• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmerlik kötü birşeymi

Canim esimdebbende beyaziz cok ve ben hep kara kafali oglum olsun istedim simdi esimi yada kendimi begenmedigimden mi hayir sadece o tarzdan daha cok hoslandigimdan
Ameliyattan sonra nerkozdan ikk ayildigimda esim kara kafalo bir oglumuz oldu dedo dusun ne kadar gundem.konusuymus sakin sen canini slkma
Esin begenmeseydi evlenmezdi

[/B]

şu cümlenizi zaten çoğu kişi söyledi
türkiyede sarışınlar daha az olduğu cazip gelebilir
ama siz çok esmer bi kadın kesinlikle güzel değildir gibi bi yorum yaptınız
o pek hoş olmadı sanki özellikle de konu sahibi bu kadar hassasken böyle bi konu açmışken
ondan ötürü bi sürü alıntıya maruz kaldınız bence

kesinlikle güzel değildir demedim ben beğenmiyorum kadınlara esmerliği yakıştırmıyorum dedim . bu benim beğenim . kendimde mesela sarışın değilim ama olmak isterdim . renkli gözlü olsaydım keşke ama değilim . ben öleyim diye bu yorumu yapmadım . kim istemez allahaşkına mavi gözlü olmayı burda .lens takıyoruz falan bir sürü numara yapıyoruz . ben seviyorum dedim erkektede severim mesela . sarışının havası farklı olur dedim . konu sahibine birşey demiyorum .

kesinlikle güzel değildir demedim ben beğenmiyorum kadınlara esmerliği yakıştırmıyorum dedim . bu benim beğenim . kendimde mesela sarışın değilim ama olmak isterdim . renkli gözlü olsaydım keşke ama değilim . ben öleyim diye bu yorumu yapmadım . kim istemez allahaşkına mavi gözlü olmayı burda .lens takıyoruz falan bir sürü numara yapıyoruz . ben seviyorum dedim erkektede severim mesela . sarışının havası farklı olur dedim . konu sahibine birşey demiyorum .

herkesin beğenisi farklıdır tabiki ben size birşey demiyorum
sadece genellemelere karşıyım ben
kimi sarışın sever kimi esmer
zevkler ve renkler tartışılmaz nede olsa

Eşiniz sizi beğenmiş siz de onu beğenmişsiniz ki evlenmişsiniz. Bu kadar inatlaşmanın bir gereği yok bence. Ayrıca biz de eşimle beyaz tenli ya da sarışın bebekleri çok severiz, onların ayrı bir güzellikleri de var. Ama kendi çocuğumuz olduğunda isterse kömür karası olsun hepsinden daha çok seveceğimiz aşikar. Ten, kaş, göz vs renginizin hiçbir önemi olmamalı, eşinizle boşuna tartışıyorsunuz

Bence siz esmerlikten memnun degilsiniz ama halimden memnunum havasinda takiliyosunuz cunku memnun olsaniz boyle bi konu dahi acmazdiniz .. Esinizde sekilci birisi en ufak kusura dikkat eden cinsten ben boyle sevgilileri esleri anlamiyorum ben birine asikken cidden kusuru bile gozume guzel geliyo yuzunde yara izini opuyorum ki oda sevsin yani o onun bi parcasi bi anisi aonucta bana hos geliyo amaboyle en ufak kusuru soyleyen sekilci insanlardan nefret ediyorum her cumlesindende sarisinlarida begenebildigi ortada acikca soyleyin bence kac yasinda adam oldun insanlari sarisin esmer diye yargilama su muhabbetleri birakalim de evlenmissiniz hamilesin hala goruntu pesinde adam.. Ayrica milletde sarisinin adi esmerin tadi filan demis esmer var esmer var yani her esmer tas gibi olsaydi Turk erkekleri yabancilara sarmazdi boyle diyerek sizde ayrcilik yapiyosunuz sarisinlara karsi!!

