- 30 Nisan 2016
- 1.440
- 3.199
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki günahınızı getiriyorsunuz getirmeseniz böbreğini sat mı diyeceksiniz adama? O borçların stresi düğünden sonra sizi de sarmayacak mı? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlilik yoluna girecek kadar büyüdüyseniz, kapı kapandığında baş başa kalacağınız eşinizin hakkını gözetmek durumundasınız. Karşınıza alacağınız kişi anneniz olsa bile! Anneniz çok afedersiniz ama aç gözlülüğün daniskasını yapıyor. Süt hakkı nedir ya aslan sütü mü içirmiş bunu hakaret saymanız gerek anne içirdiğin sütün parasını bile mi isteyip tavır koymalıydınız. Eş adayınıza üzüldüm gerçekten bir ömür annenizi çekmek zorunda kalacak…Ya hanımlar bir konu açtım önceden şimdi de açmak istiyorum çünkü nasıl düşünsem bilmiyorum nişan süreci boyunca her şey iyi gidiyordu ki gidiyor yine de elhamdülillah ama annem karşı tarafı çok zorluyor yani şöyle ki kınayı onlar yapacak organizasyonu onlar tutacak pastası Kuru yemişi onlar alacak duvak örtü eldiven vs alacaklar yani demek istediğim maddiyat olarak her şey (annem diyor ki onları masrafa sokmadık bedava kız verdik ki bu cümleden nefret ediyorum) öyle olunca da biz niye yapalım onlar yapsın takım elbise bile almadık nişanlım kendisi aldı onda sadece yüzük var aldığımız başka da hiçbir şey yok annem şimdi de gelmiş süt hakkı diyor kınada kızın annesine vermeleri gerek vs.. nişanlım da bana şunları söylüyor aşırı masraf oldu ne yapacağım bilmiyorum bu gidişle çok borç olacak vs.. onunda annesi yani KV demiş ki biz gerçekten çok fazla şey yapıyoruz onlarda yapsın etsin (gelin görmeye geldiklerinde sadece annesi ve nişanlım hiçbir şey getirmediler o yüzden sen sus karışma ben ne diyorsam o olacaktır gibi gibi yani öyle bir duruma geldim ki annem yüzünden bilmiyorum iyi mi kötü mü ben mi safımda şimdiden eşime günahımı getiriyorum şimdiden kafam allak bullak
Hangi devirde kaldınız ya? Siz çift olarak karar verirsiniz aileniz size destek olur bu budur yani. Yok onu erkek tarafı yapsın yok bunu alsın yok süt bilmem nesi. Görücü usülü falan mı aileniz zora sokuyor bu kadar. Aynı şeyleri yaşadık benim ailem abuk sabuk isteklerde bulundu hayır dedim kestirip attım. Alınan herşey bir seferlik gibi davranmayın evlilik uzun bi maraton bırakın güç neye yetiyorsa o kadar olsun çul çaput için başınıza kakılır sonra. Bırakın bu boş işleri ya önemli olan ağız tadıyla iki insanın yuva kurabilmesi.Ya hanımlar bir konu açtım önceden şimdi de açmak istiyorum çünkü nasıl düşünsem bilmiyorum nişan süreci boyunca her şey iyi gidiyordu ki gidiyor yine de elhamdülillah ama annem karşı tarafı çok zorluyor yani şöyle ki kınayı onlar yapacak organizasyonu onlar tutacak pastası Kuru yemişi onlar alacak duvak örtü eldiven vs alacaklar yani demek istediğim maddiyat olarak her şey (annem diyor ki onları masrafa sokmadık bedava kız verdik ki bu cümleden nefret ediyorum) öyle olunca da biz niye yapalım onlar yapsın takım elbise bile almadık nişanlım kendisi aldı onda sadece yüzük var aldığımız başka da hiçbir şey yok annem şimdi de gelmiş süt hakkı diyor kınada kızın annesine vermeleri gerek vs.. nişanlım da bana şunları söylüyor aşırı masraf oldu ne yapacağım bilmiyorum bu gidişle çok borç olacak vs.. onunda annesi yani KV demiş ki biz gerçekten çok fazla şey yapıyoruz onlarda yapsın etsin (gelin görmeye geldiklerinde sadece annesi ve nişanlım hiçbir şey getirmediler o yüzden sen sus karışma ben ne diyorsam o olacaktır gibi gibi yani öyle bir duruma geldim ki annem yüzünden bilmiyorum iyi mi kötü mü ben mi safımda şimdiden eşime günahımı getiriyorum şimdiden kafam allak bullak
Nişanlısı ağır derecede zihinsel engelli olmalı böyle biriyle evleneceği için. İnsan demez mi başka kadın mı yok yol yakınken kaçayım diye?Bu üye evlenmeden adamın ailesinin aldığı ev benim üzerime olsun diyen üye. Süt parası ne ki bunun yanına. Yarısı filan diyor ama hepsini verseler mesut olur
Nişanlısı ağır derecede zihinsel engelli olmalı böyle biriyle evleneceği için. İnsan demez mi başka kadın mı yok yol yakınken kaçayım diye?
İnsan utanır şunu derken,karşı tarafta sıkıntılı ,bunu teklif eden kadının kıçına tekmeyi basıp yol vermeleri gerekirken işi evliliğe kadar götürdüler.Bir ihtimal aslında uyanıklar eve köle alıyorlar o yüzden ses çıkarmıyorlar bunun acısını konu sahibinden çok fena çıkaracaklar...Bu üye evlenmeden adamın ailesinin aldığı ev benim üzerime olsun diyen üye. Süt parası ne ki bunun yanına. Yarısı filan diyor ama hepsini verseler mesut olur
İnsan utanır şunu derken,karşı tarafta sıkıntılı ,bunu teklif eden kadının kıçına tekmeyi basıp yol vermeleri gerekirken işi evliliğe kadar götürdüler.Bir ihtimal aslında uyanıklar eve köle alıyorlar o yüzden ses çıkarmıyorlar bunun acısını konu sahibinden çok fena çıkaracaklar...
Damat beyin hormonları zirvede herhalde. Sevişebilme ihtimali sadece evlenmeye bağlı erkekler böyle düşünemiyorlar benceÇıkar kokusu evlendikten sonra. bunca saçmalığı kabul etmeleri, ses çıkarmıyor olmaları normal değil. Evlendikten sonra ya çalışıp borç ödeyecek yada bir ömür KV ile kp bakacak.
Ya da aile çok saf. Yaptıkları normal geliyor.
Damat beyin hormonları zirvede herhalde. Sevişebilme ihtimali sadece evlenmeye bağlı erkekler böyle düşünemiyorlar bence
CehaletOda olabilir ama annesi, babası nasıl sessiz kaldı bu kadar?