• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

O zaman annesini durumdan haberdar edin . O da sevgili oğluna eşler beraber yatar desin . Annesini kıramaz belki , ne de olsa o hep haklı ya :31:

Annesi bu duruma kizabilir ama ağzı fenadir çok kişi duyabilir halası ile annesi bişey duysun zaten akrabalarından duymayan kalmaz.annesi fena aslında ve sevmiyorum yüzüne karşı bişey yapamasmda icimde tutsamda ama bazı konulrda beni tutuyor gece yarısı oldu evine gt karın sancilanir dye o onlrda maç izlerken gonderdgi olmuştur yada bana başlarda siddet uyguladgi için sana sutumu helal etmem demişti yiğidi öldür hakkını yeme misali allah var yani ama karakter olarak sevmem samimi bulmam fedakar anne gbi gelmez bana.oysa eşim o çok çekti oyuzden öyle der bana hep.çocuklarıni yürüyen para gözuyle görmesine kiziorm ben maddiyata çok onem vermesine ve COk cahil olmasına konuşmalarina gulus tarzina.ama sonra eşimi dogurdgu için de onu sevmiorm dye kendime kiziorm çok merhametlym kmseye kyamiorm:( hatta eşim annesini sevmdgmi blio nisan zmni ve takı olayi yuzunden snra eşim bunu bilip uzuluodur dye tekrar uzuluorm ama elimde deil sevemiorm saygszlk etmem ama Cokta sıcak olamam :(

Bazı arkadaşlar da demiş,hamile kadına bu kadar yüklenilir mi diye ? :27:

Lanet olsun,yine suçlu biziz.:ssz: Yapan adam,konu sahibinin yüzüne vurunca kabahatli olan biz.:30::30:

Ben kimseyi suclamadim canım fikirlere açığım eleştiriye açığım enazindan doğum öncesi ihtycm var sıcak bi dokunmasina.cinsellik falan deıl amacım ki birbuçuk aydır zaten yasak şefkat destek istiorm...cuma doğum yapacagm sanci acilma yok suni sanci yada Sezaryenle denencek zor bi doğum :( bunları dusunuorm yalnız hssediorm kendimi...dün ısrar üzerine geldi wc ye kalktgmda geri gtms snra Noldu dedm uyuyamadm dedi ben COk donuyorm uykusu hafif çıt diye uyanio haklida belki ama yalnız uyumaktan yoruldum enazindan smdi yanımda olsaydı ama malesef :(

Eşin için soğuk sevici demek istiyorum...Eşinin kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama bırbırınıze uyumlu değilsiniz.Bebek olmuş bir kere !! Acı bir sexin tatlı meyvesi....Tv,iddia,pes vs bunların hepsı bahane elbettekı..Eşin büyümek istemiyor,sen ona olgun kaçıyorsun.Dışlanmaktan.çok korkuyor ve aslında sanıldığı gibi tek yaşama meraklısı değil ....Arkadaş edinememe ve edındığı arkadası ısten cıkınca onunla ırtıbatı kesme durumu tamamıyle toplum baskısı aıledede oyle yetısmıs zaten..bırısının kabahatı varsa o onun gozundede sorgulanmadan kabahatlıdır alaka kesılmelıdır. yanlıslarının farkında oldugundan kımseyle.muhattap değil..ve senınle.boşanmamasının temel nedenı aıleden ve toplumdan ütülme doşlanma korkusu,yalnız kalmak ısteyen bırı gıbı davranıyor ama.yalnız kalmaktanda korkuyor sen gıdınce özledım demesi,ev işlerine yardımı,iyi yemek yapması,bebeğin beşiğikurması vs ...Bebek hazzını sımdı yasayamayabılır bu konuda yorumsuzum belkı bu duvar adamı delıklı duvara cevırebılecek tek duygudur yada o duvarın uzerınee tel örgu cekıp ıyıce ımkansız kılacak duygudur onu yasayacagız göreceğiz. Ama eşinin bağımlı bu kişiliğinin.tedavıye ıhtıyacı var maalesefkı..anlatamadığı yaşayamadığı söyleyemedığı her ne varsa suan onları o ugraslarla gecıstırmeye calısıyor.
Sen doğumu yap bebek olduktan sonra duygularda degısme yoksa ve halen bahaneler ust uste ve gıderek farklı sekılde artıp sana sunuluyorsada yol ayırmak lazım.bazen ask sevgı herseye yetmıyor daha fazlası lazım bu kotu bır ınsan oldugu ıcın ayrıl demek değil ikinizde ıyısınızdır ama bırbırınız ıcın doğru degılsınızdır...

