eşlerınız ne kadar sıklıkla arkadaşlarıyla çıkıyor?

Bilmiyorum bekarım büyük sözüme tövbe ama akşam ya da gündüz bensiz dışarı çıkan adam benim kocam olmasın,ben istemem!
Arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir ama yanında ben de olmalıyım,benden gizleyeceği ne gibi bir sohbet var ki diye düşünürüm.
Maç izleyecekse ben de katılırım,maç yapacaksa taraftar olurum.
O bensiz olmasın ben de onsuz olmayayım inşallah!

fenerbahçe maçlarında çıkarr oda herseferinde değill
ben cıkarım arkadaşlarımla ama o cıkmıyor zamanında o kadar gezmiş tozmuşkii artık ev bagımlısı bi adam oldu :D

bir erkek ve bir kadın evlendiktn sonra öncelikleri ailesi yuvası olmalı...erkek tek başına dışarı çıkmak gezmek tozmak istiyorsa bunu dengelemeli karısına güven verip yapmalıdır...

yılda 1-2 kere oda mecburi buluşmalar dışında bir yere bensiz gitmez. oda ben zorla git derim. onun harici yapışık ikiz gibiyiz. arkadaşıyla gidecek olsa benide evde tek bırakmaz. öyle olunca gittiği yerden tat almayıp aklı evde kalıyormuş. o yüzden zorla benide götürür. işallah hiç değişmez....

ay da bi kez halı saha maçı olur o zaman çıkar
bi iki kez gittim ama hiç cazip gelmedi
bi düzüne kıllı bacaklı göbekli adamı izlemek:1:

bence çıkmasında sakınca yok eşler birbirine nefes alacak alan bırakmalı
ben kızlarla buluşmaya kocamı getiriyo muyum da
kocam da beni her arkadaş buluşmasına götürsün

zaten eşlerle eğlenme amaçlı gittiğimiz gezmelerde beraberiz
çılkını çıkarmadıkça ara da sırada tabi kendine ve arkadaşlarına zaman ayırıcak
adamı asosyal yapmanın ne gereği var:34:

amonora zaten bekarkende evcimenmiş benim eşim işte binde bir gidermiş ama gençken geziyorlarmış tabii...

ay da bi kez halı saha maçı olur o zaman çıkar
bi iki kez gittim ama hiç cazip gelmedi
bi düzüne kıllı bacaklı göbekli adamı izlemek:1:

bence çıkmasında sakınca yok eşler birbirine nefes alacak alan bırakmalı
ben kızlarla buluşmaya kocamı getiriyo muyum da
kocam da beni her arkadaş buluşmasına götürsün

zaten eşlerle eğlenme amaçlı gittiğimiz gezmelerde beraberiz
çılkını çıkarmadıkça ara da sırada tabi kendine ve arkadaşlarına zaman ayırıcak
adamı asosyal yapmanın ne gereği var:34:

Tatlım o kıllı adamlara bakmıcen ki!
Sevdiğin adam bir top peşinde,ter içinde koşarken,sinirlenmesini,sevinmesini izlemek öyle zevkli ki..
Valla ben gözümü adamdan alamıyorum ki diğerlerini farkedeyim.

amonora zaten bekarkende evcimenmiş benim eşim işte binde bir gidermiş ama gençken geziyorlarmış tabii...

canım benimkide öyleydi ben zor dışarı çıkartırdım:) ama dediğim gibi nargile ortamı yaptı son zamanlarda hem satışa gidiyor hemde nargile içmeye..ama bizide unutmuyor...birlikte takılmayı daha çok sevioruz...

