• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerinizi siz mi uyandırıyor sunuz?

ilk hamileliğime kadr uyardım sonra uyarmadım hala da kendi kendine uyanır gider zavallım ..
kahvaltı istemiyor iş yerinde topluca yapıyorlar çünkü.

Ben eşimden geç yatiyorum oyle olunca da daha geç uyaniyorum mecburen. O alarm kuruyor kendisi uyaniyor.

alarmlarımız 6.30 gibi çalmaya başlıyor 5 dakika diye diye 7 yi buluyoruz. o sürekli hadi kalk cnm geç kalıcaz bak deyip duruyor. sonuç ben kalkıp elimi yüzümü yıkamaya gidiyorum bizimki horul horul uyuyor.
ben de önce kibar kibar kaldırmaya çalışıyorum en sonunda da oğlan kalkacak kalk çabuk yatağı da topla hemen deyip giyinmek için çıkıyorum odadan. o saatten sonra yatamaz zaten :KK70:

Bende calisirken uyandirirdim her sabah.
Ama simdi cocuklar var ikisi de kucuk, yattigim yeri bilmiyorum.. oyuzden kendi uyanir kahvaltisini edip gider.
Bende kalkinca sirnasir konusur, curcuna oluyor evde, cocuklar sabahin 6 sinda uyaniyor, oyuzden hic ilismiyorum giderken

Ben hayatta uyanmam uykum ağırdır. Esimin kurduğu alarmida duymuyorum. Onun hafiftir uykusu kalkar çıkmadan beni uyandırır bende hazirlanirim. Onu kaldirmak zorunluluğun yok ki zaten yaparsan jest yada tatli dille senden isteyebilirdi. Benim esim kahvaltida yapmaz ilk zamanlar calismiyodum kalktim birkac kere yeni evliyiz diye bakti zorlaniyorum bosuna

Back
X