- 15 Mart 2014
- 18
- 0
- 286
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım yakışır tabi.. bende buğday tenliyim ve çok seviyorum kumral tonlarnı hele ki küllü kumral..
ama koyu kumral boya alırsan saçın bu fotoğraftaki renk olmaz.. ben daha kumral hele ki küllü kumral yapabilen kuaför görmedim ama biraz uğraşırsan yaparsın..
kuaförüme bırakıyorum olayı tamamen.fotoğrafı gösteriyorumda pek kendine güvenmiyo.tam çözemedim rengi zaten.koyu küllü kumral renk öyle değil mi?
tabi rengim mevsimden mevsime değişiyo bide o var.geçen yazın fotoğrafıydı bu. buda en son çektiklerimdenEki Görüntüle 1025406 yakışmaz diye çok söyleyen oldu.
ben yakışacağını düşünüyorum.. çünkü benimde kullandığım bi renk.
herkes de çok yakıştırmıştı, şimdi koyu renklere döndüm..
ama yazın çok hoş duruyo seni daha doğal gösterir..
küllü kumral bence o renk. bide kuaföründen yana pek umutlanma sen yine de çünkü pek kolay bi renk değil ben baya zamanımı harcamıştım tutturana kadar..
ben yaptım tatlım. kuaföre gittim onlar yapamayacaklarını söylediler bende sinir oldum kendim yaptım ama ilk sefer de olmuyor, düzenli bi'kaç boyamadan sonra olur.![]()
Iyi bi markanin kullu kumralini al ama koyu alma
icine 5cm filan mavi boya koy kizilliklari filan almasi icin bu sure
duzenli olarak boya sonra turunculuklar olursa yine grilik onleyicilerle fln cila
yapabilirsin.
Smdi telefondan giriyorum pcden girdigimde benim eski sacimin
fotografini da eklerim bakarsin istedigin ton mu diye..![]()
yakışır niye yakışmasn ben de buğday tenliym koyu kumral kullanıyorum küllü... kaşı gözü daha da ortaya çıkarır hem güzel durur. Anket sonuçlarının yakışmaz çoğunlukta çıkmasına şaşırdm millet esmer ten deyince şöyle bi duruyo ne renk olursa olsun yakışmayacağını düşünüyorlar böle bir önyargı var:)
Türkiye'deki esmer tenlilerin çoğu kahverengi ve kumral saça sahip oluyorlar zaten. Sizin saç renginiz de kumraldan çok uzak bir ton değil, yakışır neden yakışmasın. Yalnız boya seçiminde dikkat edin, saçınız az miktar açılacağı için turunculaşma olabilir. Küllü renkleri tercih edin.
turunculuk küllü kumral gibi koyu tonlarda ne arıyo ya? daha çok oryalle açılmış saçlarda ve yanlış yapılan sarı boyalarda olmuyormu? :26:
arkadaşın saçında kızıllıklar vardı belki açması gerekebilir ayrıca ilk defa boyamıyorsan eğer saçını sadece küllü kumral boya kullanarak o rengi yakalayamıyorsun yani ben yakalayamamıştım. içine mavi boya koymadan küllü rengi bir türlü elde edemedim..
kırmıza sadece bir tutam da var ama zaten alttında da ışıltılı kahve var.
saç rengi buyken bana göre içine mavi mix boya katmadan küllü bi renk elde etmesi mümkün değil. kuaför değilim neticesinde ben sadece kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları çünkü aynı aşamaları bende geçtim, çok uzun bi süre küllü rengi elde edebilmek için uğraştım.. sadece küllü kumral tüp boya ile istediğim renge ulaşamadım küllü kumral değil bildiğin kumral oldu. bende forumdaki bi arkadaşın yazısında görüp denedim ismini hatırlayamıyorum ama hala teşekkür ediyorum sadece o sayede yapabildim küllü rengi.. ben sadece kendi tecrübemi küllü rengi nasıl elde ettiğimi yardım edebilmek için söylüyorum gerisi size kalmış..