• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..

Uyanirsam uyandiriyorum, uyuyakalirsam kendi kalkiyor. Bunu dert etmedi hiç.

Hanımlar merhaba;
Size danışmak istediğim konu şu; eşlerinizi sabah işe siz mi uyandırıyorsunuz yoksa kendisi alarmı kurup uyanıyor mu.
Mesela bu sabah uyandım kahvaltı hazırlayayım mı dedim yok dedi. Bende tekrar yattım. Sonra kızarak uyandırdı beni, neden beni uyandırmıyorsun geç kaldım hep böyle yapıyorsun diyerek.
Bir defa daha önceden bunun için tartıştığımızda koskoca adamsın kendim uyan demiştim.iyi öyle olsun ben uyanırım diye çok ofkelenmişti.
Bu sabahta tmm bundan sonra uyandırırım dedim daha ılımlı yaklaşınca birşey demedi
Siz kalkıp uyandırıyor musunuz
Teşekkürler..

Aynı saatte işe gidiyoruz bu yüzden önce ben kalkarım sonra eşimi kaldırırım.
TOSTUNU hazırlarım yok der sonra gene yer :)

Kendi uyaniyor,bende birlikte uyanıp
yolcu ediyorum
Arada kalkamadigim da oluyor
Cok erken gittigi icin kahvalti yapmaz
Aksamdan sandwich hazirlıyorum cozumu boyle buldum.

Eşim uyanır alarma bnde uyanıyorum kahvaltı birlikte yapıyoruz 7 gibi gidiyor işe uyumak istersem öğlen uyurum ev hanımı olunca sıkıntı olmuyor

Evet ben uyandıroyorum.

Bebeğimle aynı odada yatıyoruz alarmı uzaktaki bir odaya kuruyorum uykum hafif olduğundan duyup uyanıyorum. Kahvaltısını ve varsa öğlen yemesi için yemek koyuyorum saklama kaplarına. O sırada kızımız uyanıyor babayı uğurluyoruz.

Bu sabah alarmı duydum ama uyanamadım eşim giderken uyandım kapıdan uğurladım hiç sorun etmedinn

Yok kendisi uyaniyor.Ama zaten o saatte bende kalkiyorum cocuklar okula gidiyor cunku.
Yani ben uyandirmam hic ama guzel uyarırım:KK53:

Tekrar yatma imkaniniz varsa kaldırın madem, kalkip tekrar uyuyabiliyor demek ki. Ev hanimiysaniz evden çıkana kadar yatmayiverin ugurlayin sonra rahatça yatarsiniz

Evet bu dönem evdeyim. Zaten o uyandığında bende uyanıyorum.uğurlamadan göndermem ama o hadi kalk işe geç kalacaksın gibi şeyler bekliyor herhalde.

Son düzenleme:
Kendi uyanır. Arada kalkar kahvaltı hazırlarım ama saatlerden dolayı, karanlıkta kalkınca istemiyor su aralar. Hatta ben 7 de namaza kalkıyorum, yatıyorum, beni ısıtıp oyle kalkıyor. Evlenmeden önce babası zor kaldırırmış, evlenince hep kendi kalktı.

aynı saatte çıkıyoruz evden.genelde o beni uyandırır.
güvendiğim için çok rahat uyurum.bilirim ki kesin ilk o uyanacak.

Back
X