- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
ya böyle konular küçk görülüyo saçma bulunuyo ama gerçekten öyle bi kesim var esmerliği karalık gibi gören beyazlığa özenen.dediğiniz gibi beyaz tenli çirkin olsa bile esmerlikten iyi grülüyo.halbuki esmer olup çok dah agüzel de olabiliyo beyaz tenliden.ya da beyaz tenli olup çok güsel olan da vardır.insan eşim esmer ya da beyaz tenli olsun şöyle böyle olsun diye düşünebilir o ayrı da etraftaki bazı insanlar da bunu hissettiriyolar.falancanın bebeği çok tatlı bembeyaz.ya da diğerinden bahsederken kapkara çingene gibi cono gibi çok çirkin..yani 1-2 kişide değil bu .çok kişiiden duydum bana da garip geldi bu genellemeden başka bişey değil,
yazın Almanyadan gelmeden önce bile solaryuma giriyolarmış.hem de bayağı esmer bi tanıdığımız söylemişti ve gelince yine güneşleniyodu.hem de çok önemsiyo bunu.çok şaşırdım ben de.dediki Almanyada esmer olmak bronzluk bi üstünlük göstergesi .yani biz tatile gittik diye çok iiyi görünüyo diyo ve Türkiye de alt kesimde çalışanların çoğu güneşte yandığı için Türkiye de o kadar iyi görünmeyebilir esmerlik demişti.mantıklı geldi .yani benim için bu çok saçma ama böyle gören insanlar var.
bi de şundan dolayı bence;Türkiye genelde esmer olduğu için sarıiın renkli gözlü ender bulunduğu için çok beğeniliyo.ben de beğenirim .ama arz talep meselesi birazcık sanki:)
esmersen güzelsinnn:)diye de bi laf var dimi.huzurumuz olsun ya boşver sarışınlık esmerlik.ama anladım ben seni kesinlikle haklısın bence
yurtdışında genelde esmerler revaçta ben de bi dönem avrupa da yaşamıştım çeşitli ülkelerde
onlarda beyaz tenli ya da sarışın çok olduğundan esmerleri daha çok beğeniyolar farklı geliyo çünkü
ayrıca bronz tende dekolte filan çok daha hoş duruyo o yüzden seviyolar bronz olmayı
türkiyede de esmer fazla olduğndan açık tenliler daha çok beğeniliyo