclerde iğrendim resmen, hepsimi böyle bunların yalnızlık en iyisi mi?
Çevremde gordugum kadarıyla bazı çirkef hayatı çekilmez hale getiren kadınlarda var. Önemli olan karsiliklı uyum,yardımlaşma.bunu en başta konuşmak gerek.

Erkege

1.karnını doyur,
2.tv kumandasını ver
3.önünden çekil.

Bazıları böyle maalesef.

ne bu şimdi ben mutluyum siz eziksiniz der gibi...iğrendim dediğin bazı topicler insanların derdi.iğrenmek değilde üzüldüm deseydin iyiydi...

Yaa sorma ben de burada fazla takiliyorum. Ozellikle Ben de evlenince bunlari yasar miyim diye sormadan edemiyorm kendme haliyle soguyorummm.

tam hayatım boyunca yalnız yaşamakta kararlı olduğum bir zaman Allah bana öyle bir göğüs ağrısı verdi ki bırakın yalnız yaşamayı tek başıma kaşığı tutup yemek yiyemedim odaların kapılarını açamıyordum kollarıma vuruyordu ağrısı işte o gün anladım yalnız yaşanmıyormuşşş :)

Git burdaaaaan evli bile değilsin bunalıma girme bizi dertlerimizle başbaşa bırak :KK66:
Canım güven zedelenmesi yaşamak istemıyorsun çıçekli bocekli aşklı yopiğe gitmeni şiddetle tavsiye edıyorum

EVLENMEDEN ÖNCE BENDE SENİN GİBİ DİYORDUM EVLENİNCE FAKLI OLDUĞUNU ANLARSIN

ne bu şimdi ben mutluyum siz eziksiniz der gibi...iğrendim dediğin bazı topicler insanların derdi.iğrenmek değilde üzüldüm deseydin iyiydi...

ne alakası var karısını döven erkekten tabii ki iğrenirim nesine üzüleyim o erkeğin ben ... ve ilk cümlene yorum bile yapmıyorum

Git burdaaaaan evli bile değilsin bunalıma girme bizi dertlerimizle başbaşa bırak :KK66:
Canım güven zedelenmesi yaşamak istemıyorsun çıçekli bocekli aşklı yopiğe gitmeni şiddetle tavsiye edıyorum

onlarada bakıyorum ama kaderimde nasıl biri var nerden bile bilirim ki ve size hep dua ediyorum çok mutlu olun diye dertlerinizle başbaşa değilsiniz ne zamna okusam her zaman dualarıma sizide ekliyorum :)

Canim sen yanlisi dert topiginde mutluluk aramakla yapmissin. Burda dovuyoruz, ask mesk topiklerinde seviyoruz. Biraz da oralara takil:)
ahhaha cevabını çok beğendim :))) ya onlarada tabi ki bakıyorumda bunlarda hayatın gerçekleri kim garanti verbilir ki ilerde bunlara yaşamayacağıma

İğrenmek, soğumak değil de ders çıkarmak lazım buralardan.
Hemen bütün kadınların yanlışı "benim hayatım öyle olmaz" mantığı yüzünden çıkmaza giriyor. Bazı yönlere atılan adımların sonuçları %99 aynı, onlara bakıp o adımları atmama cesaretini gösterirseniz size faydalı olur buralar.

İğrenmek, soğumak değil de ders çıkarmak lazım buralardan.
Hemen bütün kadınların yanlışı "benim hayatım öyle olmaz" mantığı yüzünden çıkmaza giriyor. Bazı yönlere atılan adımların sonuçları %99 aynı, onlara bakıp o adımları atmama cesaretini gösterirseniz size faydalı olur buralar.[/

tam da sizin dediğinizi yapmaya çalışıyorum. umarım işe yarar

İileride var cnm olmazmı ama ama bu forumdakilere yani bize kötüler denk gelmiş biz onlardanız yani :)

X