esmer226 çeyizini tamamlıyor...

Canım bu Karaca'nın kahvaltı setini annem bana 2 sene önce almıştı ilk başta benden baska kimsede görmedim kimse beğenmiyor mu diye üzülüyordum ama şimdi görüyorum ki herkes beğenmiş almış doğru tercih yapmışım İçim rahatladı

clipso düdüklünü kaç litre aldın canım? güle güle kullan..
7lt cnm bence en ideali. tşk ederim
Güzel başlangıç olmuş.. Devamını tamamlarsın zamanla inş
aslında başlangıç deil bitmek üzere ama bitmiyo iştee

olurmu hayatım bence çok hoş kahvaltı takımı dediğin misafir takımı gibi agır olmamalı bence cıvıl cıvıl olmalı.
buarada aynı takımlarda kahvaltı yapcaz senle

salon takımım
yatak örtüm

nihalem
bakır kahve keyfi
dondurmalık
bulaşık sepetim
elektrikli ızgaram
ara ara ekliycem şimdilik bukadar :)

hepsi çok hoş.. siyah saten nevresim markası nedir aceba.. bende ipekçe mor renk olanı var aynı model.. ama siyahta hoşmuş ya

hepsi çok hoş.. siyah saten nevresim markası nedir aceba.. bende ipekçe mor renk olanı var aynı model.. ama siyahta hoşmuş ya

siyahın markası elart tatlım ama aradım taçta görünüyo google da:)
..morda çok asil durur.güle güle kullan..

Son düzenleme:
allah kullanmanı nasip etsin canım hepside birbirinden güzeller maşallah bayıldım hepsine...şimdiden mutluluklar bir ömür boyu inşallah...

inanmıyorum aynısını buldum ama bende fotograflık yerine başka bir parça var..

banyom kahve krem agırlıklı oldugu için bu renk düşündüm

Son düzenleme:
tşk ederim ssedoshh

çelik tenceremin kulpları porselendir...ayrıca bukadar cırtlakk mavi değiller :)))))

Son düzenleme:
hepsi çok hoş cnm güle güle kullanırsın inş =) çeyiz hazırlıgı yapmak çok eglenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…