Esmer Erkek mi, Sarışın Erkek mi?

sarışın renkli gölü erkelermi yoksa esmer tanli erkeklermi türk kadının ilgisni çeker

• sarışın uzun boylu renkli gözlü

OY: 4 18,2%
  • esmer kalıplı uzun boylu

OY: 18 81,8%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
sarışına bakılır, esmere tapılır :16: :21: ben hep esmer beğenirim, ama şuanki sevgilim sarışın :1: arkadaşlarım bile şaşırmıştı ilk çıktığımızı öğrendiklerinde :1:

Kumral olsun yeşil yada ela gözlü olsun birde trabzonlu olsun ve benden uzun olsun. Allahım senden başka bişey istemiyorum bu isteğimi gerçekleştirdin =)

ne çok kara dencek esmer; kara zeytin..ne de sarı; limon yemiş bi kafa...bence kumral..kara yada çok açığın ortasını bulmuş kavrulmuş biri işte:)) kumral olmalı bence..

bence esmerr saçlar gözler kapkara sakallı olsun saçıda 5 numara olsun haha :9:

kutuya koyduk,kırmızı kurdele taktık siparişiniz hazır kargonuzu ne zaman gönderelim hanımefendi?:1::1:
yanlış anlamayında güldüm dediğinize..birden sipariş gibi okuyunca hoşuma gitti valla:))

valla şöyle uzunca boylu kilosu boyuyla orantılı simsiyah saçı kaşı gözü beyaz tenli bi erkek olsa amanınnnnnnn sennn yıllardır hayalimde ki erkek karşıma çıkana kadar seni bekleyeceğim :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

siyah saçlı beyaz tenli yeşil gözlü...yani kumaral..(beyaz derken öyle çiğ beyaz değil buğday tenli dielm:)) allah hrkese gönlündekini versn...:D

Back
X