esmer8590 ın beklenen nısanı oldu buyrun resımlere

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin

çok güzel olmuşun Allah tamamına erdirsin

tam bir esmer güzelisin canım ya çok hoşima gittin allah mutlu mesut etsin allah tamamına erdirsin güzelim

mutluluklar cnm allah tamamina erdirsin insallah..

Allah tamamına erdirsin canım... Mutluluklar....

tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla çok güzel olmuşsunuz hep mutlu olursunuz inşallah herşey gönlünüzce olsun

çok hoşsun..bebek gibi bi yüzün var..allah bahtınıda güzel etsin inşallah

Ömür ßoyu mutluluklar.
Allah Tamamına Erdirsin

tebrikler
allah nazarlardan saklasın

Çok güzel olmuşsun :asigim:
Kırmızı sana gerçekten çok yakışmış :kedi:
Birbirinizi tamamlamışsınız maşallah allahım ayırmasın

kırmızı normal de hayyta gıymem ama gorumcem gorunce buna tutuldu ve bı degısıklık yapım dedım kırmızı aldım ve herkes sok oldu:):)

Allah tamamına erdirsin mutluluğunuz daim olsun inşallahh...Bu arada çok güzel olmuşsun zaten çok güzelmişsin maşallahh :))

canlarım hepınıze cok teskur ederımm rabbım cumlemızın gonlune gore versınn darısı tum
sositososito:1hug::kedi:bekar kızların basınaa:):)

çok güzelsin nişanlınla çok yakışıyorsunuz allah düğününüzüde nasip etsin mutluluklar

çok güzelsin nişanlınla çok yakışıyorsunuz allah düğününüzüde nasip etsin mutluluklar

teşekur ederım canımm =)

Allah tamamına erdirsin.
Ömür boyu mutluluklar.

amın canım teşkur ederım

dılerım dugununde sorunsuz gecer canım tebrık ederım..
inşallah canımm bnm mutlu mesut su dugunumuzude atlatsak baska hıc bıse ıstemıyorum=)
tebrikler allah tamamını erdirsin
amın canım teskur ederım
Tebrikler, Allah tamamına erdirsin.
amın hayatımm saolasın
allah mesut etsin
amınn cumlemızı
cok güzel yüzün var
esmer bebek:) rabbim huzur mutluluk versin tamamina erdirsin insallah canim
teskur ederım feyzacımm rabbım cumlemıze mutuluk ve huzur versın=):1hug:

Her şey gelip geçiyor, insanlar güzel şeylerin farkına bazen geç verebiliyorlar... olsun herşey gayet güzel.. Mutluluğunuz daim olsun ..Allah tamamına erdirsin...

Canım ne güzel bi kızmışsın sen yahu valla ne giysen yakışırmış

ay canım cok tesekur ederımm ben normallde kırmızı hıc gıyımem ama o kıyafetı alırken baya bı teredutte aldım ama hıc pısman olmadım gayette cok yakıstı

tebrikler :) Allah tamamına erdirsin
amın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…