Allahimm biride yazmis ki 2013 dunya guzeline bak o esmerlikle dunya guzeli oldu diye pardon ama bi tarafimla guldum yani bu kadar cahil olmayin yaa o yarismada egitim kultur yabanci dili akici kullanma zekice cevaplar durus bakis diksiyon hepsi birer kistas bakip "aa cok guzelll bu olsuunn buu" demiyo juriler yani:D azra akinda dunya guzeli denilcek biri mi gercekci olun tipik Turk kizi boyu disinda..

Konu başlığını okuyunca bende bişey var sandım ya..Bence sen biraz abartmışsın..Eşin senin tenini buğday olarak görüyordur,sen esmerim diyosundur..Böyle şeyler olabilir evlilikte seni beğenmediği anlamına mı geliyo bu yanii?Aşırı büyütmüşsün sen.Bu kadar küçücük bişeyi bile kafana takıyosan,herseyi irdeleyip kurcalıyosan eşin senin yanında ağzını açmasın bence bu kadar detaycı olmayın bence..:34:

esmerler pek sevilmez misal esmer kız beyaz tenli kız karşılaştırması yapıyorlar hep esmerler kendilerini savunuyor doğal olarak. Beyaz tenli biri olarak beyaz tenin güzel ve temiz olduğunu düşünüyorum inşallah evleneceğim kişide benim gibi beyaz olacak :)

esmerler pek sevilmez misal esmer kız beyaz tenli kız karşılaştırması yapıyorlar hep esmerler kendilerini savunuyor doğal olarak. Beyaz tenli biri olarak beyaz tenin güzel ve temiz olduğunu düşünüyorum inşallah evleneceğim kişide benim gibi beyaz olacak :)

konu niye hortladı acaba...

adam kötü bişey dememiş ki..
o kendi çocuğunuz teni, saçıi gözü ne renk olursa olsun çook seveceksiniz...
fazla takılıyosun bence...

Bu konuyu hatırlıyorum cvpta yazmıştım niye gene hortlamış çocuk çoktan doğmuştur bile.

Bastan asagi sacmaliyorsunuz bence, bir kendinize gelin. Akli basinda hangi insan yazdiginiz yaziyi okursa ya guler gecer ya da size acir. Kafanizda yasayin bunlari derim, esinize de anlatip adami kendinize guldurmeyin. Bir de nacizane tavsiyem bir is bulun, bos zamanlarinizda esmer, sarisin, Burcu Esmersoy dusuneceginize yararli bir seyler yapin.

kusura bakacak birşey yokta çok eski konu zaten olan olmuş biten bitmiş o yüzden söyledim

Benim de sevimli bulduğum çocuklar daha çok sarışın oluyor. Şimdi ben sadece sarışın bebeklere bak ne tatlı deyince eşimin alınması mı gerekir. o_O Bence alınganlık yapıyorsun.

Hazır konu hortlamış ne oldu amanede çocuk kime benzedi esmer mi oldu buğday mı?
Sen bu takıntından kurtulabildin mi?

Niye sevilmesin ben esmer Severim mesela.kim demis sevilmez diye.sen sevmezsin o ayri.avrupada esmer kizlara hasta millet.esmerler niye savunsun kendini savunulcak ne var.senin yas kac merak ettim resmini atta gorelim guzelligini madem ..bu kadar ovunuyorsun kendinle..

