eslerınız ıle ilişkıniz nasıll

esoo1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
34
7
31
mrb lar 11+4 gunluk hamıleyım bebek sahıbı olduktan sonra eslerınız ıle aranız acılma gıbı bısey oluyor mu ben bundan cok kokuyrum hamılelık korkularım var cokk yaardımcı olacak bırılerı varmı bebek sahıbı olanlarr

mrb lar 11+4 gunluk hamıleyım bebek sahıbı olduktan sonra eslerınız ıle aranız acılma gıbı bısey oluyor mu ben bundan cok kokuyrum hamılelık korkularım var cokk yaardımcı olacak bırılerı varmı bebek sahıbı olanlarr

bu korku tüm hamilelerde var sanırım, ama bence eş öncesinde iyiyse sonrasında da iyi olur tabi anne oldum diye diğer herşeyi unutursan o başka. anne olmanın yanında eşinin karısısın da bunu ihmal etme.

geçen gün konuştuk bu mevzuyu...bu durumların geçici olduğunu yarın beraber olmak için bolca vaktimiz olacağını biraz ikimizinde sabretmemiz gerektiğini söyledim.Malum cinselliğe kısıtlama gelince ister istemez birbşeyler eksik kalıyor.Kocaman sarıldık birbirimize ve çocuğumuzun sağlıklı olmasını anneliğin babalığın fedakarlık gerektirdiğini konuştuk.Her eş arada sırada birbirlerini motive edici konuşmalar yapmalı :emir_bebek:

biz eşimle çok iyiyiz allah bozmasın. cinselliğin kısıtlanması şu ana kadar hiç sıkıntı olmadı bizim için eşim de sorun etmedi sağolsun bu yönden şanslı sayılırım. her akşam işten gelince bana kocaman sarılır öper bebeğimizle konuşur mutlaka. evlilik sadece cinsellik değil sonuçta eşlerin birbirine karşı anlayışlı olması çok önemli.

biz eşimle çok iyiyiz allah bozmasın. cinselliğin kısıtlanması şu ana kadar hiç sıkıntı olmadı bizim için eşim de sorun etmedi sağolsun bu yönden şanslı sayılırım. her akşam işten gelince bana kocaman sarılır öper bebeğimizle konuşur mutlaka. evlilik sadece cinsellik değil sonuçta eşlerin birbirine karşı anlayışlı olması çok önemli.

benm yazmak istedgm mesaji yazmissiniz benim esimde öyle :)

bence tam tersi oluyor canim esler hanimlarinin ve cocuklarinin uzerine titriyor benim canim kocamda oyle 9 aylik kizimiz var isten gelince hem kizimi hem beni oper bide oglumuzu sever karnimi oksar :)

Bende de kilo alcam eşim beni beğenmeyecek korkusu başladı şimdiden karnım Büyüdü hic göstermek dokundurmak istemiyorum

Tebrik ederim öncelikle... Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... 12. haftadan sonra sıkıntı yoksa cinselliğinize devam edin derim tabi ki eskisi gibi sık olmaz ama oluyor... Ben son aya kadar sıkıntı yoktu o yüzden devam ettik biz.. Doktor da tavsiye etmişti normal doğuma yardımcı olur diye... Davranışları başta nasılsa öyle oluyor evet değişmiyor ama evlilikte cinselliğin rolü tartışılmaz derecede bir öneme sahip... Ama asla böyle tedirginlikleri yaşama... Eşin de biliyor can taşıdığını ve o da en az senin kadar onun sağlığını iyiliğini düşünüyor... Böyle olumsuz şeyleri düşünme

Tebrik ederim öncelikle... Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... 12. haftadan sonra sıkıntı yoksa cinselliğinize devam edin derim tabi ki eskisi gibi sık olmaz ama oluyor... Ben son aya kadar sıkıntı yoktu o yüzden devam ettik biz.. Doktor da tavsiye etmişti normal doğuma yardımcı olur diye... Davranışları başta nasılsa öyle oluyor evet değişmiyor ama evlilikte cinselliğin rolü tartışılmaz derecede bir öneme sahip... Ama asla böyle tedirginlikleri yaşama... Eşin de biliyor can taşıdığını ve o da en az senin kadar onun sağlığını iyiliğini düşünüyor... Böyle olumsuz şeyleri düşünme

Ben de size katılıyorum. Evlilikte cinsellik çok önemli. Hamilelikte de eğer bır sıkıntı ya da bir sorun yoksa bence önemini yitirmemeli. Bazı kadınlar anne oluyorum psikolojisine girip kocalarını ihmal ediyolar. Sonrasında da bi sürü sorun geliyo.