Kolay doğumlar tatlım darısı bana.

(Lütfen beni durumdan haberdar et bir uzman olarak sizi yakından takıp etmek.isterim )

Evet eşim büyümek istemiyor kimseye deger vermio ailesi dışında arkadaş ne ki diyor benim arkadaslarm olmasını saçma buluyor napcam ben arkadasi diyor kendisi için.boşanmak istemez benden ama dedgnz gbi sebep millettende cekinmesi askere gderken beni bekle ailemle tanstrdm seni yüzüme kara çıkarma dedi nisanliykrn bazı sorunlar oldu ayrilamayiz millet ne der dedi evlilikte ilk başlar çok zordu ayrılmak istedim abinin babanın yuzune bakamam olmaz dedi.eşim tedavi falan olmaz ben vajinismus için gttgmde onu zor gotrdm doktor illa esinde gelcek dediği zmn ...çünkü ona göre hc bir problemimiz yok.evet çok farklıyız ben eğitim ve kültür olarak ıstanbulda yaşayıp universte mezunu biriyim o köyde yasayip lise mezunu biri. Küçümsemek için solemiorm bazı konualrda benden daha bilgili ansiklopedi gbi bilgi yarismalrnda falan..ama gel gör ki ortam cevre arkadaş olayı sıfır.ben çok neseliyim grdgm ortamda hemen sevlrm o ise sus pus durur Hcbyere gtmez mecbur kalmadgi sürece.evet çok farklıyız tespitleriniz çok doğru ama ama :(( yinede mücadele etmek istiorm onun beni benim onu sevdgmi Biliorm.alışkanlıkta var tabi..buarada yine dediğiniz gibi yanlışsa yanlıştır bsey sabit fikirlidir asla dediğinden şaşmaz dikkafalidir.bi insan kötü ise bidaha ona inanmaz iyi biri olacağına.amcasinn kızı kaçarak evlendi bizi rezil etti diye söylenip durur ve kız 16yasinda çocuk affet kardeşin o senin diyorum asla ölsün umrumda deil diyor bukadar katı ki aynı evde büyümüşler kuzenden öte kardeş gbi.sizede iyi doğumlar COk sağolun allah saglicakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah...sevgiler...

Son düzenleme:
Dediğim.gibi eşin iyi bir insan ama keskin hatları var toplumdan dıslanmak.en buyuk korkusu. Aman laf olmasın,aman soz gelmesın ,aman kotu denmesın...Herkes romantık değildir canım ,bir adam.senı okşamaz sevmez çıcek almaz ama.hergun eve poşetle.gelır aç bırakmaz,hasta olursun bır kase çorba verır,düşersin tutar kaldırır...Ailede oksanmayı gormemısse bu onun sucu degıl...anneye bıle.çemkırıyor çok sevdıgı halde demekkı bu adam sevgısını ınandıgı guvendıgı ve gıtmez dusuncesındekılere hunharca davranarak gosterıyor :) ıkıncı annesı sensın al ıste sanada aynısını yapıyor...Bu soğuk sevıcı kocanı baska seylere yonlendırmek gerek daha hyecanlı ama.bunun ıcın sanırım bebek beklenmelı bakalım.neler yapacak.bebısle :)

