simdi ne soylemek istedigini guzelce ifade etmissin ben seni ilk basta reklam yapanlardan biri zannettim ve ameliyat olanlarin asla normal yoldan bebek sahibi olmaz sozun canimi sikti acikcasi ama sende bizim gibi bu dertten muzdarip birisiymissin.malesef oyle abuk subuk doktorlarda var insani ne hale sokucaklarini hic dusunmeden konusan siz hic takmayip baska bir doktoru muhattap almaliymissiniz kendinize bende esimin kontrol oldugu prof. guvenmedim ve arayis icerisindeyim iyi bir uroloji uzmaninin. ameliyat bence bir cozum olucak esimin sonuclari o kadarda kotu degil evikapda kullandi macunlar keci boynuzuda ama normal yolla olmuyor 2 yildir deniyoruz bu psikolojimizide etkilemeye basladi bu yuzden kesin karar verdik esimin ameliyat olmasina benimde icim elvermiycek onun kesilip bicilmesine ama bebek icin bunu yapmamiz gerekiyor gec bile kaldik... allah yardimcimiz olsun cok ugrastirmadan hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insaallah
arkadaşım hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama istanbuldaysan sana bir doktor tavsiye edeyim. Zeynep Kamil Hastanesi'nde bir genel cerrah bey var. Zaten tek Genel Cerrah. İsmini unuttum, ama sanki Atilla diye hatırlıyorum. doktor randevularının olduğu siteden bakabilirsin. Ben hastaneye tüp bebek raporu almak için çok gittim geldim. Her gidiş gelişte beklerken varikosel ameliyatı olmuş birileriyle karşılaşıyordum. Devlet hastanesi olduğu halde bu doktoru öve öve bitiremiyorlardı. Karşılaştığım herkes şifa bulmuştu. Hatta şehir dışından sırf bu doktora gelen sürüyle insan vardı. Genel sağlık raporuma imza atması için ben de bir defa görüştüm. Sempatik, güler yüzlü çok iyi bir doktordu. Eşimde varikosel olup da tüp bebeğe yönlendirildiğimizi söyleyince bana 10 dakika moral verdi. tüp bebekle başaramazsanız sıkma, varikoseli tedavi ederiz diye diye belgelerimi imzaladı. istanbuldaysanız isterseniz bir görüşün.
(bu arada zeynep kamilde varikosel ameliyatını neden genel cerrah yapıyor bilmiyorum. belki ürologla beraber giriyorlardır)
Son düzenleme: