• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerin birbirine karsı tutumu

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
merhabalar ben 4 aylık evliyim kayınvalidem ve görümcemle çok iyi anlaşıyoruz fakat kayınpederimle aynı değil. Esimde babasının huysuz oldugunu kabul ediyor ama ben bazen buna dayanamıyorum saygısızlık yapmak istemediğimden ona sesimi pek cıkarmadım ama bazen hareketleri malesef beni rahatsız ediyor ve ben bunun esimle aramızda sorun yaratmasını istemiyorum.sizden tavsiye bekliyorum aile konusunda es tutumu nasıl olmalıdır?cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

Eşinizin babasının huysuzluğu sizi neden ilgilendiriyor ki?
Siz kendi gelinlik vazifelerinizi yapın.
Adamın karakterini de kayınvalideniz düşünsün.

Eşinizin babasının huysuzluğu sizi neden ilgilendiriyor ki?
Siz kendi gelinlik vazifelerinizi yapın.
Adamın karakterini de kayınvalideniz düşünsün.
Benide azarlıyor hanımefendi o yuzden olabilir mi yoksa banane kim nasıl olur sa olsun

Önce kocanla iyi ol gerisi teferruat sorun netam olarak[/QUOTE.

Sorun benide azarlıyor yok aramış telefonuma bakmamışım bir keresinde su şişesinin kapagını acamamıştım hastaydım halim yoktu bunu duydu sen böyle olursan aç kalırsın falan diye demediğini bırakmadı

Benide azarlıyor hanımefendi o yuzden olabilir mi yoksa banane kim nasıl olur sa olsun

Azarladığı zaman ya susup oturacaksınız ya da usulünce rahatsız olduğunuzu belirteceksiniz.
Hangimiz dört dörtlüğüz ki?
Yaşlı başlı insanları değiştirmek çok zor.
Mesafe ve az muhabbet her zaman hayat kurtarır.

Cok samimi olma yeter. bunun icin esinle kotu olma zaten kabull ediyormus huysuzlugu.

Bence ağzının payını verin, kibar bir dille tabi
Nasıl alışırsa öyle gider çünkü
Eşinizin babası da olsa sizi azarlamaya hakkı yok kimsenin

Yani dilim döndüğünce veriyorum tabi sonra pişman oluyor söyediklerine rahatsız oldugumu ben deglde esim dile getirdi ama anlamıyor tabi

merhabalar ben 4 aylık evliyim kayınvalidem ve görümcemle çok iyi anlaşıyoruz fakat kayınpederimle aynı değil. Esimde babasının huysuz oldugunu kabul ediyor ama ben bazen buna dayanamıyorum saygısızlık yapmak istemediğimden ona sesimi pek cıkarmadım ama bazen hareketleri malesef beni rahatsız ediyor ve ben bunun esimle aramızda sorun yaratmasını istemiyorum.sizden tavsiye bekliyorum aile konusunda es tutumu nasıl olmalıdır?cevaplarınız için şimdiden tesekkürler
Madem Kv ve görümcemle aran iyi sadece kp ile kötü adamı bu saatten somra sen değiştiremezsiniz maalesef. Ne konuşursa duymazdan gel eşinle de askım bu konuda tartışmaya gitme bence. Boşa iliski yıpranır

Kayinvaliden uyarsin kayinpederini. Kocasi sonucta, onun dilinden o anlar. Gormuyor mu seni azarladigini:110:

eşinle kötü olmadan huzurunu bozmadan saygı çerçevesinde lafını söyleyeceksin baktın saygısızlık yapıyorlar eşine havale edeceksin..azarladığında kızdığında tavrını belli edeceksin

Ay ben de kpederimle sorunluyum. Hem cok pis hemde ne dedigini bilmiyor. Ben pisligine bisey diyemedim ama dengesizce konusmalarina bos bos konusmayalim lutfen diye sofrayi terketmisligim var.

Cok memnun kalmis beyefendi icim disim birmis subatta g3lip bir ay kalmayi planliyorlar cildiriciimm:mad:

Benim kayinvaldem hergün bende ve cok cenesi var herseye karişio durmadan konusuo benim yaptiğim herseye kusur buluo cocugumu bile vermio kucagima esim 3 maymun modunda cıldırcam artk

Seni en iyi ben anlarım heralde.
Kp in fenası kv ye benzemez arkadaşlar.

Sana ne karısı düşünsün olmuyor olay.
Huysuz adam huysuzluğunu gelinine de yapıyor.

O yüzden adı huysuz zaten.

Bu gelin benim kaprisimi çekmez gibi bir gerçeği hesap edebilse sorun kalmaz.
Adı da huysuza çıkmazdı muhtemelen :)

Benim kp kaynanamı da evlatlarını öyle ezmiş ki, adam elmaya limon dese
kimse çıkıp yok haksızsın baba yanlışı var diyemiyor adama.

Dediğinde ortalık karışır, vay saygısızlar dik kafalılar olursunuz.
Evlatlarını kötüleyerek karısının beynini yer, hasta eder o derece.

Annelerine kendileri yüzünden yüklenildiğini gören çocuklar susmayı kendilerine
ilke edinmiş. Anamm ne de sabır görseniz ben çatlıyorum onların sabrını görünce..:KK14:

Allah kimsenin yuvasına, başına böyle aksi, huysuz adam vermesin. Çok zor..

Konu sahibi arkadaşım.
Ben başından beri bana karşı her yanlışına, huysuzluğuna cevabımı verdim.
Adam alışık değil cevaplara, hayırlara. Şok oldu kızardı, bozardı, baktı borusunu bana öttüremiyor.
Ben kuyruğuma basınca ondan daha deliyim.
Sonuçta tabi ki kötü, saygısız oldum:KK53::KK53:

Eşimle de evin diğer fertleriyle de kötü oldum.
Çünkü benim tepkilerim evde bir huzursuzluğa sebep oldu.
Onlar da etkilendi.
Onlar benden kendileri gibi koyun olmamı bekliyordu çünkü.

Ben yapamadım, yapamam.
Allah'a kulum. Kula kul olmam.

Evliliğim bu noktada bitecek olsa bile..
Nokta:KK14:

Back
X