Arkadaşlar bunaldığım günlerden birgün bugünde niye evlendim diye isyan etmeye başlıcam az dahaEşim normalde çok iyi bir insan ailesiylede hiç bir problemimiz yok çok şükür ama bazen eşime bişeyler oluyo sanki aksiliği tutuyo benle inatlaşıyoo doğal olarak bende onla inatlaşıyorumm iyice saygısızlaşıyoruz birbirimize karşı, sinirlerim alt üst oluyo 2 güzel cümle kurmuyo ama iş laf söylemeye gelince herşeyi söylüyoo. 2 senelik evliyiz bu şekilde ömür nasıl geçer diye düşünmeden geçemiyorum.Ailemin yanında sürekli suçluymuşum muamelesi görmek beni hayattan bezdiriyo onların yanında sanki beni hiç önemsemiyo gibi davranıyoo laf dalaşına girmeye başlıyoruz onlarda tabi bu durmu anlıyolar ben böyle bir ilişkimiz olsun istemiyorum o öyle davranınca bende zıtlaşıyorum doğal olarak.Ben onu kendi ailesinin yanında el üstünde tutuyorum ama yaranamıyorum, tabi bunları ona söyleyince hepsi yalan onun gözünde ben olayları abartıyorum.O kadar imreniyorumki eşlerinin sözlerine önem veren kişilere saygı duyanlara ( Deneyimli arkadaşlar akıl verin bana elbet bu yollardan geçeniniz vardır lütfen yardım
şımarıyor derken neler yapıyor nasıl davranıyor merak ettim doğrusu...
Bende 1 senelik evliyimm arkadasimm, benim esimde zor biridir hemenn sinirlenir parlar soylenir durur, ama ben duymamazlikdan gelirim o sinirliyken ustune gitmem odaya cekilirim bsylerle ugrasirim ama tabiki hatasini anlayipp yanima gelene kdr yuz vermem :) sende bunlari dene istersen inanki ise yariyor, erkekler sinirliyken susacaksin, sakinlesince istedigini duzgun bi sekilde dile getirirsenn daha az sorun olur diye dusunuyorum
Deneyimli değilim evlilik konusunda ama tek bildiğim bunun yolunun "eşi yola getirmek" olmadığı. karşılıklı özveri lazım. o laf söylemesin ben söyleyeyim derseniz de o iş olmaz. o söyler siz dinlerseniz de olmaz. siz kendinizi ufak ufak frenlemeye başlayın, alttan almaya başlayın en azından 1-2 kere. farklı davranmaya başladıktan sonra onları eşinize örnek göstererek, "bak hayatım dikkatini çekiyor mu bilmiyorum ama son zamanlarda alttan almaya çalışıyorum. seni kırmak, seninle kavga etmek istemiyorum. senden de şunları bekliyorum" gibi bir konuşma yapabilirsiniz. siz daha bir değişim içine girmeden kuru kuruya ondan beklememelisiniz. laf değil tavır önemli.
bak güzelim her erkeğin içinde bir orman psikolojisi vardır hani nasıl ormanın kralı aslan yaa onlarda evde aslan gibi gezmek isterler...
en uysalı bile kendisinin lafının daha ağır bastığını bilmek ister belli etmese de hoşuna gider...sinirli anında sana hakaret etmediği sürece görünme gözüne...zorlarsa ben de sinirliyim kalp kırmak istemiyorum de çık ortamdan ama yüz de verme:) bak gör zamanla gelir yanına özür diler hatta malum bizim milletimiz mağduru sever:)
Arkadaşım zor ya bu işler.İnatlaşma bizde de var.Ve ben çözüm bulamadım.Ben ki çok sakin uyumlu bir insandım.Ben onu değiştiremedim.Ama o beni değiştirdi.Tabi olumsuz yönde.Buradaki önerilerin çoğunu da denedim.Güzel sözler,cilveler,el üstünde tutmalar ,neler denemedim ki.Galiba bizimkinin cinsi farklı ,bilemedim.Hele o bebek gibidir,hemen yumuşar ifadesi bizimkine hiiiç uymuyor.Bu konuyu takip edeceğim belki denemediğim başka bir şey çıkar karşıma.
Aynen canım sana katılıyorum bende çok sakin bir insandım eşim benim içimdeki canavarı çıkardı iyice agresif bir tip oldum çıktım kendimi tanıyamıyorum.Ama arkadaşların önerilerini dikkate alıcam deniyecem faydası olur inşallah.
Ailen yaninda ya pislik yapiyor aklinca..birsey diyemeyecegini bildigi icin…
Aynisini geri yap bakalim, ne yapacak…belki isteyerek yapmiyordur…karsina al konus…ailemin yaninda cok degisiyorsun filan de…eger bir daha yaparsan aynisini bende sana yapicam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?