Eşleriniz? ?

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?

Hangi arkadaşıyla gittiğini sorarım tabi. Tanıyorum çünkü bütün arkadaşlarını.

Evli değilim fakat tabiki yeterli yani beni aldatacak olsa seni aldatmaya gidiyorum demiyeceğine göre sadece geç geleceğini haber vermesi yeterli. Tabi meraktan sorulabilir fakat kesinlikle sorgulayıcı değil

Sole soleyim ben esimin isinin cogunu is arkadaslarindan once bilirim:-) o derece is gudis cikis saatlerinde yolda gelip giderken hile konusuruz attigi adimi soler nerdeyse ve ole arkadaslariylada benim iznim olmadan disariya cikmaz zaten izinde cermem bi kere yapti o hatayi cok fena kavga ettim dilimi lafimi cekcegine ayagini denk aliyo:-)
Evet kızlar sorum şu ki" eşleriniz iş çıkışı veya gün içinde bir yere gitse nereye gittiğini, kimle olduğunu sorar misiniz? " yoksa sadece "ben iş çıkışı arkadaşla dışarıda oturacağım, meydan da işim var veya biraz gecikeceğim" demesi yeterli mi?

Benim için duruma göre değişir herzaman sormam,Bazense incine cincine kadar sorarım:KK64:

işçıkışı biryere gidecekse ki nadir birdurumdur sorarım hemde ayrıntısına kadar
zaten çok huyu değildir iş çıkışı biryere bensiz gitmek çok şükür :21:

Valla ole olsada karisi varmi coxugu varmi nereli sulalesine kadar sorarim herkesin evliliginde bi duzen belli kurallari var bizde bole hicte sorun yasamiyoruz ben ondan nasil bekliyosam onada ayni sekilde hesap veriyorumboda bnden nasil bkliyosa kendide ayni sekilde aciklama yapiyo

Sole soleyim ben esimin isinin cogunu is arkadaslarindan once bilirim:-) o derece is gudis cikis saatlerinde yolda gelip giderken hile konusuruz attigi adimi soler nerdeyse ve ole arkadaslariylada benim iznim olmadan disariya cikmaz zaten izinde cermem bi kere yapti o hatayi cok fena kavga ettim dilimi lafimi cekcegine ayagini denk aliyo:-)
Askeri kamp mı kurdunuz hanfendi

Benim esim evcimendir.
Bu sebeple eger bir isi/ arkadas gorusmesi gibi bir durumu varsa detayiyla aciklar.

Cunku taniyoruz cevrelerimizi/ is durumlarimizi.

Ancak sizin esiniz sanki ipin ucunu kacirmis gibi dusundum.
Dert edinip sordugunuza gore.

Ya da guvenmiyorsunuz?

Ben soruyorum. Daha doğrusu o söylüyor, "x ve y yle bi kahve içeceğiz" der mesela. Ya da akşam sorarim ne yaptiniz nasildi flan diye. Ama bu bi sorgu, hesap değil. gün içinde yapilanlar konuşulur ya hani, o tarz. Sohbet gibi.

Size de önerim sorguya çekmeyin ama sormamazlik da etmeyin. Bu şekilde sohbet havasinda konusun.

Ben birsey sormam kendisi anlatmasi gerekeni anlatir
Yapi itibariyle sorgulamayi ve sorgulanmayi sevmem kendisi anlatirsa gerek kalmiyor

" Bir arkadaşla " demesi garip şu insanların. Herkes " bi arkadaş" zaten .

Sizin sormanıza fırsat bırakmadan " iş çıkışı abuzerle meydanda buluşacağız , çok gecikmem , yemeğe bekleme" .. kurabilir cümlesini.
Al işte , gelde bu cümleye soru sor ?

herseyi sorarim ben hangi arkadasinla nereye gitceksiniz neyapcaksiniz diye ince ince sordugum icin sanirim rahatsiz oluyo

Benim ki yeni adet edindi yani şu bir kaç aydır adama soru soramiyorum. Sorsam kısa cevaplar, ne soruyosunlar havada uçuşuyor. Iş çıkışı aradım, haber vermek yok arkadaşı ile bir yere gitmiş. Nereye belli değil. Kimle belli değil. Arıyorum onu cevap vermedi sonra aradım cenaze evindeydim diyor. Kim diyorum tanimazsin diyor. Yani bu adama karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?

" Bir arkadaşla " demesi garip şu insanların. Herkes " bi arkadaş" zaten .

Sizin sormanıza fırsat bırakmadan " iş çıkışı abuzerle meydanda buluşacağız , çok gecikmem , yemeğe bekleme" .. kurabilir cümlesini.
Al işte , gelde bu cümleye soru sor ?
Yok illa ben soracağım. Sordum mu da kızıyor. Hesap vermek zoruna gidiyor herhal. Ama daha dayanamıyorum.

X