bende esmerım cokta esmer degılım:44:bugday tenlı ama koyu sac kas goz:26:
esımde esmer sever oda bana sen esmer degılsın kumralsın dıyo napcaz sımdı:KK23:
Dimi valla ben sarisinim hem de sut beyazi esimde bildiğin eserlerden hoslaniyo bnden öncede oleymis hep sevgilileri. Kendiside esmer siyqh beyaziz yan yana.. EE napalim yani evlenirken biliyordu halimizi esmer olamayacagimida .. Hamileliten hep bunlar

evet arkadaşlar anlamıyorum esmerlik kötü birşeymi...sevgiliyken nişanlıyken eşimle bunların konusumu olmuyomuş yada benmi önemsemiyormuşum bilmiyorumm.ama evlendiğimizden beri çok takıyorum bunu kafaya...
nişanlıyken merak edip sorduğumda ben hiç sarısın bir kızla sevgili olmadım çünkü sarısın birinden hoşlanıpta arkadaslık teklifi yapmadım senden önce beraber olduklarımda hep esmerlerdi..ben esmerlerden hoşlanıyorum demişti..geçen burcu esmersoyu makyajsız gördük ne bet bişeymiş makyajlı haline bak bu haline bak dedi..yani dediği gbi falan değil..gözüne hoş geleni beğeniyor sarısın sevmem haz etmem fln hikaye...neyse hadi buraya kadarda sorun yok ama ben aleni esmerim çikolata tene yakınım nerdeyse bana bkaç kez sen çok esmer değilsinki buğday tenlisin dedi.hayr aleni esmerim dememe ragmen baska b defasında yne sen esmer değilsinki dedi.esmerlk kötü bişeymi zorla esmer değilsin diye dayatıosun sen beğenmeyebilirsin ben halmden çok memnunum dedim.saçmalama ne alakası var beğenmesem niye evleniyim senle vs vs..
şimdi hamileyim acaba çocuğumuzun ten rengi nasıl olur gbi sorular soruyor sürekli gecen yolda bi çocuk grdüm çok tatlıydı sarısına yakın saçları vardı ama çokta sarı deildi çok sevmliydi fln diyo...diyorum işte ben esmerim sen beyaz tenlisin falancann ki gbi fln olur heralde.yne aynı şeye dönüyoruz sen esmer değilsinki.kabul etmek istemiyo adam esmer olduğumu sanki ayıp gnah esmer olmak çatlıyorum sinirden ya.inadına çikolata gbi olur inş çocuk dedim bnde.ertesi gn de gelmiş zenci çocuk resmi grdüm nette ne tatlıydı aynıs enn istediin gbi çikolata gbiydi çok tatlıydı fln diyo...samimimi hc inanmadım..çünkü bu zmna kadar yolda grüpte çok tatlı diye bakıp kaldığı çocuklar hep sarsındı biri bile esmer değildi bu kadarıda tesadf deildir heralde..niye saçmalıyo böyle bıktrdı artık beni bu konuda
Canim sen niye takiyosun kafani boyle şeylere hamileliginde stres yapiyodun kendine bebisinide sıkıntiya sokuyosun... Hormonlar yüzünden biraz daha hassassin bu donem hoş gör geç.. Bi arkadasin dediği gibi zenci bile olsa bebeginiz kocan onu çok sevicek ondan başka bebek güzel gelmicek gözüne.. Bizim kizimiz doğduğu zaman Esim bana artik diğer çocuklar güzel sevimli gelmiyo gözüme demişti.. Sen boşver onun simdi dediklerini

Kocan seni komplekse sokmus gibi…ama aslinda birazda sen kendi kendini sokmussun gibi gibi…esmer sevmeseydi bencede evlenmezdi…kaldiki esmer sarisin ne farkeder…goze guzel gelen sevdigin degil midir? Demekki esin seni boyle begenmis…biraz is inada binmis gibi…

Bebegini saglikla sihhatle kucagina almani dilerim. Rabbim hepimizin yavrusuna saglik selamet versin…ama ten renginden daha onemlisi saglikli sihhatli olmasi ve hayirli bir evlat olmasi…bunun icin dua edelim…

Buarada ben beyaz tenliyim esim bugday tenli..oglumuz esmere yakin bir ten renginde…annem der bazen bu cocuk kime cekmis diye :-) ama cok belli dedelerine cekmis..cunku ikiside esmer.

Back
X