Bir tanıdığım prezervatifin ucunu delmişti:))Hamile kaldı:))Ve şuan bebekleri 3 yaşında :))Eşin mantıklı düşünüyor ama, senin hislerinde önemli tabi. CADIARZU Borcunuz ne zaman bitecek? Umarım 10 yıl sonra yapmayı düşünmüyordur :smiley-cool:
arkadaşlar eşimle dün akşamda konuştum ben bebek istiyorum dedim ben henüz istemiyorum dedi , ( bizimde ev kredimiz var ), bebek olunca çok sıkışırız dedi ,ben de neden sıkışalım ben çalışmaya devam edeceğim dedim , ayrıca çalıştığım firma doğum izninde maaş ödemeye devam ediyor bunu da söyledim , ben istemiyorum deyip kestirip attı konuyu , bu bebek konusu nereden baksanız 1,5 yıldır aramızda sorun, ben bu kadar zamandır onu anlamaya çalışıyorum ama bana da yazık benim de anne olma hakkımı elimden alıyor.
Hem erkekler için yaş ilerlemesi sorun değil ama kadınlar için doğurganlık açısından büyük bir problem , bir arkadaşım 1 yıldan fazladır çocuğu olsun diye uğraşıyor daha yeni hamile kaldı , eşime örnek veriyorum , bizim hemen olur sen merak etme diyor bana ancak bu konu benim çok psikolojimi bozdu, ne yapacağımı bilemiyorum , ilaç kullanmayı denedim güvenmedi kendisi korunmaya devam etti , doktora gittim benimle beraber geldi , her yolu denedim ama adam benden daha inatçı , artık işim zihni sinir projelere kaldı :))
senin herifi bi temiz dövmek lazım...klava:...
inandığım bişey varki asla çocuk yapmama nedenin para olmıycak..Allah onu rızkıyla beraber verir ve kalkıpta maddiyat yüzünden yapmıyorum derse günahtır..çocuk Allahın bir lütfudur.kolaylığını sağlar eve bereket huzur neşe gelir....bu gerçekten etkilendiğim bir konu...bi gün tv de hani ders çıkardığımız günlük olaylar anlatan filmler varya onda bu konu vardı..karı koca pazarcılık yapıyolar yıllardır evliler ama bir türlü işleri iyi gitmiyor..mallarını satamıyolar gel zaman git zaman kıt kanaat geçiniyolar..adamın anneside bu arada sürekli çocuk yapın diye ikna etmeye çalışıyo ama kesinlikle ikiside istemiyor çocuğu.kendimize zor bakıyoruz çocuğa nasıl bakarız diyolar...bir gün bu kadın kazayla hamile kalıyo fakat bilmiyo..bebek anne karnına düştüğü anda bunların işleri açılıyo..malları yok satıyo...para yüzü görüyolar..sonra kadının bulantıları başlıyo ve hamile olduğunu öğreniyo..bu seferde daha para kazanmaya yeni başladık biraz biriktirelim sonra yaparız diyerekten kadın kürtaj olmak için gün alıyor..gün almayla işlerinin bozulması bir oluyo..gene mallarını satamaz hale geliyolar..kadın son anda hastaneden geri dönüyo aldırmıyo çocuğunu...ve işleri yeniden düzeliyo...ikinci çocuk yapıyolar işyeri açıyolar....üçüncü çocuk yapıyolar bi işyeri daha açıyolar...o gün bundan çok etkilenmiştim gerçekten doğruydu.
.benim bi arkadaşımda böyle durumu hiç iyi değil bir çocuğu vardı zor geçiniyolardı..ikincisini düşünmüyolardı...kız çalışmıyodu..kazayla hamile kaldı...biz hatta düşünüyoduk nasıl geçinirler diye...sonra doğum yaptı..şimdi kız iyi bir iş buldu çalışıyo...gayet iyide geçiniyolar iki çocukla...
bu yüzden dememek lazım maddiyat yüzünden bebek düşünmüyorum...Allaha bol dua edelimki sağlığımız yerinde olsun....rabbim rızkımızı kesmesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?