• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlik kötü birşeymi

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda

Son düzenleme:
Sen esmerim diye ısrar edersin, eşin buğday ten diye ısrar eder... Sen bunu adam sana küfür etmiş gibi karşılarsın... Ne olacak senin bu halin bilemiyorum...

sızede ne dese yaranamıyo bu adam be amanade:9:
takma kafana bukadar adam körmuymus sımdımı anlamıs esmer oldugunu?bıle ısteye almıs senı yahu:ssz:
takma kafana tamamen hormonel canım:34:

Sen esmerim diye ısrar edersin, eşin buğday ten diye ısrar eder... Sen bunu adam sana küfür etmiş gibi karşılarsın... Ne olacak senin bu halin bilemiyorum...

bunun benm halimle bi alakası yok cnm ayrıca ne varmış halmde pardon? görünen köy kılavuz istmiyor ayna diye birşey var esmerim işte çikolatalık derecesinde..buna ragmen esmer olduğumu kabul etmek istemeyen bir eşim var haliyle rahatsız oluyorum çokmu enteresan

bız hanımlar neden bukadar ayrıntılarda boguyoruz kendımızı?
ya neredeyse esmerım dıye aglıcaksınız:ssz:
adam cocuk ıcın heveslenıyo heyecanlanıyo bebek gorunce sevıyo sarısın denk gelmıstır nevar yanı?
kendı yavrusu olsun bak zencı bıle olsa nasıl delı olur

bunun benm halimle bi alakası yok cnm ayrıca ne varmış halmde pardon? görünen köy kılavuz istmiyor ayna diye birşey var esmerim işte çikolatalık derecesinde..buna ragmen esmer olduğumu kabul etmek istemeyen bir eşim var haliyle rahatsız oluyorum çokmu enteresan

bende esmerım cokta esmer degılım:44:bugday tenlı ama koyu sac kas goz:26:
esımde esmer sever oda bana sen esmer degılsın kumralsın dıyo napcaz sımdı:23:

Son düzenleme:
sızede ne dese yaranamıyo bu adam be amanade:9:
takma kafana bukadar adam körmuymus sımdımı anlamıs esmer oldugunu?bıle ısteye almıs senı yahu:ssz:
takma kafana tamamen hormonel canım:34:

kabul etmiyo cnm kabul etse sorun yapmam ztn esmerlik mimlenmek gbi bişey sanki adam kabul etmek istemiyr..daha öncede çocuk konusunda aynı şeyi söylemişti o zmn hamile değildim diyalog şöyleydi
ben:çocuğumuz olursa nasıl olur acaba aşkım
eşim:çok tatlı bişey olur askım kime benzerki acaba
ben:kara kzuu olur kime benziycek
eşim:inş x gbi fln olmaz (x bnm yeğenm)
ben:ne alaka şimdi nedenki
eşim:o çok kara öyle kara olmasın o kadar ama yengende çok kara sen o kadar kara değilsin dmi aşkım
böyle bi diyaloğumuz bile olmuştu yani.bırakında takaym kafaya arkadasm

bende esmerım cokta esmer degılım:44:bugday tenlı ama koyu sac kas goz:26:
esımde esmer sever oda bana sen esmer degılsın kumralsın dıyo napcaz sımdı:23:

e kendinde söylüyosun cnm çokta esmer deilim buğdayım diye.eşinin de seni kumralla karstrması normal gideri var yani...ama ben gbi birine bugday deniince tuhaf oluyo işte

hormonlar değil bence, konu sahibi hep çok alıngan. önceki konularını da okumuştum. forumda pireyi deve yapmakla ünlü kendisi. eşinizin dediğinde ne var ki. gerçekten huysuz bir erkek olsaydı o zaman görürdüm sizi. adam hep alttan alıyor ama yaranamıyor yine de.

Aslında ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım.
Adam arkadaştan evlilik öncesi hoşlanmış,beğenmiş,flört vs. derken bir şekilde evlenmiş.
Sanırım eksik bir şeyler var her ikinizde de birbirinize karşı.
Sevgi mi saygı mı yoksa aşk mı sen daha iyi bilirsin bunu.
Küçücük olaylar ikiniz arasında şimdiden sorun oluyorsa,ileride daha zor günler bekliyor demektir.
Cahil değilsin,küçük değilsin bu garip sorunların devam ederken neden gebe kaldığını anlamadım.

ben konu sahıbını anladım,çünkü bnm eşimin ailesi de bunu yapar bana:37:
benm de tenım esmere yakındır,sacların epey acık kumraldı uçlar da sarıydı ,ee tabı daha acık tenlı görünüodum,şimdi saclarım kahve takmış kafaya bu saclar senı esmerleştırdı dıo,yoo bn esmerım zaten saclar benı nıye değiştirsın dıorum yok yok sen beyazsın dıo:37:
ne o öle beyazsın sen,beyazdır bnm gelınım dıo:27::27: bı de hep aslında kenıdnın de beyaz oldgundan tarlada karardıgından yakınır:27:
velhasıl kelam bazı toplumlarda beyazlık güzellik belırtısıdır,senın eşin de bnmkı gb bı kaynanayla filan büyümüşse bilinçdışında bole düşünüyor olabilir:34: yavrum takılma be yav sankı karanlıkta almış senı de ne oldgunu bılmıomuş,sevıo işte senı,yoksa gönlünü almaya çalışır mıydı:34:
ayrıca hamılesın ya ben de kendı hallerımı hatırladım,kocama gözünün üstünde kaşın var dıye bıle sarasım gelırdı,eyy gidi günler:52::52:

daha önceki konularını da okumuştum ben olsam ben de rahatsız olurdum
ama seni beğenmese evlenmezdi heralde
ama adamın esmerlik kavramına karşı bi takıntısı olabilir
çok esmerleri sevmiyodur belki
ayrıca çikolata tenliysen hoşsundur ben çok beğenirim bronz ve çikolata tenlileri

kabul etmiyo cnm kabul etse sorun yapmam ztn esmerlik mimlenmek gbi bişey sanki adam kabul etmek istemiyr..daha öncede çocuk konusunda aynı şeyi söylemişti o zmn hamile değildim diyalog şöyleydi
ben:çocuğumuz olursa nasıl olur acaba aşkım
eşim:çok tatlı bişey olur askım kime benzerki acaba
ben:kara kzuu olur kime benziycek
eşim:inş x gbi fln olmaz (x bnm yeğenm)
ben:ne alaka şimdi nedenki
eşim:o çok kara öyle kara olmasın o kadar ama yengende çok kara sen o kadar kara değilsin dmi aşkım
böyle bi diyaloğumuz bile olmuştu yani.bırakında takaym kafaya arkadasm

canım bu konusmalarda bısey yokkı esın sana benzemesın demıyor kı yıgenıne benzemesın dıyor demekkı sen yıgenın kadar esmer degılsın belkıde gercekten cok esmer degılsındır:44:ay benımde kafamı karıstırdın amanade:9:
hem esmer olsan neolcakkı cok guzel esmerler var bıtek sarısınlar mı guzel oluyormus:19:bende esmerım:20:
esım kumralsın dıyo banane banane ben esmerım:9:

Esmerim hem de çok tatlıyım,hiç üzme kendinı oğlumda buğday tenli kaşı gözü kara kara şimdiden ona bayılıyorlar çok can yakacak dıye.

ben konu sahıbını anladım,çünkü bnm eşimin ailesi de bunu yapar bana:37:
benm de tenım esmere yakındır,sacların epey acık kumraldı uçlar da sarıydı ,ee tabı daha acık tenlı görünüodum,şimdi saclarım kahve takmış kafaya bu saclar senı esmerleştırdı dıo,yoo bn esmerım zaten saclar benı nıye değiştirsın dıorum yok yok sen beyazsın dıo:37:
ne o öle beyazsın sen,beyazdır bnm gelınım dıo:27::27: bı de hep aslında kenıdnın de beyaz oldgundan tarlada karardıgından yakınır:27:
velhasıl kelam bazı toplumlarda beyazlık güzellik belırtısıdır,senın eşin de bnmkı gb bı kaynanayla filan büyümüşse bilinçdışında bole düşünüyor olabilir:34: yavrum takılma be yav sankı karanlıkta almış senı de ne oldgunu bılmıomuş,sevıo işte senı,yoksa gönlünü almaya çalışır mıydı:34:
ayrıca hamılesın ya ben de kendı hallerımı hatırladım,kocama gözünün üstünde kaşın var dıye bıle sarasım gelırdı,eyy gidi günler:52::52:

türkiyede pek çok ailede bu var galiba ben de çevremde hep duyuyorum genelde beyaz tenli gelin istiyolar nedense
kız güzel olmasa bile ne güzel beyaz tenli diye övenler oluyo
bu da bi çeşit kompleks heralde

e kendinde söylüyosun cnm çokta esmer deilim buğdayım diye.eşinin de seni kumralla karstrması normal gideri var yani...ama ben gbi birine bugday deniince tuhaf oluyo işte

canım benım asıl sorun ozguven eksıklıgı var sende:5:belkıde farkında olmadan esın sebep olmustur buna
ne esmer guzellerı var yahu gordummu ben bıle hayran kalıyorum

Amanade bacim.. sanirim hamilelikten dolayi cok alinganlasmissin sen..
Baska bisey demiyorum :39:

türkiyede pek çok ailede bu var galiba ben de çevremde hep duyuyorum genelde beyaz tenli gelin istiyolar nedense
kız güzel olmasa bile ne güzel beyaz tenli diye övenler oluyo
bu da bi çeşit kompleks heralde

Kompleks olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Bazı insanlar gerçekten ten rengine,saç rengine çok önem verir.
Mesela benim babam... Annemin ve benim saçlarımızın yarım ton bile koyu olmasına katlanamaz.
Güzellik sadece yüz değil ki...

arkadaşlar benm derdim esmer olup olmamak değil.hani demişsinizya ne esmer güzeller var diye..ben bayan olduğum halde esmer ve bakımlıysa yolda gördüğüm şöyle bi döner bakarım.yani halmden memnunum ben çok beğeniyorum esmerleri.
ama eşimn böyle yapmasına sinir oluyorum esmer olmak kötü bişeymiş gbi kabul etmek istemiyo adam..ya bilmiyorum bu esmerlk beğenilmek beğenilmemek konusunda esimle ilgili kafam çok karısk..özgven eksikliiinden oluyo bunlar demiş bi arkadas evet olablr bunu bnde fark ediyorum eşim tarafından beğenlmediğimi düşündükçe kendime güvenm gidiyo off blmiyorum

Back
X