Bırde gercekten korkuyor olabılır bu adam sana bellı etmıyordur erkekliğe nane surdurtmemek ıcın. Dokunursam aman elımı atarsam bebege bırsey olur ınsanlara ne cevap verırız korkusuyl kendını bıle ısteye uzak bırakıyo olabılır.cunku su var adam barız kacıyor :) ve bu konuyı konusmaktanda kacıyor cınsellığe gelınce sıkıntı yok sanırım :) E tabı suda var bazen bende o kadar cok donuyom kı yatakta esım uyancak dıye gıdıyorum dıger odada yatıyorum oda kusuyor bana ama anlattım durumu cok sukur anlayısla karsıladı aslında tamamen onu dusundugumden işe gıdıyor erken kıyamıyorum.

Geri kafalı eşin bide kesin psikolojisi bozuktur eşinin. Aile nin yanlış davranmasının sonuçları.

AKREP burclari en sexy and tutkulu asiktir.Akrep bayan erkek kim tanidiysam flort etmeyi seviyorlar. Esiniz sizinle sex yapabiliyo ama sarilip uyuyamiyo veya elinizi tutmuyor disarida.Kendisine ayip mi geliyomus utsniyor muymus? O isi yaparken utanmiyor ama saf bir duygu elele tutusmaktan mi utaniyor? Esiniz sizin insan olarak sevebilir alismis olabilir yoklugunuzda uzulebilir aliskanlik sonucta ama sizi sevgili gibi sevmiyor asik degil. YOKSA insan sevdigine sokulmadan duramaz. Askin kimyasinda var fiziksellik.Sizi sevmedigi icin yapmak istemiyordur.Ama hayat arkadasi olarak seviyordur .

Dediğim.gibi eşin iyi bir insan ama keskin hatları var toplumdan dıslanmak.en buyuk korkusu. Aman laf olmasın,aman soz gelmesın ,aman kotu denmesın...Herkes romantık değildir canım ,bir adam.senı okşamaz sevmez çıcek almaz ama.hergun eve poşetle.gelır aç bırakmaz,hasta olursun bır kase çorba verır,düşersin tutar kaldırır...Ailede oksanmayı gormemısse bu onun sucu degıl...anneye bıle.çemkırıyor çok sevdıgı halde demekkı bu adam sevgısını ınandıgı guvendıgı ve gıtmez dusuncesındekılere hunharca davranarak gosterıyor :) ıkıncı annesı sensın al ıste sanada aynısını yapıyor...Bu soğuk sevıcı kocanı baska seylere yonlendırmek gerek daha hyecanlı ama.bunun ıcın sanırım bebek beklenmelı bakalım.neler yapacak.bebısle :)

Okadar doğru tanımliyorsunki sanki eşimi tanıyor gibisin ...yani aslında evi silip supurur ama kimse görmeyecekse kimseye söyleme der hele abilerinin duymasindan acayip tirsar bazı şeyleri adım kilibiga çıkacak der...hasta oldugumda sogukkanlidir bişey olmaz falan der ama corba yapıp ağzıma kendi yedirir ama sözle belli etmez çaktırmadan bakar İyilestimmi diye.Evett annesini nekadar çok sevdiğine eminim ama yüzüne karşı tersleyebiliyor yemek ayırır giderken biseylee götürür annesine ama tel da fircalaar annesi bi fikir verse uf sus sen karışma der ama annesi huyunu bildignden inat bu der hiç takmaz ben anneme onun yaptıklarını yapsam küsüp aglayabilir ama onun annesi güler öküz ışte deyip:)

Bırde gercekten korkuyor olabılır bu adam sana bellı etmıyordur erkekliğe nane surdurtmemek ıcın. Dokunursam aman elımı atarsam bebege bırsey olur ınsanlara ne cevap verırız korkusuyl kendını bıle ısteye uzak bırakıyo olabılır.cunku su var adam barız kacıyor :) ve bu konuyı konusmaktanda kacıyor cınsellığe gelınce sıkıntı yok sanırım :) E tabı suda var bazen bende o kadar cok donuyom kı yatakta esım uyancak dıye gıdıyorum dıger odada yatıyorum oda kusuyor bana ama anlattım durumu cok sukur anlayısla karsıladı aslında tamamen onu dusundugumden işe gıdıyor erken kıyamıyorum.

