- 28 Ekim 2025
- 41
- 12
- 3
- 32
- Konu Sahibi Bluemiracle12
- #1.121
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben çok hakim değilim malesef. Ben sanki çok fazla Ya Vedud okudukça hassaslaşıyorum çok duygusal ve üzgün oluyorum. İyice her şeyi düşünüp düşünüp çok fazla ağlıyorum sanki. Tesadüf mü bilmiyorum ama dikkatimi bu çekti sanki Ya Vedud okuduğum günlerde ağlamalarım, eşime karşı olan özlemim çok daha artıyor. Çok hassaslaşıyorum sanki.Merhaba. Bence Allah'tan hakkınızda hayırlısını isteyin. Ya Vedud esmasına gelince bu esmayı okumaktaki qmaç Allah Teâlâ ya olan sevgimizin artması olmalı. Öyle de niyet edip okusanız herkeste aynı neticeyi vermiyor. Çünkü fıtratlarımız farklı. Meselâ bazı kişilerde çok sevilmek gibi ortaya çıkarken bazı kişilerde sevdiklerine olan sevgileriyle imtihan olunabiliyor. Yani örneğin sevdiği kişi onu aldatsa affedecek kadar seviyor mu gibi. Gözünüzü korkutmayayım bence 1000 adet okumak yerine 100 adet okuyun ve gözlem yapın sizde bu esma nasıl tezahür ediyor. Allah tan Allah sevgisini kalbinize koymasını isteyin. Sonra duruma göre halinizden memnunsanız sayıyı kademeli olarak arttırırsınız.
Ayrıca okuyabilirseniz 1000 Salavat okumanızı tavsiye ederim.