Eşleriniz ne kadar bakımlı?

merhaba hanımlar,

2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.

özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?

sakal traşı olur.sonrası yüz kremi sürer.dişlerini düzenli fırçalar
rolon kullanır,parfüm sıkar.3 günde bir duş alır.yazın her gün...
bu kadar

ama sevince ter kokusu bile batmaz gözüne..10 gun dus almayan erkekten bahsetmıyorum.ayrıca o BEKAR kızlar kuru sıkı atıyor..ciddiye alman saçma...evlenince görelim hanım kızlarımızı

İllallah ettirecek kadar bakımlıdır.

Sabah akşam duş alır, iş gereği zaten her gün traş olur, roll-on deodorant yetişmez, kremi ayrı, traş balmı ayrı, göz çevresi zımbırtısı ayrı. Günde 5-6 kez diş fırçalar, bir giydiğini tekrar giymez. Daha saymayayım. Tek derdim kirli sepetinin boş kalmaması.
ben bile bu kadar bakımlı olamam:KK53::KK53:walla tebrik ediyorum eşinizi mutlulklar.

yüzündeki tüyleri alır kirli sakallıdır genelde.haftada 1 2 duş alır krem flan pek kulanmaz.hiç piste koktugunu görmedim.

düzenli olarak hamada kese yaptırması işe yarayacaktır bence canım.. ölü hücreler atılınca bence koku kalmaz..

baharatlı yemek yemekte koku yapabilir.
Malesef canım ben keselerim banyoda onu ama kafası bile kokar çok ilginç ;(

Benimki bakımsız ama 1 hafta yıkanmasa kokmaz. Teni bebek pudrası gibi kokuyor, ter bezleri doğuştan yok sanki. Yazın terlediğinde bile hiç kokmuyor, parfüm, deo, roll hiçbişi kullanmıyor ama adam kokmuyor. Kılını, tüyünü alır özel bölgelerin. Canı isterse tıraş olur. Krem falan kullanmaz, ben de kullanmıyorum genetik olarak genç görünümlüyüz, cildimiz güzeldir, krem sürünce doğal parlaklığımız ve kadifemsi görüntü kayboluyor. 35 yaşındayım üniversite öğrencisi zannediyorlar, krem kullanıp cildimi yormama gerek yok. E eşimde öyle. Ben memnunum açıkçası.

Valla benim esim sakallidir. Bende cok severim. Erkegin makyaji sakalidircilardanim. Onu sinek kaydi bir tek askerde gordum :)
Duzenli her gun banyosunu yapar, tirnaklarini uzatmadan keser. Deodorantini,parfumunu eksik etmez. Dislerini fircalamayi ihmal etmez. Ben ondan bakim degil, temizlik beklerim. Oda temiz, titiz ve duzenli biri cok sukur.
Yani oyle manikur pedikur yaptiran biri degil. Istememde. Temiz olsun yeter. Esmer sakalli bir turk erkegi benim esim.
Cilt tipi karma oldugu icin T bolgesi yaglaniyor. Onun icinde biodermanin yuz temizleyicisini kullaniyor. Biraz zor alistirdim ama simdi ihmal etmiyor.

Amanim tek bahsiz bedevi ben miyim:eek:

Her gun dus almaz. Hatta ben sabah aksam aldigim icin bana anormal olan sensin der.

Dislerini fircalaman bakmaz.

Ben sinek kaydi tras severi, o sevmez.

Esyalarini saga sola atar kirisik kirisik tekrar alir giymez.

Dahada yazamayacagi...:bicak:
Yalnız değilsin canım. Anaları yetistirememiş bunları o kadar uğraştım değişmiyor benimki de.

merhaba hanımlar,

2bekar arkadaşımla bir aray geldik, konu konuyu açtı ve birisi dedi ki" ay benim kocam sinek kaydi traşli gezmezse hergün duş almazsa yanina yaklaşamam dısarida cikmam vb" dedi.

özet:baya baya haklı olarak bakımlı eş istediklerini anladım lakin takdir edersiniz ki biz bile bazen kendimize bakamadigimiz ender durumları yasiyoruz, acaba bekar olduklari icin mi bu kizlar böyle düşünüyor yoksa genel anlamda 3 asagi 5 yukari erkekler bakimlimidir (yani eşim bakimsizmi ben bundan ne cikarmaliyim:))
sizin eşleriniz ne kadar bakımlıdır ve evlilikte bu sürec degisiyormu?
Başta dikkat edersen di sonradan siradanlasir. Hani baslarda yemek yerken dikkatli oluyoruz falan ya sonra da koyverip gidiyoruz bunun gibi bir sey. Ama yani herkesin rutin kendine göre bir bakimi vardir

Sinek kaydı traş olmaz, kirli sakal gezer

Tırnaklarını asla uzun görmem 1mm uzasa hemen keser

Spora gidiyor zaten, bu sebeple her gün duş alması şart

Her kuaföre saç traşına gittiğinde cilt bakımını yaptırır ve o yüz her sabah dove sabunla yıkanır

Her gece yatmadan dişler fırçalanır

El kremi ayrı, vücut kremi ayrı, yüz kremi ayrıdır

Deodorantsız parfümsüz dışarı çıkmaz

Ama Bunlar onun takıntıları benim zorlamam değil...
Zorlamayla da asla yapmaz zaten...

Benim ki görev icabı her gün tras olmak zorunda zaten.. onun dışında işten gelir gelmez duş alır sonra yemege oturur .. bakımli heralde

Eşim temiz ve titizdir ama temiz olması farklı bakımlı olması farklı. Çok bakımlı bir erkek bence çok da iyi değil kadınlar doğum yapıyor bir şekilde dağılıyor erkeği kıskanmaya başlıyosun bu sefer bekarken farklı oluyo ama evliyken öylr kokular sürünüp dışarı çıkması her kadını deli eder

Back
X