hep ustume ıtreyen bır ese sahıbım cok sukur sankı bebek olunca esını cocugunu umursamayan babalardan olcakmıs gıbı gelıyor hamılelıkten kaynaklanıyor sanırım bu dusuncelerımız cınselık konusundada hıc bır sıkıntımız yok bırlıkte olabılıyrz ama ne bılım ıste ınsanız dusunıyoruz cocuktan sonra hayatımız nasıl olucak dıye cok ıyı seyler yazılmıs herkeze cokk tesekurr edıyorumm

Çok nadirdir herhalde erkeklerin karakterinin sonradan bambaşka olması (evliliğe bakışın değişmesi gibi anormal durumlar hariç) Hamilelikte üzerinize titreyenler genelde bilinçli, düşünceli ve çocuğunu çok sevecek babalardır. İlk aylarda muhakkak ki tıpkı hamilelikte yaşanılan süreç gibi lohusa zamanında da anneler biraz stresli oluyorlar, vücudun toparlanması, annenin kaygıları, bebeğin huzuru, uykusuzluklar vs. vs. ama emin olun ki bebek hareketlendiğinde 8-10 ay gibi dahada farklı oluyor evlilikler. Aile daha bir rahat ediyor, bebeğe alışıyor, bebek yaşam düzeni normale dönmeye başlıyor, evde huzur dahada artıyor bana göre yaşadıklarımdan ve gözlemlediklerimden yola çıkarak bunu yazıyorum.
Benim eşim hamileliğimde bana çok çok aşırı düşkün oluyor (2. gebeliğim) bu durumdan çok memnunum her konuda bana yardımcı oluyor, asla beni üzmüyor tabi bende bu durumu lehime çevirmiyorum mümkün olduğunca onu da anlamaya çalışıyorum, naz asla yapmam, ben hamileyim bana herşey serbest istediğimi yapar söylerim şeklinde bir düşüncem hiç olmadı, eşim de bunun farkında bu nedenle çok mutluyuz şuan.
Lakin bebek olduktan sonra ilk zamanlar durum biraz değişiyor tabii, her iki tarafta yorgun, kaygılı, uykusuz, bebeğe endeksli, bağımlı olacağından, (özellikle ane için) yaşam düzeni kısıtlanacağından biraz zorlu süreç oluyor, eşler birbirini kırabiliyor. Lakin önemli olan bunun geçeceğini düşünmek ve bu yorucu süreci birlikte atlatmak...

Çok nadirdir herhalde erkeklerin karakterinin sonradan bambaşka olması (evliliğe bakışın değişmesi gibi anormal durumlar hariç) Hamilelikte üzerinize titreyenler genelde bilinçli, düşünceli ve çocuğunu çok sevecek babalardır. İlk aylarda muhakkak ki tıpkı hamilelikte yaşanılan süreç gibi lohusa zamanında da anneler biraz stresli oluyorlar, vücudun toparlanması, annenin kaygıları, bebeğin huzuru, uykusuzluklar vs. vs. ama emin olun ki bebek hareketlendiğinde 8-10 ay gibi dahada farklı oluyor evlilikler. Aile daha bir rahat ediyor, bebeğe alışıyor, bebek yaşam düzeni normale dönmeye başlıyor, evde huzur dahada artıyor bana göre yaşadıklarımdan ve gözlemlediklerimden yola çıkarak bunu yazıyorum.
Benim eşim hamileliğimde bana çok çok aşırı düşkün oluyor (2. gebeliğim) bu durumdan çok memnunum her konuda bana yardımcı oluyor, asla beni üzmüyor tabi bende bu durumu lehime çevirmiyorum mümkün olduğunca onu da anlamaya çalışıyorum, naz asla yapmam, ben hamileyim bana herşey serbest istediğimi yapar söylerim şeklinde bir düşüncem hiç olmadı, eşim de bunun farkında bu nedenle çok mutluyuz şuan.
Lakin bebek olduktan sonra ilk zamanlar durum biraz değişiyor tabii, her iki tarafta yorgun, kaygılı, uykusuz, bebeğe endeksli, bağımlı olacağından, (özellikle ane için) yaşam düzeni kısıtlanacağından biraz zorlu süreç oluyor, eşler birbirini kırabiliyor.kin önemli olan bunun geçeceğini düşünmek ve bu yorucu süreci birlikte atlatmak...
cok guzel yazmısınız umarım hersey guzel olur

Biz dahada baglandik daha da mutluyuz daha bibaska oldu simdiden ewliligimiz. 1 bucuk senelik bebeksiz ewliligimz wardi suan kuzum 32 haftalik ilk zamanlar cok sorun yasadik ama suan b3begimiz buyudukce sikintilarimiz kavgalarimiz kuculdu esimin tek dusuncesi beni mutlu etmek bebegimizi kucagina almak.

X