Çok düşündüm acaba beni sevmiyormu diye ama seviyor telefonunu bilgsyrni facebookunun şifreleri hep açık ki sanal dünya ile pek alakası yok varsa yoksa iddia si para kazaninca seviniyor kaybedince keyifisz ki genelde keyifsiz kaybediyor

seni sevdiğini nerden anladın diyeceksin aradan geçen 6sene var tanışıklığımiz bukadari yalan olamaz ama yapısı böyle mizacı soguk sevgiliyken kaybetme korkusuna böyle deildi ama şimdi ona bicok şey sacma geliyor gereksiz geliyor malesef aynı babasının rolmodeli...tamamen ilgisz deil aslında bebek konusunda Besigini kendi kurdu taktı süsledi uğrasiyor ama belli etmeyi sevmiyor bebegide yalnız kaldgnda sever benimleyken seveceginden şüpheliyim hele ailesinin yanında hiç

( ailesinin yetişme tarzı çok tuhaf.mesela ilk torunları o heyecan yok hediye merakı yok annesi onların evi için komşudan eski beşik bulmuş küçük oraya gttgnde onda yatsın diye yastık almaya bile gerek duymamış benim nevresim takımındaki yedek yastığı istedi daha doğrusu kılıfını hani ben torunum olsa annemden biliorum ki annemde Oyle zengin deil ekmek parasindan artirip şunu torunuma alayım derdinde...aile yapıları farklı olunca insan çok şasiriyor.bebegi kaynanamlr severlermi dersen evet eminim severler komşu çocuklarina bile hastalar çocuk seviyorlar ama nebileyim insan hiç mi ödenmeZ ?? Esim çok yalnız büyümus kardeşleriyle sadece arkadaş edinme huyu yok iş dışında kimseyle görüşmez benim çok arkadasim olmasi ona saçma gelir suan evdeyim gorusemiyorum bende ama. Amannn ne konusuyosun modundadir..insallah oğlum sosyal biri olur esim ve kardeşleri gibi tv başından kalkmayan hiç arkadasi olmayan maç hastası birisi olmaz

iş dışında hiç dışarı çıkmıyor kayinlarim yatıp tv izliolar haftasonları esimide çağırıyorlar çok skci ben gtmiyorum sürekli maç o btncede pes

sohbet muhabbet yok ben konuşsam banada kısa cevaplar verrler konuşma uzamasin diye..esim beni kaybetcegini anlayinca COk iyi biri ama normalde çok kaba ,uzak birisi

evlenmeden tahmin ettiğimden çok farklı...yanında ben tv li odada yatinca cekyati acmayinca çok dar oluyor rahat edilmio ama enaZindan ordayken yanında Yatiorm dye tv ye bakarken duruyorum. Hiç ses ckarmiyorum şimdilik bakalım neZamana kadar devam edecek

buarada kendine bak falan demiş arkadaşlar benim arkadan hamile olduğumu anlayan kimse yok :) sadece sivri bir gobegim var çok kilo almadım hareketliyim hemde aile hekimine asi için gttgm doktor beni yılın hamilesi seçti en enerjik en geç en güzel hamile sensin bu yıl merdivenleri.nasuk cikiosun falan diye :) karşılaşmıştık onla yürürkende..çirkin biri deilim uzun boyluyum kilolu deilim hafif balık etliyim sadece hamilelik gobegim var suan .hergün dus alırım makyaj fazla yapamiorm esim zaten dio artık ise gtmiosun evde yapma ne gerek var diye yani kötü göründügumu düşünmuyorum bi saçımı boyatamiorm oda bebekten sonra insallah :) sorun benden çok onun yapısı saniyrum çünkü çok dusunuyorm ama sonuç bu

Netten ..... izledigini kendi soledi ama evde sen yokken annendeyken dedi...tel da falan yok eminim çünkü ben onun tel faturali hergün annemleri arıyorum tel u ortada olsa görürdüm .bilmiyorum aklıma babasının tarzından başka bişey5 gelmiyor esime kalsa evliligimiz mükemmel hiçbir sorun da yok hatta hamileyken ben daha uysalim diye hamilelik sana yaradı falan diyor..