• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerin birbirinden uzaklasmasi

Bahargeldi06

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
10
8
16
36
Selam kizlar. Kadinlar kulubunu ara ara okuyordum. Benim buraya konu acmamda bugune kismetmis.
Sorunum esim ile ilgili.
Esim 30 ben 28 yasindayim. 3 yillik evliyiz ve 1 yasinda kizimiz var.
Disaridan bakinca cok mutlu gorunen bir evliligim var. Gelin gorun ki iceride hic huzur yok.
Esim genel olarak iyi biri. Icki sigarisi yok. Beni aldatacagina ihtimal vermiyorum. Evcimen ve kiziyla cok ilgilenir.
Ama bu aralar aramizda nerdeyse hic sohbet yok. Kizimla ilgili 3-5 kelime tamam.
Gece yattigimizda ikimizde arkamizi donup yatiyoruz. Ne bir sarilma, ne bir sevgi sozcugu hic bir sey yok. Ne ara bu hale geldik anlamiyorum. Gun gectikce birbirimizden soguyoruz.
bu aralar surekli sonumuzun ne olacagini dusunuyorum :(
Neden boyle olduk niye mutlu bir cift olamadik gercekten anlamiyorum.
Bu konulari konusabilecegim kimsem yok. Sizinle paylasmak istedim

Selam kizlar. Kadinlar kulubunu ara ara okuyordum. Benim buraya konu acmamda bugune kismetmis.
Sorunum esim ile ilgili.
Esim 30 ben 28 yasindayim. 3 yillik evliyiz ve 1 yasinda kizimiz var.
Disaridan bakinca cok mutlu gorunen bir evliligim var. Gelin gorun ki iceride hic huzur yok.
Esim genel olarak iyi biri. Icki sigarisi yok. Beni aldatacagina ihtimal vermiyorum. Evcimen ve kiziyla cok ilgilenir.
Ama bu aralar aramizda nerdeyse hic sohbet yok. Kizimla ilgili 3-5 kelime tamam.
Gece yattigimizda ikimizde arkamizi donup yatiyoruz. Ne bir sarilma, ne bir sevgi sozcugu hic bir sey yok. Ne ara bu hale geldik anlamiyorum. Gun gectikce birbirimizden soguyoruz.
bu aralar surekli sonumuzun ne olacagini dusunuyorum :KK43:
Neden boyle olduk niye mutlu bir cift olamadik gercekten anlamiyorum.
Bu konulari konusabilecegim kimsem yok. Sizinle paylasmak istedim

ilk adımları siz atsanız belki devamı gelir..

Bizde de oyle. Hep sirnasan, gidip sarilan benimdir. mesela koltukta yatarken hep gidip sarilirdim, operdim. ama o bana bir kez olsun gelmeyince bir sure sonra bende biraktim.

Açıkça konuşsanız bu konuyu belki onun da söyleyecekleri vardır. Eğer o da bundan rahatsızsa belli kurallar belirlersiniz. Haftada iki gün kızınız uyuyunca film izlersiniz, yatmadan gün içinde olanlardan bahsedersiniz vs vs.

siz sohbet başlatın, çabalayın. Hani siz çabalamış olsanız da durum bu halde olsa gurur yaparsınız da şuan gerek yok.

Mesela bazi gecelr yanima yatinca konusayim diyorum. Adam arkasini donup yatinca sinir oluyorum. Cinsel anlamda bu aralar boyle oldu. Once iyiydik.

Sinif ogretmeni. Ogrenciler yoruyor ama bnde yoruluyrm yani.

Yahu butun okudugum konular hemen hemen yeni uye. Okullarda tatile girmedi ama?
Okullular bu tarz “sıkıcı” konularla ilgilenmezler.
Daha çok şehvet aşk entrika ve olaylı konularla gelirler.

Konu sahibi. İçinizden geçen herşeyi ona dan dan söylemedikçe çözülmez.

Ben de aynı sorumla uğraşıyorum.
Yemek yiyoruz tv.
Tv izlerken yanassak tv izliyorum dur.
Reklamda oyun oynar.
Oyun oynuyorum dur.
Dün artık patladım.
Kârı koca ilişkimizi reklam arasına kadar düşürdük .
Ama yine bana vaktin yok. Önceliklerin farklılaşması lazım dedim

Eşiniz her konuda iyise siz gidin konuşun yatarken siz sarılın siz öpün bazı alışkanlıklar getirin belki sizden bekliyordur eşiniz daha kaç yıllık evlisiniz ki aranız böyle

Back
X