• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esmime uzak dur dedim :'( :'( :'(

bilmiyorum baska sorunlar var mi da ben sinava bagladim:)gercekten acayip bi donem.hani zaman olsada dedigm gibi kafa mesgul,binbir turlu soru var ki hem erkek .size bakmakla yukumlu ve sinav 2yilda bir oluyor ya hani kesin kazanmam lazim gozuyle bakiyordur.baska sorun yoksa bence dert etmeyin sinav gecsin bugunleri gulerek hatirlarsiniz insallah..skmayin caninizi bi problem olsa esiniz soylerdi zaten illaki

Bilmiyorumki bu sinv erkek icin cinsellikten bilemi onmli yani o biz nisanliykn bile bambadkydi

Stresden olabilir..Kafasını dağıtmak için birtakımişlerle uğraşıyordur ama diğer konuda içindn birşey yapmak gelmiyordur..

Daha öncedemi böyleydi yoksa sinav stresimi bu duruma getirdi eger daha öncede öyleyse o zsnan bir problem var demektir eşinizle oturun açik açik konusun

Cinselliği kirlenmek diye gören zaten kısa sürüyo aman boşver diyen ilk defa bi erkekle karşılaşıyorum 😨😨😨😨😨 benim bildipim bir dakika bile sürse hiç üşenmeZ sınav filan da hikaye olur yani

Eşinin sinav bahanesi... hele hele bosa kirlenme olarak görmesi cinsellikten haz almadigini acikca belirtiyor..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Back
X