- Konu Sahibi pink_panther
-
cildin bi süre sora eski rengine dönecektir kalıcı beyazlık olmuyormuş imkansızmışş
Valla arkadaşlar hiç şakam yok. Doğru söylüyorum. Çok mutluyum 2ton açıldım. :sm_cool:
Beyazlamamda rol alan etkenler:
1)Roaccutane denen akne ilacı beyazlamamda en önemli rolü oynuyor
2) Suna Dumankayanın lanolinli beyazlatıcı maske tarifi
3) elimden geldiğince limon sürüyorum
4) arada sırada yoğurt sürüyorum
**** Eğer üşenmesem ve yoğurdu da her gün sürsem tamamen istediğim tonda olurum belki a.s
Ayrıca balda doğal bir beyazlatıcı hatta salatalık suyuda öyleymiş..Tabii yapış yapış herzaman bal sürmek işkence.. Bide balı limonla karıştırıp sürmek gerekyo..
Sadako haklıı...tek çözüm güneşe çıkarken 50 faktör güneş kremi sürüp güneşin altında kalmamanız pek...ozmn yanmazsanız renginizde koyulaşmaz....aksine keseydi güneş görmedinz filan birz açılabilirsniz zmnla ama okdadar..bence bu tarifler kremler geçici bişi bırakınca eski halinize dönersnz bence..
aah ah yedim bitirdim kendimi.. :)
nerdeyse 3yıldır denemediğim maske - beyazlatıcı krem kalmadı benim. hepsinin ortak özelliği geçici geçici geçici olması.. maalesef bu kadar basitlimon suyu gerçekten cilt tonu konusunda kulandıkalrımın en etkilisiydi(üstelik yağlı ciltte sivilcelenme falan varsa onada çok iyi gelir) ama maalesef oda kalıcı çözüm değil.
çünkü cilt rengi birebir pigmentlerle alakalı ve buda bizim cildin yüzeyin ulaşabilceğimiz bi noktada değil ne yazık ki... o yüzden tek çaresi pigmentlerin rengini açan maddeyi takviye olarak kullanmak.. o da neydi? l-glutathione evet :)
şu hapları alabileceğşm bi eczane, olmadı getirtebileceğim bi site bulsam kırk takla atıcam ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?