Uyumadan önce tv izlerken o dar cekyatta beraber yatabiliyor mesela gece uyuycagi zMan yatmaz ama.sevgililer günü neymiş biz sevgili değiliz dedi hediye almamış ama marketten portakal,muz,çikolata ve en sevdiğim biskuvileri almış :)) sevgililer günü hediyen için saol diorm bunlar hediye deil seviyorsun diye aldım ama alcaktim zTen diyor o gün aslında bilerek almış birazda Normaldede alır ama o gün zaten işten geç cikmsti ugramayablr ertesi gün alabilirdi ama dyemiorki evet sevgililer günü için mutlu ol dye aldım diyemiyor :-) buarada bana doğum kolay abartma diyor köyde onlarca koyunuda kendi dogurtmus :)) zorlanıyorlardu ben kafası çıkınca cekiodum diyor bagriyorlrdi acıdan diye...ama Netten bakiorm doğum videolarini yazılarını gizli gizli okuyor bana çok kolay doğal bişey herkes nasıl doguruo dyen adam kendisi zMAn azaldığı için düşünceli ama bunu ben konuşunca kaçıyor..abartma yasayıp gorcez çok kolay diyor benim sanci ve açılma hiç yok cuma dan sonra günüm geçtiği için hastanye yaticam suni sanci verecekler olmadı Sezaryen.bana hepsine kolay diyor Netten arastryor biyandan ve aslında pek keyfi de yok...bana ve bebeğe bsey olur dye endişeli ama söylemeye gelince nolcak diyor...kendi anne ve babasinn asla doguma gelmesini istemio hastNye doğurnca gelsnlr yada evde gorsunlr dyor ablası gbi gordugu halasini getrcek bitek:) benm anne ve Babamda çok gelmek istio onlarda gelmesin çekinirim ben diyor ...böyle bi adam ışte çok doğal şeyler aslında doguma tum aile gelir hep değilmi bu istemio annesi itiraz bile edemedi ne işin var senn deyince :)) cinsellik hakkında asla konuşmaz konustrmaz erken b..ma sorunu vardı mesela ama hep ozmaan konuşur bidaha arkaasini getrmezdi COOk ara verioruz olacağı bu falan diye ...ben bsey demezdim çok düşkün deil ama cinsellige yani tipik akrep degil haftada bir bazen İkihftada bir di bazen dahada ara verioordu ama enerjisi kalmiodu zaten tv den mactan zMAn kalmiodu işten arda kalan zamanı onlara ayirinca...ona kadının cinsellikten bsey bilmesi istemesi kötü geliyor zaten konuşamıyorum bile...bebegi sever eminim ama ben mutfaktayken başka odadaykenmi yanımdami sever onu bilmiorm...besigin içindeki yorgNi nevresimi gelişiguzel koymstm düzeltrm dye kendi düzeltms oyuncklri cibinligi ayarlamis beşik iki geldigi gün kurmadan uyumamsti akşam başladı gece yarisina kdr ertesi günü beklemedi mesela oysa tezcanli falan deil aksine usengectir ben tezcanlym dye kızar hep.uykusu çok çok hafif az uyur uykusunu alır ama rahat uyumak için ayrı yatıyor olabilir az uyuyor zTen ona yetiyor ben çok döndüğüm için uyanıyor..

Geri kafalı eşin bide kesin psikolojisi bozuktur eşinin. Aile nin yanlış davranmasının sonuçları.

