Saç Rengi ve Saç Boyama esmerim ve tarçın bakırna bylıorm kızlar ltfen fkrlerniz?

bilqe_sena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
181
1
46
İstanbul
kızlar ben esmerm ama çok dğl ve tarçn bakırına bayılıyorum.Saçlarım şimdi çok açıkda dğl çok koyu da dğl karamel ve arar ara sarılırda var.Bana bu rengi çok yakıştırdılar .Ve ben tarçn bakırına bylıorm .Sizce gider mi..

cnm eğer sen kendine yakıştırıyosan yap derim ben. Hem yapınca fotonu da koyarmısn esmerde tarçn bakırın nasl durdğunu bn de merak ediyorm çnkü ;)

cnm bu esmerdeki tarçn bkırı snrm renk kesnde kz esmermi anlmdm
$345e7us.webp

buda bnm rnkmm
$252541_1785002907134_1301348457_31704094_926780_n.webp

$246802_1785093789406_1301348457_31704192_4528393_n.webp

$246785_1785085229192_1301348457_31704174_7787748_n.webp

Esmersen koyu renklerden gidiceksin.Kimi esmerler sarı yapıyor karamel tonları yapıyor kötü duruyor.Hayır dipler hemen çıktığı için sürekli boyaman gerekiyor.Boyamayınca da kötü duruyor yarısı açık renk yarısı koyu renk.Bence kahve tonlarına boya yada koyu kızıl tonları da olabilir.Ama o fotoraftaki gibi tarçın bakıra boyıycaksan sürekli dip boyanı yapman gerekicek.

peki tarçın bakırın içine sarı karıştırılırsa hürrem rengi elde edilebilirmi acaba??

Esmersen koyu renklerden gidiceksin.Kimi esmerler sarı yapıyor karamel tonları yapıyor kötü duruyor.Hayır dipler hemen çıktığı için sürekli boyaman gerekiyor.Boyamayınca da kötü duruyor yarısı açık renk yarısı koyu renk.Bence kahve tonlarına boya yada koyu kızıl tonları da olabilir.Ama o fotoraftaki gibi tarçın bakıra boyıycaksan sürekli dip boyanı yapman gerekicek.

valla ten renglye artk kıyaslamıyorum bn hiçbir saç rengini çnkü insandan insana değiştiğini farkettim..

hmm bnm de kaşlarm açık tenim buğday sayılr balköpüğü kullnaıyorm bn de ondan açık tonları çok yakıştırıyolar olsa gerek herkes :) haklısn kaşlar önemli

evt haklısn bak onu bn de sevmiyorum açık renk olucaksa da çok sık dip yapılmalı ;)

hmm bnm de kaşlarm açık tenim buğday sayılr balköpüğü kullnaıyorm bn de ondan açık tonları çok yakıştırıyolar olsa gerek herkes :) haklısn kaşlar önemli

Bende senin gibiyim canım:) ve benim 2 yıl önce bal köpüğüne yakındı saç rengim ama buğday tenli olduğum için soluk duruyordum sen nasıl baş ediyorsun sürekli makyaj yapmak gerektiriyor soluk görünmemek için:)

bn dp boysı ypcğmdn üşncmi snmıyorm cnm ya.sçlerm uzsın istiyorum.kzl boya sçı çok bsldiği için çbk uztıyyo çok. bna esmer olmama rğmn bu tnlrı bna çok ykştırıyorla tm esmerde dğlm bğdy tenli fln dynlerde vr. kaşlrımı brz incltp boyayınca sorn olcnı snmıyorm . çok istiyorum ama yni boydm dha 1 ay olmdı annm pkte boymmdn yna dğl :(
yşlnnca keşke anne ellerimi tutsydnda boyamsdm o sşçlrımı dycksn diyorr..

Son düzenleme:
bn dp boysı ypcğmdn üşncmi snmıyorm cnm ya.sçlerm uzsın istiyorum.kzl boya sçı çok bsldiği için çbk uztıyyo çok. bna esmer olmama rğmn bu tnlrı bna çok ykştırıyorla tm esmerde dğlm bğdy tenli fln dynlerde vr. kaşlrımı brz incltp boyayınca sorn olcnı snmıyorm . çok istiyorum ama yni boydm dha 1 ay olmdı annm pkte boymmdn yna dğl :(
yşlnnca keşke anne ellerimi tutsydnda boyamsdm o sşçlrımı dycksn diyorr..

Dediğin gibiyse tamam o zaman canımm ama dip geldiğinde sadece diplerini boya yoksa alt tarafları boyaya boyaya çok yıpranır// Benim saçım iki renkliydi pembelerim vardı yanlarımda aktı aktı beyazımsı bişey oldu o yuzden annem komple boyayalım dedi.Diyorum da şimdi keşke komple değil de sadece boyalı yerleri boyasaymışım.Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki.:97:

tbikde hp boya boya yzık dplri boyarn 5 ayda flnda cila atrırı yada ynlrm rngimi cnmda brşy dha soracğm diyorumki şçlrmı yni boydm brz uztsm bldğim br mske vr bya etkli uzmada onu kullnsm hm sçlrm dnlnr hmde uzn olur beğ:34:nmesm sçlrımı kısa gzl bir şekde kestirim klnda akıp gider gibisndn snce i bi fkr mi ?

Back
X