Tatlım o kıllı adamlara bakmıcen ki!
Sevdiğin adam bir top peşinde,ter içinde koşarken,sinirlenmesini,sevinmesini izlemek öyle zevkli ki..
Valla ben gözümü adamdan alamıyorum ki diğerlerini farkedeyim.

o kadar feciler ki dikkatim dağılıyo
kendi herifimi seçemiyorum içlerinde hepsi aynı giyinmiş:1:
şaka bi yana maçtan zaten hoşlanmıyorum bana hiç cazip gelmiyo onun için
gerçi terli agresif felanken pek bi seksü oluyo o ayrı ama:17:
onun maç akşamları ben de kuzenlerle oyun oynamaya gidiyorum
iki tarafta mutlu memnun evimize geliyoruz:69:

senede 2.3 kere çıkar oda ben okey verirsem onun dışında arkadaşlarıyla falan çıkmaz ya arada tek yada ikimiz çıkarız.

benimki evcimen bekarken de çok gezmezdi zaten
daha doğrusu pek vakti yok çalışmaktan
ay da bi stres atmasına da ses edersem taş olayım yani
adamın deşarj olmaya ihtiyacı var kafası dağılıyo
keşke kendine daha fazla zaman ayırabilse
sevdiği şeyleri yapabilse

benim kocam da hiç çıkmaz. bir yere gideceksek birlikte gideriz. genelde bizim gibi evli arkadaşlarımıza oturmaya gideriz.
maçı falan da yoktur. bu konuda çok şanslıyım. bizim evde hiç futbol izlenmez :) sadece tuttuğu takım kazanmış mı kaybetmiş mi diye sonradan sonucuna bakar.
ev içinde birbirimize zaman veriyoruz. o verdiğim zamanı da pc oyunlarıyla geçirir :)

Eşim tek dışarı arkadaşlarıyla eğlenmeye, gezmeye vs. gitmez.Nereye gidersek beraber gideriz.
Beni evde yalnız bırakmaz.
Ve ayrıca benle daha hoş vakit geçiyor arkadaşları da kimmiş:1::1:
Hep toplanarak bişeyler yaparız.Arkadaşlarının eşleride gelir.Bence böyle olması gerekiyor.

eşim şu anda yurt dışında ama burda olduğunda hafta arası bir akşam arkadaşlarıyla buluşur. zaten arkadaşlarını tanırım, o akşam biz de hanımlar toplanırız. bazen canımız istemez ya da yorgun olurum o gider ben evde kalırım.

eşin madem planın var mı deme nezaketini gösteriyor o zaman evet var deyin. her planda dışarı çıkmak zorunda değilsiniz. bu akşamki planımız evde sinema partisi yapmak ya da sohbet etmek de:) arkadaşlarına hayır diyememe işini de güzel bir dille anlat. rahatsız olduğunu, evde beraber zaman geçirmeyi özlediğini vs.

Eğer oturduğunuz semtte eşinin çok arkadaşı varsa yeni bir semte taşınıp o çevreden uzaklaşmak daha iyi olabilir.Çünkü bu anlattıklarından eşinin çocukluğunda yaşamış olduğu çevrede ikamet ediyor olabileceğinizi düşündüm.Genelde bu şekilde olan evliliklerde hep aynı sorun oluyor.Erkek tam olarak evlendiğinin farkına varamıyor,çevresi aynı olduğu için aynı alışkanlıklarını devam ettirmek durumunda kalıyor,eğer arkadaşlarıyla irtibatı keserse onların gözünde farklı bir imajı olacağını düşünüp kendini mecbur hiisediyor.

beni yalnız bırakıp bi yere gitmez ki eşim..oda bende ev kuşuyuz birlikte vakit eçiririz evde yada dışarıda ;):48::48:

ewet oda bende cocuklugumuzdan berı aynı cevredeyız bıde yazın yurtdısından kuzenlerı yegenlerı çok gelıyor bu arada söylemeyı unutmmusum arkadas dedıklerım cogunlukla kuzenler4ı ve kendı yasıtı yegenlerı :)

Eşimin pek eğlence hayatı arkadaş ortamı yoktur bi kaç saat kahve kültürümüz var o da işi yoğunsa gitmiyo..
Bence bu kadarıda normal 7/24 dizimin dibinde adam istemem ben fenalık geliyo

Back
X