• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esleriyle ayri yatakta uyuyanlar varmi

5yillik evliyim bebegim o horluyo diye uyaniyodu rahatsiz oluyomus beyfendi koltukta uyumayi tercih ediyodu o gün bugundur hep koltukta

Canım benim merak etmişsin beni)
Evet canim ettik tabi :) mis kokulu boncuk aliyi benim icin koklarmisin. esinle aranizin düzeldigine cok sevindim umarim hep böyle kalir. bebis sizi simdiden degistirmis anlasilan, umarim bundan sonra hep yüzün güler canim.

sinirlendim o adama. neden evlenmiş ozaman.odada maç izlemek içinmi.üstelik karısı hamile? siz severekmı evlendınız:26:

Aslında cvpi kendiniz veriyosunuz anlatirken sorununuzu Allah yardım etsin hic kafaniza taknayin hersey yoluna girer sevgisiz bi insansa siz birazdahs üstüne düşün sürprizler yapin vakit ayirin birbirinize ki o sanırım halinden memnun yok olmadi yapamiyosainz böyle kabullenceksiniz seviyosaniz daha yenide bebek olcak katlanmak gerek bazı şeylere zor olsada böle bukadar yorum yaptim ama araniz duzelmis zaten Allah bozmasin bebisle size ömür boyu mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
Back
X