Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tamamdır o zaman, listeme aldım :ecrin_bebek:
annemi sakin yakaladığım bir vakit karşısına çıkıp bu tarif için fırını kullanmaya izin isticem.mafoldumben
teşekkürler tuce opuyorumnanaktan
sen bana bakma tuuçecikm..ben mütemadiyen diyetteyimkaydirigubbakcemile3
ama her nedense 3 kilo verir 5 kilo alırım hepfisfisfis
bu tatlıda özellikle de dilimlenmiş haliyle çok pis aklıma düştü yanii:jeyyar:
yani yapmasam kahroluciiiiiim:1ninca:
en iyisi şoole kalabalık bir misafir kitlesi varken yapiim de bana daa şoole göççücük bir parça kalsın:dance::icecream:
ama bu son olsun tımammıı..bundan sonra pasta tariflerini ev dekorasyonu,genel sağlık bilgisi fln gibi alakasız bölümlerde yayınla görmiim tımammııı..
yoksa kendimden korkuorum bakkkkkkkgamyoncuiremsu
tamamdır o zaman, listeme aldım :ecrin_bebek:
annemi sakin yakaladığım bir vakit karşısına çıkıp bu tarif için fırını kullanmaya izin isticem.mafoldumben
teşekkürler tuce opuyorumnanaktan
sen bana bakma tuuçecikm..ben mütemadiyen diyetteyimkaydirigubbakcemile3
ama her nedense 3 kilo verir 5 kilo alırım hepfisfisfis
bu tatlıda özellikle de dilimlenmiş haliyle çok pis aklıma düştü yanii:jeyyar:
yani yapmasam kahroluciiiiiim:1ninca:
en iyisi şoole kalabalık bir misafir kitlesi varken yapiim de bana daa şoole göççücük bir parça kalsın:dance::icecream:
ama bu son olsun tımammıı..bundan sonra pasta tariflerini ev dekorasyonu,genel sağlık bilgisi fln gibi alakasız bölümlerde yayınla görmiim tımammııı..
yoksa kendimden korkuorum bakkkkkkkgamyoncuiremsu
pınarım mutfağa düşkün bütün hatunlar aynı dertten muzdaribiz galiba, ben de 3-4 kilo vermiştim 2 ay kadar önce, şimdi aynen geri alıyorum onları :1ninca: bu pasta gerçekten çok bereketli, özellikle de bizim gibi 2 kişilik bir ailede ye ye bitmiyor vallahi, doğru zamanı kollamak lazım yapmak için kaydirigubbakcemile3
tııımmmaaaaammm, bundan sonra tariflerimi yemek bölmü dışında açıyorum, görme sen :dilcikar::roflol::1hug::asigim: