• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşlerimizi nasıl romantik yapabiliriz

canım çok tatlı yazmışsın yaaasırnaşık şey
valla tatlım sen biraz daha çabala bak adam yapmayacak değil ama bu konuda çok ısrarcı olma yani erkekler buna dırdır diyo onu yapma
ona değişik süprizler falan hazırla ne biliyim anla işte:utangac: o da mutlaka karşılığını verir ya mesela de ki romantik anlarda senin bu haline bayılıyorum falan de sen böyle olduğun zaman sana neyim var neyim yoksa vermek istiyorum falan de işe yarıyo
test edilip onaylandı:hooray:
a.s.

süpersinnnnnnnnnn koptum burda bakalımbu gün kavga ettikama yaçma inşallah benimkide işlemiyoki huysuz işte ne olsun
:1shok:-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

evet odun odundur ama benimki her zaman kutuk kalacak onu inceltmek icin ugrassamda hayatta kurdan yapamam birak kurdan yapmayi kutuklukten oduna bile getiremedim :)

evet odun odundur ama benimki her zaman kutuk kalacak onu inceltmek icin ugrassamda hayatta kurdan yapamam birak kurdan yapmayi kutuklukten oduna bile getiremedim :)

canım eminimki bekar ken böle değildi
benimki evlenme teklifi bile etmedi gümbürtüye getirdi
anca düğün günü fotorafçıda etti laf olsun torba dolsun sengözlerimebaksanab

etmeyin ya bunu için kavga gerçekten değmeeez
erkekler böyle yaratılmış içilerinde yaşıyolar dışlarına da biraz bizim sayemizde çıkarabiliyorlar
eee kadın olmak zor
iş bizde bitiyo
ben nişan günümüzü de hatırlasın diye ilk nişanlandığımız günden beri ima ediyorum o gün gelince hatırlatıyorum ya hayatım benim için önemli iki gün var biri karım olduğun gün biri doğduğun gün diyo al işte ölür müsün öldürür müsün:kızgın:
biz çok ayrıntılara takılıyoruz
a bide bişey okumuştum erkekler bebekten sonra değişiyolarmış
o da bizim yüzümüzden
kutsal anne rolüne giriyormuşuz
adam da ya ben çocuğumun annesiyle nasıl yatakta birlikte olurum gibi aptalca bi bilinç altı fikre kapılıyorlarmış
benden demesi
anne olmak başka kadın olmak başka
a.s.a.s.:nazar::nazar:

Bence romantik olmayan bir erkeği romantik yapıcaz diye uğraşmayın.İnsan 7 sinde neyse 77 sinde de o oluyor.10 yıllık evliyim az çok tecrübe edindik:)) odun geldi odun gidiyo canım kocacağım :DD
bizede sineye çekmek düşüyor napalım..

etmeyin ya bunu için kavga gerçekten değmeeez
erkekler böyle yaratılmış içilerinde yaşıyolar dışlarına da biraz bizim sayemizde çıkarabiliyorlar
eee kadın olmak zor
iş bizde bitiyo
ben nişan günümüzü de hatırlasın diye ilk nişanlandığımız günden beri ima ediyorum o gün gelince hatırlatıyorum ya hayatım benim için önemli iki gün var biri karım olduğun gün biri doğduğun gün diyo al işte ölür müsün öldürür müsün:kızgın:
biz çok ayrıntılara takılıyoruz
a bide bişey okumuştum erkekler bebekten sonra değişiyolarmış
o da bizim yüzümüzden
kutsal anne rolüne giriyormuşuz
adam da ya ben çocuğumun annesiyle nasıl yatakta birlikte olurum gibi aptalca bi bilinç altı fikre kapılıyorlarmış
benden demesi
anne olmak başka kadın olmak başka
a.s.a.s.:nazar::nazar:

desene biz o yüzden ilişkiye girmiyoruzlaelaelaelaelae
yaaa herşeyi ile ugraşamıyorum hem ormantik hem huysuz bi adam benimki sonradan oldu ama ben tüm gün temizlikti çocuktu koşturuyom 1 dkk oturıyım sen genemi oturdun diyip iş buluyo bazen uyuyorum iç çamaşırım yok pantolon fırçam nerde karnım acıktı dşi inatlaşıp ugraşıyo benlee Çok üzgünüm çoook bazen kahvaltıyı adan zye hazırlıyorum çocukla ugraşırken de kıskanıyo ee gel bardaga çay koy die uyuz bu yaaa ama çok seviyorummm işteeekaydirigubbakcemile5

desene biz o yüzden ilişkiye girmiyoruzlaelaelaelaelae
yaaa herşeyi ile ugraşamıyorum hem ormantik hem huysuz bi adam benimki sonradan oldu ama ben tüm gün temizlikti çocuktu koşturuyom 1 dkk oturıyım sen genemi oturdun diyip iş buluyo bazen uyuyorum iç çamaşırım yok pantolon fırçam nerde karnım acıktı dşi inatlaşıp ugraşıyo benlee Çok üzgünüm çoook bazen kahvaltıyı adan zye hazırlıyorum çocukla ugraşırken de kıskanıyo ee gel bardaga çay koy die uyuz bu yaaa ama çok seviyorummm işteeekaydirigubbakcemile5

