• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerimize nasıl hitap ediyoruz, ismi yerine ne söylüyoruz?

favori kullandığım; aşkım, hayatım , canım

eşiminde aynen öyle..

ismimle hitap etmesını ıstıyorum ama çok nadir kalabalıkta falan çağırır

benımde ısmıyle hıtap etmemden hıç hoşlanmaz...

ben ismini hiç söyleyemezdim alıştırdım ağzıma dedim orda burda ismiyle hitap edebileyim sonuna cım.. eklerim,kuzu,ve hayatımı karşılıklı çok kullanırız,herifüm derim esprisine o da herifün yesin seni der :69:

Son düzenleme:
Yavru,tosbam,aşkım,herifüm,datlım,kuzum,hayatım tel. evde genelde bunları derim kızdığımda adam diye bağırırım :84:toplum içinde ismini söylerim.Ama eşim çok nadir ismimi kullanır dışarda aşıkım der

Bizde hep aşkım deriz

ama aile büyüklerimizin yanında ismimizle hitap ederiz

bazen moruk,hacıı falan deriz manyaklığına :1:

favori kullandığım; aşkım, hayatım , canım

eşiminde aynen öyle..

ismimle hitap etmesını ıstıyorum ama çok nadir kalabalıkta falan çağırır

benımde ısmıyle hıtap etmemden hıç hoşlanmaz...

aynen benimkide ismiyle hitabetmemi sevmez ben ek olarak, kocişim, sarı kelle, koca burun, tosunum, tatar ramazan, odunum diye de hitab ederim:1:

aynen benimkide ismiyle hitabetmemi sevmez ben ek olarak, kocişim, sarı kelle, koca burun, tosunum, tatar ramazan, odunum diye de hitab ederim:1:

eğer yanımızda büyüklerden biri yoksa ve ben ismiyle hitap ettiysem eşim de aramızda bi sorun mu var diye tepki gösteriyo. neden isimleri söyensin istemiyorlr acaba :))

o bana ceylan gözlüm essek gözlüm der sinir etmek isterse avrat ne yapiyon yada ne pisirdin der avrat lafi batar bana
ben ona kara gözlüm yada askim derim eger sinir edeceksem
antepin krosu, yada minigim derim ailenin yanindada deriz hatta görümcemler yiyenlerde minigim diye dalga gecer kikirderler

(aman kimse uzerine almasin )

Kızlar biz 6 yıllık beraberlik ve 2 aylık ta evliyiz.Bu süreçte hiç birbirimize isimlerimizle hitap etmedik.
Aileler arasındada canım, hayatım deriz :) Tabi çok kalabalık ortamda isimle hitap ederiz o da o kadar yabancı gelir ki bana :)

Birbirimize kuzum deriz. Ben kocammm derimm :)

3 yıldır evliyiz.İsimlerimizle ancak kavga esnasında hitap ediyoruz.Yoksa herkesin yanında da Aşkım deriz.İsmini söyleyince sanki arkadaşım gibi geliyo nedense.Aşkım demekten daha çok utandırır başkasının yanında:):):)

ismimizde hitap etmıyoruz asla kızsak bile.. sankı baskasına seslenıyormsum gibi gelıyor..yada eşim bana seslenınce evde 3.cü biri varmıs gibi :):)

valla biz aklımıza ne gelırse dıyoruz illaki özel bi haitapta sartlandırmıyoruz kendımızı acıkcası..

aşkımlı cacımlı cicimlilr dısında ; dobi bobii olarak soyluyoruzzz

sonra o bana at kafası ben ona hursit dıyorumm bazen bana aslanım der :9: bende yawru der gecınıp gideriz ;)

bu aralar obana hujullll dıyor bende ona uzunnn uzunnnn hujuluuuummmmm dıyorummmm mest oluyor resmen :69::69::69:

bazen evde ınadıma xxxxx derımmm yanıma gelir kızgın kızgın bana adımla hitap etme lütfen der :38:

eğer yanımızda büyüklerden biri yoksa ve ben ismiyle hitap ettiysem eşim de aramızda bi sorun mu var diye tepki gösteriyo. neden isimleri söyensin istemiyorlr acaba :))

en sık olarak aşkımm sonrasında bebeğim hayatım toplum içinde canım daha resmi ise isimimizle bazen aşkım da kaçıo ağzımızdan :) eğerki ona ismiyle hitap ediyosam biliyorki bişeye sinirlenmişim son zamanlarda o da aynısını yapmaya başadı ve ben ondan ismimi söylemesini istemiyorum :) :) ne garip sizlerde eşler istememiş biz de ben istemiyorum :)

Aşkım hariç sevmiyorum bu kelimeyi anlamsız geliyo bana.. En çok Balım ömrüm hayatım..Güllerin en güzeli beyaz gülüm
gız garı der eşim bende herüffüm derim
Sonra obana bişey anlatır anlamazsam kamile der bende Kamil düzgün anlat derim.
Gerizakaalııı kepçe ağızlı derim oda bana çiroz özürlü der tartışırken ....:123:

Evdeyken; hayatım, aşkım, bitanem. dışarda canım. Telefonda aşkım diyorum daha çok. Annemlerdeyken canım diyorum. Babamdan çekiniyorum :)) k.validemlerdeyken aşkım hayatım diyorum yine. İsmiyle sadece dışarda yüksek sesle seslenmem gerekirse söylerim. (mesela alışverişte o erkek reyonundadır ben kadın, giyinirim kabinden seslenirim. gelip bi baksın isterim)

eşim genelde bana "güzel sevgilim" ve "bitanem" der. Bir ara volkan konak gibi "kadınım" diyordu çok gülüyorduk.

Back
X