• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşleri m-sure ve testojel kullananlar ve sonuç alanlar ve mikro tese olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb, eski kutu rengi neyse aynı olmalıdır. siz nerden aldınız. şişenin yakından resmini çekip kopyalar mısınız?.değerlendirelim hemen. bende eski şişe var karşılaştıralım. resmini çekerseniz üretici firmayla irtibata geçmeye çalışacağız. ama kesinlikle beyaz değildi. kahverengiydi benim bildiğim. tam bende almaya karar vericektim.

şişenin üzerinde firmaların ismini falan verirseniz olayı çözeriz.

arkadaşlar şişenin şekli aynı sadece biraz uzamış ve ilaçların rengi beyaz.
sekailaçtan aldık biz.
zaten Türkiyede sadece orası satıyo.
eşim arayıp biraz da tartıştı.
biz bu ilaca nasıl güveneceğiz diye.
önceden türkçe gıda takviyesi etiketi içeriğini falan yazmışlardı şimdikinde o da yok.
hindistanda satan sitenin web adresi vaar.
eşim oraya da mail attı. cavep gelecekmi merak ediyoruz.burda kesinlikle paylaşırım cevap gelirse.
satan yerlede görüştük oda ilaçların yeni geldiğini, üretim tekniklerinin değişmiş olabileceğini söyledi renginin bu sebeple değişmiş olabileceğini söylediler.ama kahverengiden beyaza dönmesi acayip bişey gibi geldi bizekısacası tatmin olmadık.sizde arayıp sorabilirsiniz arkadaşlar...
ne yapcaz bilmiyoruz.

Bizde Kaaan Hocaya mail attık.Hoca sperm DNA sına bakalım dedi.Basamak basamak tedavi yapılmalı dedi.Allah herşeyin hayırlısını versin.

evet 2 kutu biz aldık.k.hoca 1 site önerdi orayı arayıp kargoyla istedik.

tatlım zaten satan bi site var.
biz yaklaşık 2,5 aydır kullanıyoruz.
önceki ilaçlar kahverengiydi şimdiki gelenler beyaz.
sizinkiler ne renk?
eşim artık içmiyo.
firmanın verdiği cevap bizi tatmin etmedi.
siz ilk defa aldıysanız dikkatli olun...

arkadaşlar 1yıl 8 aylık evliyiz.eşim azosperm hastası.mikro tese yaıldı 1hafta önce.şimdi ise m-sure testojel ve proxeed plus kullanacak doktorumuzun isteğiyle.proxeed plus 3 kutu mikro tese den önce kullanmıştı zaten.mikro tese de olgunlaşmamış hücre bulundu sperm çıkmadı.allah ın izniyle bu yola başkoyduk rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah..

merhaba reyhan eşimde 20 ekim 2011 de mikro tese oldu ve hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış elegon hücrelere rastlandığını söyledi en az 6 ay tedavi göreceğimizi ve 2. mikro tese ameliyatını yapacağını söyledi kaan beyle az önce konuştum bu ilaçlardan yazdığını söyledi inşallah faydalı olur rabbim herkesin muradını tez zanmanda verir inşallah..:((

merhaba arkadaş.bizde k.hoca nın hastasıyız.mikro tese yaptı 10gün önce eşime fakat olgunlaşmamış hücre varmış.m-sure testojel ve proxeed plus önerdi netten yazışıyoruz.eşim azosperm old.söylemişti.bugün m-sure yi kullanmaya başladı.bitkiselterapi isimli 1 siteyi önermiş. m sure için bizde arayıp sipariş verdik.bugün kullanmaya başladı fakat nasıl kullanılacak hiç 1 bilgimiz yok.6 ay ilaç tedavisi verdi.sonra diğer testisten tekrar mikro tese yapacak.senin eşinde m-sure kullanmadan önce sperm varmıydı hiç mi yoktu acaba?teşekürler.

merhaba reyhan sizin durumunuzla bizimkisi aynı bu dönemde birbirimize yardımcı olursak sevinirim bizimkide sağ testisten mikro tese oldu 6 ay sonra sol taraftan olacak :((

merhaba reyhan eşimde 20 ekim 2011 de mikro tese oldu ve hiç sperme rastlanmadı olgunlaşmamış elegon hücrelere rastlandığını söyledi en az 6 ay tedavi göreceğimizi ve 2. mikro tese ameliyatını yapacağını söyledi kaan beyle az önce konuştum bu ilaçlardan yazdığını söyledi inşallah faydalı olur rabbim herkesin muradını tez zanmanda verir inşallah..:((
21 eylüldede benim eşim oldu.allah şifa versin derdi veren rabbim dermanınıda verir aratmaz inşallah.çok zor bir durum eşine destek çıkman gerek.ilaçlar sanırım biraz agresifleştiriyor.of.çok sabırlı olmamız gerek çok zor bir durum haberleşiriz inşallah arkadaşım.

Back
X