bebeği kıskanıyo işte adam
senin şimdi bir değil iki bebeğin var
ben de istiyom artık bebek:emir_bebek:
bak ben geçen birbirimize son zamanlarda attığımız msjlara baktım hep aynı şeyler
sabah uyandın mı meleğim
öğlen yamak var mı aşkım
akşam evde bişey lazımmı bitanem
hooop dedim ne oluyo
hiç bi msj da seni seviyom yok
bende yazmamışım oda
dedim aşkım neden biz bu kadar çabuk dünya telaşına kapıldık gittik
haklısın hayatım dedi
sadece konuşrke:nazar:a.s.n diyoruz birbirimize o lafı
şimdi son 4 gündür o işe gidince ya ben atıyom ona ya o bana iyi ki varsın seni seviyom gibi şeyler
mesela ben çeketine falan ufak mektuplar yazıp koyarım
ona olan sevgimi anlatan
aşkı ayakta tutmak çok çaba istiyo
erkekler evi ayakta tut cebi ekonomiyi ayakta tut çok zorlanıyo
iş dediğim gibi bize düşüyo

a.s.arkadaşlar ben 17 senelik evliyim .bu erkeklere romantık markatte var al deseniz yerini bulamaz kırk kerede tlf acar sorar .bence vaz gecin bunlarda ne köy nede kasaba olur a.s.

yaww elifim keske o günlere dönebilsek bebk oldugundan beri biz o mesajları atmıyoruz birbirimize acayip bi kıskançlık var inatlaşıyo benle ama bende yorgun düşüyorum oda anlayışsız davranıyo artıkk önceden temizlik yapar dı evi toplardı ama son zamanlar çok kavga ediyoz of of ne etsem ben bu deli ile

a.s.arkadaşlar ben 17 senelik evliyim .bu erkeklere romantık markatte var al deseniz yerini bulamaz kırk kerede tlf acar sorar .bence vaz gecin bunlarda ne köy nede kasaba olur a.s.

olcak ablacım olcaaakkkk ya buyde veyi güdecek yada ben onu güdecem

demekki bütün kocalar hemen hemen aynıymış. valla benimkide sevgiliyken daha romantikti. hele bi evlenelim daha çok süpriz yapmak için fırsatım olucak diyordu.
ama 7 ayda sadece 2 akşam süpriz hazırlladı bana o kadar. her fırsatta kafasına kakıyorum. benimde ayda bigün romantiklik krizim tutar. Cumartesi günü gene tuttu. gene tık yok neymiş maça gidicekmiş. ne halin varsa gör git gözüm görmesin dedim. ben bütün gün çalışayım sen evde otur bi karına süpriz bişeyler yapıp mutlu etme. sinirden ağladımsenağlama sonra bana sarıldı ben seni çok seviyorum yapma böyle tamam maça gitmiycem dedi ama gene tv karşısına geçti radyodan dinledi :mymeka: ne yaptıysam bir türlü yaptıramadım. sen söyleme ben yaparım diyor. ama öyle de hiç aklına gelmiyor. daha 7 aylık evliyiz şimdi böylerse ilerde ne oluruz bilemem....

benimkindede romantikliğin r si yok dogum günüm oldu hic tık yok evlilik yildönümümüz oldu yine bir cicek bile almadı ama ben tam tersi hiç birseyini unutmam hep süpriz yaparım alah birgün bunları görür kadınlar erkeklere gereginden fazla deger veriyo ben öyleyim

Bazen o kadar romantikki kendimi prensesler gib hissediyorum bulunmaz hint kumuaşı gibiymişim gib davranıyor eşim

ama bazende oohhhhhhhhhhhhhhhh tam bir kalas .........

Bazen o kadar romantikki kendimi prensesler gib hissediyorum bulunmaz hint kumuaşı gibiymişim gib davranıyor eşim

ama bazende oohhhhhhhhhhhhhhhh tam bir kalas .........

e ne güzel işte her gün yapsa onun bi anlamı olmaz ki
nadir yaptığı zaman daha değerli olur
sizin eşiniz şu ana kadar gelen cevapların arasında 10 üzerinden 9 aldı benden:nazar:a.s.

eşlerimizi nasıl romantik sevgisini gösteren bi adam haline getirebiliriz bu adam beni yedi ya sensi olamam dio benimle dakka başı kavga ediyo biraz sevgi göstermez seni seviyorum demez geçende bi buket gülle geldi ölüyorum sandım bu benim kocam deil dedim ama çiçegi verdikten sonra mamut gene aynı mahmuttt............a.s.a.s.

sana katılıyorum hemde her yönüyle benim eşimin ismide mahmut ne kadar uğraşsamda mahmut gene aynı mahmuttttt..........

e ne güzel işte her gün yapsa onun bi anlamı olmaz ki
nadir yaptığı zaman daha değerli olur
sizin eşiniz şu ana kadar gelen cevapların arasında 10 üzerinden 9 aldı benden:nazar:a.s.

eşime bunu anlatsam mest olur veeeeeeeeee çok şımarır ama anlatmam şımarmasın

ben daha hiç bir romantikligini görmedim hep ben yapıyorum ama bi günde eve elinde bi çeçekle geldigini görmedimm hep benden bekler kendisi zoruma gidiyo bazen neden biraz romantik degil bütün sevgi sözcükleri benden çıkarr ben daha bu adamı nasıl ormantik yapacam diyade artık ugraşmıyorum herkesin içinden gelsin ben mesla her tatlı sözü söylüyorum hep ondan beklerim ama yok olmayınca bende artık söylemiyorum

valla ben olurunu bıraktım napam yaw maho işte ne desem heveis kaçıyo bali bişey demeyem de belki yapar ama tam artık yeter dediğimdede aaa neden söledin süpriz yapçaktım hevesim kaçtı der

onlara bence hıcbıse yapamayız kendı hallerıne bırakmak en dogrusu=)))

Back
X