Erkek İnfertilitesi Esleri varikosel ameliyati olucak baynlar beraber hazirlanalim bu sorunla savasmaya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhaba ; uzun zamandır variksoel ile ilgili arastırma yaptım ,eşimde aynı dertten muzderip , tam umudumuzu kaybetmişken ve hadi artık cocuk olmuyor ameliyat olalım diye düşünürken , takdiri ilahi 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim heyecandan sevinemdim bileee , hala şoktayım doktor hamilesin kızım der demez öyle sevindimki anlatamam, bunları size anlatmamın nedeni , öyle çok sey yazılıp cizliyor ki varikosel le ilgili , ve ister istemez etkileniyoruz , doktorlar 1 yıl deneyin demelerine rağmen o 1 yılı biz nasıl zehir olarak geçirdik anltamam, eşimin tabiriyle sevisşmekten tiksindim yaa diyor:)
size tavsiyem , eşinizin üzerine cok gitmeyin benim yaptığım gibi , allah çok büyük oalcağı varsa oluyor tabi stres yapmamak sart buarada...

insallah isteyen herkese verir yüce rabbim :)

Bu yazıyı KK dan buldum sizlere belki bir ışık olur diye yazdım....

ALINTIDIR....................................................................

Arkadaşlar merhaba. 1 ay evveline kadar ben de çok umutsuzdum. Eşimde çift taraflı varikosel var. Buna bağlı olarak değerleri düşüktü. Ama 1 ay evvel aktarımızın önerdiği bir kürü uyguladık.Sperm sayısı 32 milyondan 66 milyona yükseldi.30 dk da hareket %5 den %20 ye, 120 dk da hareket de %1 den % 10 a yükseldi.Bu kürü sizinle de paylaşmak istedim. K9 diye bir su var internette ararsanız detaylarını bulabilirsiniz. Günde 3 defa yemeklerden 1 saat evvel yarım çay bardağı K9 un içine 1 tatlı kaşığı hayıt balı(bulamadığınız taktirde normal bal da olabilir) ve 1 tatlı kaşığı polen karıştırıp içti eşim. Bunu içtikten 15 dk sonra da marka vermek doğru mu bilemiyorum ama nival diye bir markanın macun karışımları var bu macunlardan tribulus, arı sütü ve ginseng den birer çay kaşığı yedi. Bunları yedikten sonra yarım saat su bile içilmiyor. İlk içtiği sudan sonra da birşey yiyip içmemesi gerekiyor. Yani yaklaşık 1 saat kadar bir süre. Bu kürü uygularken asitli içeceklerden de uzak dur demişti aktar eşime. Daha önce tüp bebekten başka yöntemle çocuğunuz olmaz demişti eşimin doktoru. Şimdi ise değerlerin normale dönmüş ama ne yaptıysan biraz daha devam et dedi. Bana umut oldu bu olay. Umarım sizlere de faydam dokunmuştu

Back