- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 35
- Konu Sahibi winter_is_coming
-
ASLA içinde soğan olan yemekleri yemez .
dağınıklığa tahammülü yok elinden geldiğinde düzeltmeye çalışır azıcık simetrik
yanyana yürürken elini tutmadığımda kötü hissediyor
çok çabuk sinirlenir. .iki uzun konuşmadan sonra hemen sakinleşir . . surat asmama asla dayanamaz
daha çok vardırda işte aklıma gelenler bunlar
7.29 olayı iyiymisbenim sevgiliminde kıskançlığı takıntı oluyor genelde :) facebookta arkadaşlarının beğendiği fotoğrafı benimde beğenmem neymiş efendim profilime bakacaklarmış :) ilk zamanlar buluşmayı 3teyse o kesin 3buçuğa sarkardı ama artık çözdüm bikaç defa hazırlanıp çıktım gel beni al seni bekliyorum diye bi kaç söylendi ama artık alıştı . servis saati 7.30 sa ve evlerine yakın yerden geçecekse 7.29da evden çıkar ve ona göre yanlış olan yanlıştır . pembeçantam gibi el konusuna takıntılıdır kavgalıda olsak o el tutulacak :) yeterli mi aklıma gelenler bunlar
bende alıştım artık facebook olayını hiç sevmez insanların oraya buraya gittiğinde etiket yapmalarına çok kızar karakteri iyi ce düzgün olmasa 2 yılımı tüketmezdim hatta artık 2de geçtik onun olan onundur bütün dünyayı karşısına alır herhalde7.29 olayı iyiymis
gerçekten kiskancmis ama iyi idare ediyorsun valla ya
El konusu bizde de var canım yaa ama ben hircinlik ederim tutmam o da alıştı mecburen
Daha çok anlatıp guleriz diye açtım bu topigi yoksa kocamdan şikayetçi değilim çalıştım onun takintilarina
Tabi ki alır sevdiği için dünyayı karşısınabende alıştım artık facebook olayını hiç sevmez insanların oraya buraya gittiğinde etiket yapmalarına çok kızar karakteri iyi ce düzgün olmasa 2 yılımı tüketmezdim hatta artık 2de geçtik onun olan onundur bütün dünyayı karşısına alır herhalde
Aaa benimki de salçayı azcik fazla kacur yemiyor yaa. Elimi alistirana kadar ne çektimSalçasız yemek yemez, uykusunu alamazsa çekilmez olur, benim sinirli halimden nefret eder
hepimiz çok mutlu olalım bütün dünya mutlu olsun o zaman tadı çıkar mutluluğun :)Tabi ki alır sevdiği için dünyayı karşısınafacebook yer bildirimi konusundada hakli hic ozelimiz kalmadı insanlar olarak.benim esimde kendi yapmaz ben yapınca biswy demiyo ama sevmiyor pek.allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin
Aaa benimki de salçayı azcik fazla kacur yemiyor yaa. Elimi alistirana kadar ne çektim
Uykusunu alamayınca surati mi asık oluyorbenim eşim i uyandırmak çok sıkıntı mesela. Beş dakka beş dakika der hep
Kesinliklehepimiz çok mutlu olalım bütün dünya mutlu olsun o zaman tadı çıkar mutluluğun :)
amin canım benim :)KesinlikleAllah herkese cikarsiz sevgiyi yaşamayı nasip etsin
Uyandırma meselesine hiç girmiyorum bile zira cinnet raddesine geliyorumTabi ki alır sevdiği için dünyayı karşısınafacebook yer bildirimi konusundada hakli hic ozelimiz kalmadı insanlar olarak.benim esimde kendi yapmaz ben yapınca biswy demiyo ama sevmiyor pek.allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin
Aaa benimki de salçayı azcik fazla kacur yemiyor yaa. Elimi alistirana kadar ne çektim
Uykusunu alamayınca surati mi asık oluyorbenim eşim i uyandırmak çok sıkıntı mesela. Beş dakka beş dakika der hep
boşuna demiyorlar demek ki erkeğe giden yol mideden geçer diyeYemek seçmez. Gıcık oluyorum. Yemeği güzel mi yaptım kötü mü anlayamıyorum çoğu zaman.
Kendi yemeğimi bile bazen beğenmiyorum ben yemiyorum adam güzel olmuş deyip tabağını bitiriyor.
Ben dışarda gezmeyi çok severim hele şehir dışı falan bilmediğim yerlerde.
Ama onun aklı fikri yemektedir.Elinden gelse dışarı sadece yemeğe çıkarır.
boşuna demiyorlar demek ki erkeğe giden yol mideden geçer diye
pardon yanlış söylemişim bilmem genelde hepsi öyle oluyorErkeğe giden yol değil erkeğin kalbine giden yol.
Hepsi böyle değildir ya benimki yemeği seviyor.
pardon yanlış söylemişim bilmem genelde hepsi öyle oluyor
güzel yemek yapan aşçılar tabi ki kapış kapış giderO zaman bütün bayan aşçılar kapış kapış giderdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?