• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerin birbirinden uzaklasmasi

Selam kizlar. Kadinlar kulubunu ara ara okuyordum. Benim buraya konu acmamda bugune kismetmis.
Sorunum esim ile ilgili.
Esim 30 ben 28 yasindayim. 3 yillik evliyiz ve 1 yasinda kizimiz var.
Disaridan bakinca cok mutlu gorunen bir evliligim var. Gelin gorun ki iceride hic huzur yok.
Esim genel olarak iyi biri. Icki sigarisi yok. Beni aldatacagina ihtimal vermiyorum. Evcimen ve kiziyla cok ilgilenir.
Ama bu aralar aramizda nerdeyse hic sohbet yok. Kizimla ilgili 3-5 kelime tamam.
Gece yattigimizda ikimizde arkamizi donup yatiyoruz. Ne bir sarilma, ne bir sevgi sozcugu hic bir sey yok. Ne ara bu hale geldik anlamiyorum. Gun gectikce birbirimizden soguyoruz.
bu aralar surekli sonumuzun ne olacagini dusunuyorum :KK43:
Neden boyle olduk niye mutlu bir cift olamadik gercekten anlamiyorum.
Bu konulari konusabilecegim kimsem yok. Sizinle paylasmak istedim

herzaman bal kaymak olunmuyor ki !
insan yorgun oluyor sıkkın oluyor bazende kendi kendine kalmak istiyor insan.
uzaklık değil bence

Acaba kafasına taktığı bir sorun sıkıntı olabilir mi?Sizi üzmemek için anlatmak istemiyordur,ister istemez haline hareketine yansıyordur. Bence de gece yatarken arkasından bir sarılın,masumca bir öpün kulağına doğru aşkım iyi misin bi sıkıntın var mı diye bir sorun bakalım belki çözülür.
Hep derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye ,bence o söz bunu da kapsıyor.Her zaman kadınlar biraz daha fedakar olmak durumundalar sanırım.Gurur yapmayın siz adın atın

Galiba bizde uzaklaşıyoruz ama bizimki çocuktan galiba 48 günlük bi bebeğim var ve çok yoruluyorum çünkü huysuz bi bebek. Önceden sebeklikleri hep ben yapardım gezer tozardik şimdi de yapamiyoz onları. O gidip bilgisayar oynuyo bende kızımla uğraşıyorum yada yanımıza gelse telefon oynuyo konuscak bisi bulamıyoruz gibi. Teknolojiyi sevmemeye başladım eşleri birbirinden uzaklastiriyo.

Galiba bizde uzaklaşıyoruz ama bizimki çocuktan galiba 48 günlük bi bebeğim var ve çok yoruluyorum çünkü huysuz bi bebek. Önceden sebeklikleri hep ben yapardım gezer tozardik şimdi de yapamiyoz onları. O gidip bilgisayar oynuyo bende kızımla uğraşıyorum yada yanımıza gelse telefon oynuyo konuscak bisi bulamıyoruz gibi. Teknolojiyi sevmemeye başladım eşleri birbirinden uzaklastiriyo.

bence buna alıştırma,
eve gelince bir müddet teknolojik aletlerden uzak vakit geçirin.
oyun tv telefon olmadan.
hem neden bazı görevleri o devralmıyor bebekle alakalı.

bebeği de erken uyutmaya alıştırıp akşamları birlikte az da olsa vakit geçirmeye çalışın.
benim 2 tane oğlum var.
en geç 9 gibi ikisi de uyumuş olur. ondan sonra genelde eşimle ortak bir şeyler yapmaya çalışırız. bazen birlikte oyun oynarız, o bilgisayarda takılıyorsa ben de kendiminkini açarım hem laflaşır hem işimize bakarız. Arada her şeyi kapatır atıştırmalıklar eşliğinde sohbet muhabbet yaparız.

bence buna alıştırma,
eve gelince bir müddet teknolojik aletlerden uzak vakit geçirin.
oyun tv telefon olmadan.
hem neden bazı görevleri o devralmıyor bebekle alakalı.

bebeği de erken uyutmaya alıştırıp akşamları birlikte az da olsa vakit geçirmeye çalışın.
benim 2 tane oğlum var.
en geç 9 gibi ikisi de uyumuş olur. ondan sonra genelde eşimle ortak bir şeyler yapmaya çalışırız. bazen birlikte oyun oynarız, o bilgisayarda takılıyorsa ben de kendiminkini açarım hem laflaşır hem işimize bakarız. Arada her şeyi kapatır atıştırmalıklar eşliğinde sohbet muhabbet yaparız.
Dün gece o uyuttu hakkını yemeyim şimdi. Hatta beni uyusun diye kaldirmamis çocuğa mama yapıp yedirmiş. Normalde önce emziriyodum sonra mama veriyodum. Yorgun uyuyamiyo diye ole yapmış. Bi yönden oda haklı işi ağır sanayide caliisuo ama bende çalışmadığı günler yada az yorguldugu günler ondan yardım bekliyorum çünkü bebegim çok gazlı ve derin uykuya hiç dalamiyo. Sürekli kucagimda yada salliyorum susmasi icin

Ben de aynı sorumla uğraşıyorum.
Yemek yiyoruz tv.
Tv izlerken yanassak tv izliyorum dur.
Reklamda oyun oynar.
Oyun oynuyorum dur.
Dün artık patladım.
Kârı koca ilişkimizi reklam arasına kadar düşürdük .
Ama yine bana vaktin yok. Önceliklerin farklılaşması lazım dedim
Benim eşim de cok ıyı bir insandır
beni hep sever yardımcıdır
ama aksamları gözü hep tv de
tv de izlediği şey de reklama girince telefona gecer
reklam bıtınce geri tv ye

çok canım sıkılıyor bu konuya
tv izlerken benımle konusur, benı sever
sürekli sacımı sever sarılır öper aksam eve gelınce senı cok ozledım der

ama bi tv kapatıp da insan gbi sohbet edemeyız
bunları dile getirince de sen de izle tv der
ben konusunca dırdır edıyorsun der eşim

mesela o tv ızlerken koltuktan kalkayım hemen nereye der
yanından gitmeyeyım baska koltuga bile geceyım istemez

ama o hep tv ye bakıyor ben ona bakıyorum
ben arada patlama yasıyorum
bir iki gün düzeliyor ,sonra yıne aynı
telefonda süreklı bakacak bırseyı var
sahibinden .com
e devlet
morhipo
1v1y
hıcbırsey bulamazsa ıkımızın eskı cekındıgı fotolara bakar yüz defa

Aynen teknolojide iliskileri etkiliyor. Mesela isten gelir kizi sever eder ondan sonra bir yandan tv izler bir yandan da telefonundan oyun oynar. O oyle yaptikca bende telefonla ugrasmaya basladim :(

Çocuklu hayat teknoloji yorgunluk...

Tamam bunlar uzaklaştırıyor da bu beyler niye hiç durup düşünmüyor. Bir gece de onlar desin “ya ben de ne çok telefonla oynuyorum, reklam bile kendini vere vere izlenir mi” diye.

Kod hatası:deli:

Çocuklu hayat teknoloji yorgunluk...

Tamam bunlar uzaklaştırıyor da bu beyler niye hiç durup düşünmüyor. Bir gece de onlar desin “ya ben de ne çok telefonla oynuyorum, reklam bile kendini vere vere izlenir mi” diye.

Kod hatası:deli:
Seninde mi eşin reklamları pür dikkat izliyor:işsiz:

Back
X