Geri kafalı çoğu konuda evet...geniş düşünmez onun için herşey nettir yani bi insan hata yaprsa kötüdur iyi olma ihtimali asla yoktur iyiysede iyidir gbi.yani şunu kabullenmez iyi insan ama bi hata yapmış gbi asla demez..bende ailesinden kaynaklndgniddüşünyorum yirmi kişilik bi ailede büyümüş amca dede baba üçaile...ama Kalabaligi seviyor daha guzel yemek yiorum kalabalıkta dior ama ailesinden başka ortama grmez sevmez gezmez:(

Benim de eşim yatagını çok sık ayırırdı
güya dinimizde eşe verilen cezaymış erkegin yatak ayırıp ayrı yatması
ne kadar saçma
bende ne olursa olsun ayırmama taraftarıyım,

AKREP burclari en sexy and tutkulu asiktir.Akrep bayan erkek kim tanidiysam flort etmeyi seviyorlar. Esiniz sizinle sex yapabiliyo ama sarilip uyuyamiyo veya elinizi tutmuyor disarida.Kendisine ayip mi geliyomus utsniyor muymus? O isi yaparken utanmiyor ama saf bir duygu elele tutusmaktan mi utaniyor? Esiniz sizin insan olarak sevebilir alismis olabilir yoklugunuzda uzulebilir aliskanlik sonucta ama sizi sevgili gibi sevmiyor asik degil. YOKSA insan sevdigine sokulmadan duramaz. Askin kimyasinda var fiziksellik.Sizi sevmedigi icin yapmak istemiyordur.Ama hayat arkadasi olarak seviyordur .

Dışarıda elimi tutmuyor değil ailesi tanıdıkları varsa ozman tutmaz aslında...aşık olmayabilir altiyil oldu beraberiz dortyil flört iki yıla yakın nisan evlilik...ama sevmediğini dusunmuorm aliskanlik var tabi büyük ölçüde .

İyi katlanıyosun sen bu adama harbiden ya, bu zamanda bu cehalet.

Sabirliyim diyelim :) annem beni 41+3 haftada doğurmus yani 10 ayligim.buarada benimde 40haftam doluyor cuma ama en ufak bi doğum belirtisi yok oyuzden doktor hem bebek iri hemde açılmam sancim yok diye suni sanci verip doğumu baslaticak olmadı sezaryen.annemi bekletmisler ama şimdi doktor riskli diyor ...ki büyüdükçe normal ihtimali hc kalmayacak diyor ...oglumda sabırlı sanirim benim gibi gelmeye niyeti yok :) şaka bi yana evet sabirliyim.sevgi ve aliskanlik var ailem var onu brakamam kyamam başlarda çok düşündüm ayrlmayi aslında ama ağladı ben evden gidicem diye bavulumu toplarken normalde odun olsada gidicem diye neler yapiodu bi gorsen..bende kolay kolay gidemem bu evden yada onsuz hayata yeniden başlamam hic kolay olmaz...

Benim de eşim yatagını çok sık ayırırdı
güya dinimizde eşe verilen cezaymış erkegin yatak ayırıp ayrı yatması
ne kadar saçma
bende ne olursa olsun ayırmama taraftarıyım,
O bana ceza vermiyor kendine iyi uyumak için ödül :) aslında daracık yerde tek battaniye ile yatıyor ben koca yatakta çift yorganla geniş geniş :) ama ben çok dönerek yatiyorum. Aksine kus oldgmz zmn gelir yanıma yatar konuşmak için kendini affettirmek için.

