eşlerimize nasıl hitap ediyoruz, ismi yerine ne söylüyoruz?

ağırlıklı olarah hayatım ve askımı çok söylüyorum.oda bana kokum der :) kendi annemler olsun eşimin ailesinin yanıda olsun askım veya caım derim.bir keresinde ismiyle çağırmıştım ailesinin yanında oda bana bütün gün hatice diyip durdu çok kızmıstı:)

biz çalıştığımız okulda tanıştığımız için genelde başkalarının yanında hocam diyoruz :9:
ben ona canımdan başka bişey diyemiyorum çok utanıyorum aşkım, hayatım demeye :17:
ama o bana der hep böyle sevgi sözcükleri, gerçi adımı söyleyişi bile aşk kokuyor adamın :69:

aşkım hayatım sevgilim bebeğim ama genelde aşkitom derim asıl benim merak ettiğim 3 senelik evliyiz gün içinde sürekli seni çok seviyorum der bende ona sizlerde bu kadar çok sevginizi dile getiriyormusunuz biz uyanınca durup dururken eşim bana der ben ona aceba diyorum bizim gibiler varmı?

aşkım hayatım sevgilim bebeğim ama genelde aşkitom derim asıl benim merak ettiğim 3 senelik evliyiz gün içinde sürekli seni çok seviyorum der bende ona sizlerde bu kadar çok sevginizi dile getiriyormusunuz biz uyanınca durup dururken eşim bana der ben ona aceba diyorum bizim gibiler varmı?

bizimde 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik ve ilk günkü gibi eşimi çok seviyorum.....sevgim hiç azalmadı dahada arttı.canım kocam benim iyiki eşimle evlenmişim.dünyaya birdaha gelsem gene eşimle evlenirdim.biz su 3 yıl boyunca işe giderken hep eşimi öperek evden ayrılmışımdır.eşimde öyle.yatarken iyi geceler öpücügü vermeden asla uyumamışımdır.eger işten erken ben geldiysem eşimi kapıda karşılarım ve hoşgeldin bitanem derim...eşim beni ailesinin yanında çok öper.oyyyyyyyyyyy evlilik nedar güzel birsey ya:)

Son düzenleme:
bizimde 3 yıl bitti 4. yılımıza girdik ve ilk günkü gibi eşimi çok seviyorum.....sevgim hiç azalmadı dahada arttı.canım kocam benim iyiki eşimle evlenmişim.dünyaya birdaha gelsem gene eşimle evlenirdim.biz su 3 yıl boyunca işe giderken hep eşimi öperek evden ayrılmışımdır.eşimde öyle.yatarken iyi geceler öpücügü vermeden asla uyumamışımdır.eger işten erken ben geldiysem eşimi kapıda karşılarım ve hoşgeldin bitanem derim...eşim beni ailesinin yanında çok öper.oyyyyyyyyyyy evlilik nedar güzel birsey ya:)

biliyormusun tıpkı bizim gibisiniz babasının yanında bile sarılmaya çalışır sürekli öper bensiz uyumaz ben çalışmıyorum öğlen uzakta olsa yemeğe gelir illaki gelir asansör bozuksa 11 kat çıkar evlilik gerçekten süper bizde 4 yılımıza başladık 18 aylık kızım var kızımın gelişiyle evlilik daha mükemmelleşti sizin bebek varmı bu arada Allah nazarlardan kazalardan sizleri korusun daha mutlu huzurlu günler göstersin canım.

Back
X