- Konu Sahibi bilqe_sena
kızlar ben esmerm ama çok dğl ve tarçn bakırına bayılıyorum.Saçlarım şimdi çok açıkda dğl çok koyu da dğl karamel ve arar ara sarılırda var.Bana bu rengi çok yakıştırdılar .Ve ben tarçn bakırına bylıorm .Sizce gider mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esmersen koyu renklerden gidiceksin.Kimi esmerler sarı yapıyor karamel tonları yapıyor kötü duruyor.Hayır dipler hemen çıktığı için sürekli boyaman gerekiyor.Boyamayınca da kötü duruyor yarısı açık renk yarısı koyu renk.Bence kahve tonlarına boya yada koyu kızıl tonları da olabilir.Ama o fotoraftaki gibi tarçın bakıra boyıycaksan sürekli dip boyanı yapman gerekicek.
evt ilk resmdeki kız esmer sanırım bnce güzel durmuş![]()
valla ten renglye artk kıyaslamıyorum bn hiçbir saç rengini çnkü insandan insana değiştiğini farkettim..
hmm bnm de kaşlarm açık tenim buğday sayılr balköpüğü kullnaıyorm bn de ondan açık tonları çok yakıştırıyolar olsa gerek herkes :) haklısn kaşlar önemli
Esmersen koyu renklerden gidiceksin.Kimi esmerler sarı yapıyor karamel tonları yapıyor kötü duruyor.Hayır dipler hemen çıktığı için sürekli boyaman gerekiyor.Boyamayınca da kötü duruyor yarısı açık renk yarısı koyu renk.Bence kahve tonlarına boya yada koyu kızıl tonları da olabilir.Ama o fotoraftaki gibi tarçın bakıra boyıycaksan sürekli dip boyanı yapman gerekicek.
bn dp boysı ypcğmdn üşncmi snmıyorm cnm ya.sçlerm uzsın istiyorum.kzl boya sçı çok bsldiği için çbk uztıyyo çok. bna esmer olmama rğmn bu tnlrı bna çok ykştırıyorla tm esmerde dğlm bğdy tenli fln dynlerde vr. kaşlrımı brz incltp boyayınca sorn olcnı snmıyorm . çok istiyorum ama yni boydm dha 1 ay olmdı annm pkte boymmdn yna dğl
yşlnnca keşke anne ellerimi tutsydnda boyamsdm o sşçlrımı dycksn diyorr..