Esinizle sorunuz yok o zaman surekli bir mudada etme cabasindasiniz once sikayet ettinjz sonra korudunuz. O zamsn sorun yok gul gibi gecinirsiniz insallah

Benimle tamamen aynı durumda olan bir siz varsiniZ.UYUMADAN ONCE TV İZLERKEN BERABER SARİLİP YATARİZ AMA BERABER UYUMAYİ SEVMİYOR.DUN İSRAR ETTM BERABER UYUDUK SNRA UYUYAMDM BEN DYE SALONA GECMIS KENDİ GENE BEN WC YE UYANİNCA GORDUM :-) yalnız ve rahat uyumaya alismis eşim çok az uyuyor parça parça uyur gün içinde fırsat bulursa kestirr ama uykusu çok hafiftr bazen şaşırıyorum gece üç te yatıp sabah yedi de dinç şekilde kalkıp ise gdior

tıpkısının aynısı benimkide az uyur. parça parça. 3 saatlik uykuyla işe gider :(

Tam bır sosyofobik biri var karsımızda :)Problemlerle basa cıkma yetısı zayıf kargasada çözüm yerıne susmayı tercıh eden yada kargasa olmaması ıcın herkesı ekarte eden bır adam.su sevgılıler gununu bende sevmıyorum sahsen esımede dedım sakın dedım bana hedıye alma bu bana gore bır salaklık 3 cıcege 100 tl verene gıt 1 kılo et al basbasa yıyelım.dedım..Oda mesela gercekten ogun gıtmıs bunu yaptı :))) tatlım esının soğukkanlılığı kendıne korkak demesınler den kaynaklı :) Bellıkı senın arkadas cevren cok bunları anlatıp konusabılcek sevıncını uzuntunu paylşabılecek bırısın esın gıbı ketum değilsin bu yuzden yaptıklarınıda gızlı farklı adlarda sana yapıyor. Ki aklın karıssın anlatama dıye :) ayrıca doğuma gercekten bende bırılerını ıstemıyorum gelıpte basımda kalabalık edıp strese sokmalarından hıc gelemem kendı aılemede dedım bebek doğsun sonra gelın hastahanede ısınız yok dedım..Belkı o an orda bebegını cok sevıp heyecandan aglacak kocan kımse gormesın dıye bır ceper yaratoyorda olabılır. Su ayrı uyum olayına ama cozum bulmak.lazım hersey halledılebılır ama bu konu uzamasjn ıstıyorum.dını konularda nasıl canım ????ınanclımı ,

Artık sende sey dersın.öküz ama ıste benım.öküzüm...:D Bu adam asosyal,sosyofobık bırı kolay kolay arkadası olmaz,ılerı goruslu değildir.Sureklı önyargıları olabılır ve bu öm yargılarına öfkeyle kılıf uydurabılır yanı yaparda yapar....Klasik anadolu erkeği modeli küçümsemek için demiyorum genelde böyle oluyorlar,sıkışıp kalmışlık bastırılmışlık çevrenın dışa açılımı asla yoktur kendılerı dısındakı herkes kötü pis olabılır kanısı, ve azla yetınme çoğu aramama ....Eşin için evlilik budur belkide..Hanımını aç bırakmıyor,ortada dedıkodu yokkoca calısır eve para getırır hanım ses cıkartmaz susar erkek bırsey yapıyorsa dogrudur yapıyordur kadın anne baba yanında sevılmez sımarmasın sdıye her ostedıgı yapılmaz oyle vıcık vıcık sevılmez felan,kımse kotu demıyor,gorunuste hersey tıkırında bır evlılık,evde yemek pısıyor ee cocukta oluyor daha ne ıste evlılık budur...dıye dusunuyordur.. Duygu katmadan yasıyor ıste. Boşlukları fazla bu beyefendının,hayatında tatmın olamadıgı boynunun bukuldugu ama bunları asla soyleyemedıgı bır kısı ve zırhı ınanılmaz kuvvetlı.. onla konusmaya calıstıgımda sıkılır ,tı ye alır,senı susturmak.ıcın ortaya bısey atar aa sunu yapsana bunu getırsene gıbılerden cunku acıldıkca dıslanacagını,kımsenın onu sevmeyecegını,kötu ve ezık oldugunu dusunuyor.

Son düzenleme:
Back
X